Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 18:35:57
|
|
|
|
Pia73
|
:)-:)-:)- Ti ga pihneš,.... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 18:36:36
|
|
|
|
pika74
|
:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: ;)
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 18:43:52
|
|
|
|
ZARA
|
Žleht!!
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 18:44:04
|
|
|
|
Maša26
|
:)-:)-Dobra fora ja :)-:)-:)- Dajte povedat, komu ste zaupale tele probleme s :duda: :zmeden2: Jaz velikrat sploh ne vem, kaj naj rečem, ko me sprašujejo, kdaj bova in kaj čakava. Meni je tako bedno, ko potem rečem, da bi najprej še naredila to pa ono (npr. pravosodni izpit). V resnici pa takoj podpišem za ene dve porodniški, služba pa bo kar bo.. :rozica:
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 18:47:30
|
|
|
|
pika74
|
Ja jst sm doma mami povedala januarja letos, ker sm imela februarja operacijo (laparoskopijo pa histeroskopijo). Pa sm mela najprej mal miru. Najprej se je zjokala z mano vred od hudga. Zdej pa ve, da mava do septembra mal več šans, ker so odstranil zarastline pa pregrado. Pol pa tud ve, da bo treba it na epruvetko. Sam vidim, da je spet začela s temi forami. Ne vem. Najprej sm misnla, da sm kej profitirala, k sm ji povedala. Pa vidm, da v bistvu ni ne vem kašnga efekta. Mah kaj čmo. Bo že. Se bomo pa tkole smejal s takimi forami po telefonu vsakič, k bo kej tazga vprašala :)-:)-:)-
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 18:47:52
|
|
|
|
Pia73
|
Pri meni je večina domačih vedela, saj sem imela dva s.s. pa sem bila enkrat v bolnici pa pol kar nekaj časa doma, pa potem HSG pa histeroskopija,... Pa nekateri pol ne gnjavijo več, nekateri pa še kar,... :hudicek: V službi so za s.s. vsi vedeli saj je bil sum na izvenmaternično nosečnost in sem mogla direkt iz službe v bolnico, seveda sem jokala kot dež,... Pa potem zaradi raznoranih "pametnih" pripomb nisem razlagala nadaljnih postopkov in želja. Razen nadrejenim, ko sem potrebovala prosto pa še to le okvirno. Sicer pa po občutku, če je kdo že prevečkrat vprašal sem pač rekla, da imam probleme,.....
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:01:21
|
|
|
|
SOONka
|
Mene vse prijateljice sprasujejo kdaj bo... Ko sem zanosila, sem se samo smejala in govorila, da kmalu.. Potem sem pa SS dozivela in zdaj vem,da se ne bo kmalu. Kaj naj pa zdaj recem? Kar mrazi me, ko me kdo kaj vprasa... :((
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:07:26
|
|
|
|
Maša26
|
Ja saj tako nekako si tudi jaz predstavljam, domači in služba v primeru operacij in tega.. Tudi jaz sem bila kar malo jezna, ko sem mami povedala in je potem čez nekaj časa vseeno dajala neke čudne komentarje, kot da ne bi dojela :zmeden2: Kaj pa prijatelji? Jaz sploh ne morem.. ker imam občutek, da bi bilo potem vsakič, ko smo skupaj, nekaj v zraku.. No saj je verjetno v vsakem primeru :zmeden2:
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:09:57
|
|
|
|
pika74
|
Maša26 se strinjam s tabo. Jaz sem nekaterim prijateljem in prijateljicam povedala. Pa je res vedno nekaj v zraku, ko smo skupaj. Vedno me gledajo z nekim usmiljenjem in vedno zaide tema pogovora tudi na nosečnost. Moram priznat, da zato ostalim prijateljem raje ne razlagam. Mi je lažje. :rozica::rozica:
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:11:20
|
|
|
|
ZARA
|
Punce sej morate starše tud po eni strani zastopit,da komaj čakajo male knedla...mene je moja mami 3 leta nažirala...KDAJ??KDAJ?? Pa nisem imela nobenih hudih problemov...
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:12:03
|
|
|
|
Maša26
|
Pol pa še poroka, na očitek, zakaj :hudicek: se ne poročiva, bi najraje rekla, ne bom srečna nevesta, dokler ne bom noseča. Ker po poroki bi bil šele ˝pritisk˝.. Sploh pa vse drugo ni pomembno (očitki koruzništva), ko vidiš, kako te lahko narava sama okrog prinaša..
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:13:43
|
|
|
|
Maša26
|
Ja Pika točno to sem imela v mislih! Jaz bom tudi kar nadaljevala s tem, ˝bova že, ko bo čas˝ in prisiljen nasmeh ;);)
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:16:36
|
|
|
|
Maša26
|
Zara saj jih razumem. Ampak res potrošimo veliko energije zato da na videz normalno funkcioniramo, ko imamo vendarle ves čas nek ˝meč negotovosti in razočaranja˝ nad glavo, potem pa še tako nažiranje..
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:21:54
|
|
|
|
ZARA
|
Verjamem Maša26...stvar zna bit včasih ko ti gre že vse na jetra,precej zoprna... Mene so tud skoz spraševali,bla,bla,bla...ker sem se za dete pač odločila precej pozno (32)...tako,da približno vem kako to gre...včasih so mi šli tako na živce,da sem enkrat skor enemu rekla, da ne morem imet otrok... Ker eni pač ne vedo,kje so meje!!
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:27:30
|
|
|
|
Pia73
|
Prej nisem dobro napisala; pri meni so vedeli domači in vsi bližnji mi prijatelji. Po tistem s.s., ki se je končal v bolnici in potem nadaljeval doma z dolgo bolniško odsotnostjo,... Tako pač je, nekaj časa je mir, pol pa najedajo naprej. Pa sem jim povedala, da naj me nehajo najedati pa sem dobila odgvor, da morajo malo preveriti ali sedaj nočem ali ne morem,... Kot, da to ni najina stvar,... :hudicek::grrr::hudicek::grrr::hudicek:
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:28:30
|
|
|
|
Maša26
|
Zara saj potem res razumeš, ko si dala podobno štorijo skozi :rozica: Ja eni res ne vejo, kje so meje. Jaz vem, da imam tudi ˝prijatelje˝, ki mislijo, kako nama gre vse kar preveč dobro in za njih bi bila to, da ˝ne moreva imet otrok˝, res hvaležna tema za pogovor. Žal.
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:33:57
|
|
|
|
Maša26
|
Pia73, to je še en razlog, zakaj nočem povedat prijateljem (no saj če bom šla v bolnico za par dni, bom malo že mogla pojasnit). Mi gredo že sedaj, ko uradno še ne delava na :duda:, na živce razne hudomušne pripombe, zakaj ne bom vina ali kave in če mi kaj kislo paše.. Itak sem pa zase že slišala, da sem noseča in ali res nisem?!? Verjamem pa, da marsikdo nič slabega ne misli. Saj sem sebe tudi mogla disciplinirat, da nikogar ne sprašujem (čisto nič slabonamerno), če kaj mislita na :duda:...
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 14.5.2005 19:50:38
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, nikdar ni prav,.... Največji hec pa je bil, da ko sem zanosila, pa ena prijateljica ni mogla s svoje kože pa mi je delila pametne nasvete; pa sem ji rekla, morda pa je čas, da imaš še ti kakšnega :duda: , ko si tako želiš (pa vem, da zaenkrat še ne delata na tem, ker on noče, pa sem bila do zdaj tiho) pa je ponorela,.... Kot, da meni je bilo pa fajn njeno najedanje prej in sedaj. No, se je pa sedaj umirila glede "pametnih" nasvetov in mi da mir. Sem ji kar povedala, da jaz sem se še hujše počutila, ko je ona najedala mene, ko sem si želela, smo delali na tem pa ni šlo,.........
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 15.5.2005 10:41:35
|
|
|
|
emaa
|
moji vedo od lani, od mojega ss, moja mami nič ne teži,pravi, ko bo, bo (saj še premlada za babico:)-, je njen komentar), moja tašča je zvedela lani, decembra, pa mam zdej približen mir z vprašanji, sploh pa, ko je moja svakinja, njena hči noseča, sem pa čist off the hook. Žlahta njegova (moje ni blizu) je zvedla, ker so mi hotl pridet voščit za roj. dan, jaz pa v bolnici, in vprašanj ni več (mene si nihče ni upal vprašat že prej, samo mojega :love: pa so morili)
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 15.5.2005 11:00:52
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mene so tudi domači pustili pri miru. Mama zato, ker sem se eneparkrat ornk zjokala ob negativnem testu. Je bil pa hec, kadar sem upala, da je ratalo me je vedno hotla spravit na realna tla, da ne bi potem spet jokala:zmeden: Moževi starši pa tako in tako niso nikoli imeli nadležnih vprašanj. Me je pa malo razjezilo, ko mi je zadnjič svakinja začela govorit o porodu in da naj premisliva, al bi šel možek zraven al ne, ker da eni imajo pa potem posledice,..., kot, da že sama nisva govorila o tem in se odločila tako kot je nama prav:grrr: Eh tako pač je:zmeden: Tinka
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 15.5.2005 11:05:22
|
|
|
|
tinkamiška
|
Sej ne paše sem, ampak a vam tut noče odpret tazgornjih naslovov? Piše da ne more naložit, ker da ni prostora:zmeden::zmeden: Upam, da ne bo spet RR mrknu:( Tinka
|
|
|
|
Če vam preveč težijo ... 15.5.2005 15:24:00
|
|
|
|
Skye
|
Pri meni nihče ne ve, da delava na :duda:, saj mi ni do vprašanj.....a je kaj novega ipd. Jih namerava presenetiti....upam, da kmalu;) Le enkrat me je mama vprašala,, kdaj bo dobila vnuka, pa sem ji samo dogovorila, da vse pride ob svojem času in od takrat dalje je mir.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Nakup vozičkazamudnicaKateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?Quinny (
24%)
Stokke (
4%)
Bugaboo (
2%)
Maxi-Cosi (
8%)
Chicco (
6%)
Drugo (
56%)
Število vseh glasov: 326Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!