Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odločba za dopust za nego in varstvo otroka 14.5.2005 20:44:24
|
|
|
|
mala maja
|
Ma jest sem jih dobila čez par dni. Dej se pozanimej kaj se dogaja. Pojdi v ponedeljek takoj zjutrej Na CSD ali pa vsaj pokliči da ne boš brez porodniške. Možno je da so kam založili in so te spustili. ČE so dobili pošto se nimaš kaj bat.
|
|
|
|
Odločba za dopust za nego in varstvo otroka 15.5.2005 9:15:07
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Jaz sem to oddala že pred porodom, ko sem urejala ostale papirje. Je rekla, da lahko, tam smo obkrožili oboje. Mi je pa potekla 17. maja, pa tudi jaz še nisem dobila odločbe...bo treba mal poklicat, da niso kej zmutili...
|
|
|
|
Odločba za dopust za nego in varstvo otroka 15.5.2005 20:52:37
|
|
|
|
Dolina
|
Ja, očitno je potrebno vse preverjat. :( Upam, da niso kej zgubili. Lp, Dolina
|
|
|
|
Odločba za dopust za nego in varstvo otroka 16.5.2005 14:31:57
|
|
|
|
Mina1
|
Dolina, ja, pri meni CSD glih zamuja:grrr:, meni se je porodniška iztekla 7.5. in odločbe še nimam. Pa so me danes iz službe klicali da kaj in kako, pa sem komaj dobila CSD Bežigrad in potem je samo rekla, bodo to zdej urgentno naredili. Mislim haloooo??? Ja pa kaj je to zdej moja naloga, da CSD opominjam kaj in kako, al kaj:zmeden::( In isto je bilo zdej za otroški dodatek. Če bi jaz tako šlampasto delala, bi že zdavnaj letela iz službe. pa-pa Mina1
|
|
|
|
Odločba za dopust za nego in varstvo otroka 19.5.2005 20:45:21
|
|
|
|
Dolina
|
Joj, ta CSD. Sem klicala in mi gospa bolj osorno odvrne, da še nekaj časa ne bom dobila odločbe, ker sva z možem prosila za dobroimetje in nisva predložila vseh dokumentov. :grrr: En mesec ma vlogo, pa ni mogla poslat obvestila, da kaj manjka. No, je mož dobil obvestilo, naj se tam zglasi - in sta vse uredila. Mal so smotani, al pa velik. Ker je men dala čist napačne informaije, pol je pa naenkrat vse v redu. :hudicek: Ah, žalostno, da se moramo ukvarjati še z dlom drugih. Kot da nimamo že dost skrbi in dela... Pa pa Dolina
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?