|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponovno šivanje spodaj
5.5.2009 8:05:08   
mediuhec
ali poznate koga, ki je bil ob porodu šivan in je bilo kasneje potrebno ponovno šivanje (npr. po kakšnem mesecu).
kaj je bil razlog za to?

hvala za izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponovno šivanje spodaj
5.5.2009 8:42:35   
bskrle
Meni je počil star šiv, ponovno me niso šivali.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2009 22:15:45   
wii
Prijateljica je bila šivana, tako za hasek ( 10 šivov ), potem pa se je v dveh dneh vse skupaj vnelo in tudi šivi so popustili. Sledilo je ponovno šivanje, ob vsem tistem vnetju, bolelo jo je kot user posted image , čeprav je dobila analgetike in vse, ampak je pravla, da je porod bil mačji kašelj proti tistemu. Vzrok je bil: premalo zategnjeni šivi in vnetje. Zakaj sprašuješ šele po mesecu dni, ne razumem, saj v mesecu dni se že zaceli in jih več ni. Komplicira se po parih dneh, ne pa po mesecu dni.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2009 10:35:51   
mediuhec
kljub temu da sem po nasvetu patronažne šla v P kazat šive (baje so mal popuščal), mi je šele osebna G po pregledu 6. teden rekla, kako mi dol zgleda, možno da bo treba kaj popravit.

saj zato sprašujem, ker me zanima če so to komu delali, kako je izgledalo, kakšno je bilo okrevanje. ker tem G iz P očitno ni za zaupat (kao vse OK, potem pa G pove kako izgleda, pa tudi sama lahko vidim da ni OK, pa ne bi zdej detajle, razen če katera res želi po ZS).

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2009 10:40:09   
mediuhec
bskrle: poslala sem ti ZS

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?