|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   male , velike razvadice....
14.5.2005 10:40:16   
urši*
hoj, babe!!!kako kaj!
zanima me , kakšne so vaše razvade, kaj najraje naredite zase, kaj si najraje kupite...

js mam fetiš na revije, pokupla bi vse kar se da, naročena sem na Moj malček, Mamo, kupim si Evo, Cosmopolitan, Novo, fantu kupim Avto magazin, pa še kaj bi se našlo.:ups:da ne govorim o tem , da itak polovico ne preberem, ni časa!!!:zmeden:
drgač, mam pa full rada dolge in lepe nohte, za to porabim kr dost časa, kadar tamali spipa rada se kopam v zelo vroči vodi, z vsemi mogočimi žavbami!
pa zelooooo rada nakupujem :love: (katera pa ne:zmeden::)-)
no to so moje razvade, kakšne pa so vaše???
lp, pa uživajte:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.5.2005 10:43:26   
rija
- lepo urejeni nohti na nogah, ni boljšega ko grem od pedikerke v sandalih
- potovanja
- lepo opremljeno stanovanje

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2005 10:58:19   
babylove
Jaz sem se imela navado zapret v toplo kopalnico za kakšni 2 uri in se počasi uredit od glave do pete. Zdaj ko imamo malega, pa se sicer še vedno umivam :)-, ampak vse bolj na hitro, zaradi higiene in ne za dušo.

Pa včasih sem znala it na sprehod po toplem poletnem dežju. Brez dežnika :).

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2005 11:02:11   
CUKRČEK

* prav usekana sem na kaktuse. Če grem mimo cvetličarne
in zagledam lep kaktus, ga moram kupiti. Drugače toliko
časa bezljam naokoli, da se vseeno vrnem in ga kupim.

* nora sem tudi na lakirane nohte in imam zato dobrih 20
lakov za nohte.

* imam pa eno zelo grdo zazvado in sicer to, da mam na
riti že tako znucane hlače, da me je že malo sram, da
me kdo vidi v njih. Da bi jih pa stran vrgla...to pa
ne, za nobeno ceno.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2005 11:05:16   
babylove
ja cukrček, to poznam. jaz sem ene kavbojke nosila tako dolgo, da je bil jeans že čisto mehek od prepranosti in so mi na koncu na riti počle :ups: Zdaj jih iz varnostnih razlogov prej stran vržem :)-

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2005 11:09:39   
kalimero
Hi, hi, Cukrček, še ena taka, ki manično kupuje kaktuse.
Sicer pa so moje razvade obvezna večerna skodelica dobrega čaja - zbirka cele Čajne hiše pa še česa, pa mila za tuširanje. Vedno mora biti v kopalnici vsaj pet različnih. Sicer pa nimam kakšnih posebnih razvad.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2005 11:18:40   
Aljakop
hay

jaz imam tudi fetiš na revije!! Nova, Lady, Stop,vsak dan primorske novice, italijanska revije...ma bi tudi pokupila vse,če bi se dalo!
aja, pa čokolada,mljack,mljack!:love:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2005 11:25:27   
puncica
Jst sem pa čudna, jst bi pa vse igrače za tamalo pokupla, ne cotke najraj se sprehajam tam kjer so igrače, pa pisarniške zadeve (svinčniki, kuliji, barvice,...
Ja sej vem sem čudna:ups:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2005 11:49:49   
Tanyya
jaz sem tudi nora na igrače,jih imam okoli 200:ups:,pa uhani in prstani,pa nič od tega skoraj ne nosim.Cunje tudi kupujem,dokler ne zapravim vse kar je v denarnici.pa parfumi,mmmmm pa kemični svinčniki.no,to je za enkrat vse,se mogoče še kaj spomnim.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2005 12:13:37   
Anonimen
Jaz bi počasi mogla dobit prepoved vstopa v H&M:)-

Trenutno pa najraj hodim po pasjih trgovinah...:)

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2005 13:39:03   
Joe
Moja najhujša razvada in ponikalnica časa je PC. Skorajda ne zmorem početi le potrebne stvari z njim. Odnese me na igranje, deskanje po netu (predvsem forum RR) ali pa kar tako nekaj brkljam, od programskih for do preučevanja nove strojne opreme. Če se bom opogumil in pospravil kišto za mesec dni, se mi bo odprl drugačen svet. Zmerne discipline ne bi zmogel, vsaj na začetku.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2005 13:49:30   
Jančika_
Moja najhujša razvada je RR. In to, da sedim na kavču z nogami na tabureju, računalnik v naročju, zraven pa jem:ups:. Sploh nočem vedeti, kaj vse se skriva pod tipkami mojega laptopa:pujs:. Ponavadi postavim kako šalčko ali krožnik kar na kompjuter in nekako balansiram zadevo (še dobro, da imam svojega, če bi to počela na Jojevem, bi bil hudič).

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.5.2005 13:56:39   
Jančika_
Sem dala sliko v album, kako to zgleda. Tukaj sem celo še knjig brala zraven. Multipraktik:)-.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.5.2005 14:24:35   
Anonimen
Rastline, knjige, parfumi oz. dišave in potovanja... sicer sem kar šparovna oseba, ampak ko pridem do kakšnega vrtnega centra... me totalno odnese :)-.

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.5.2005 14:29:40   
Vilma
Jaz sem pa mahnjena na orhideje :) Vsakič, ko odpadejo cvetovi, grem kupit novo. Ampak štrcljev pa tudi nikoli ne vržem. Vsakič upam, da bo mogoče le ponovno vzcvetela :ups:
Pa laki za nohte. Spet ista fora. Starega laka tudi ne znam vreč stran. Tako imam škatle polne novih in starih lakov :)-
Slaba razvada pa so mi cigareti. Jebeliš se trudim že eno leto nehat, pa me enkrat na teden še vedno premami, da si v družbi enega prižgem :ups:
Živele razvade!!! :kuza: :kuza: :kuza:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.5.2005 15:02:24   
Nina_
jz sm tut nora na kaktuse... razvada je tut PC.. drgač pa bi se rada odvadla zapravljat za kozmetiko in stvari ki jih ne rabim in oblačil ki jih potem niti enkrat ne oblečem..
drgač pa za dušo rada probujem čevlje čeprav si jih pol ne kupim ker vem da jih nebi nikol nosla..

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.5.2005 15:04:27   
mamsi
Pa prov nobene nimam, kaj šele jest čudna:zmeden:. Sm se kr mal zamislila.

A ja, eno pa le, petje, no, dretje v avtu skupaj s Faith Hill:)-

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.5.2005 15:06:29   
Nina_
aja,pozabla sm oment da sm obsedena z čistočo,kar me včasih kar jezi ker ne morem it zvečer mirno v posteljo če je kaj na mizi v sobi kjer spim oz. če je razmetano...:zmeden2:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.5.2005 21:04:40   
BARBARA R.
Šalce in torbice.Kamorkoli grem ali pa če gre kdo drug ima da mi prinese vsaj eno izmed teh dveh stvari.
Manija je tudi kuhanje.Še predno en obrok pojemo že sprašujem kaj naj skuham za naslednjega.Non stop bi kuhala in pekla, samo če bi kdo pojedel vse to.

:muca:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.5.2005 21:29:04   
Sibil_
Šalce za čaj, torbice, denarnice, laki za nohte,...absolutno pa ne smem stopit pred polico s kakimi kemičnimi svinčniki, ker potem moram kaj kupit (pa navadno ne samo enega).:ups:
Rešitev tega je pri meni izogibanje takih "nevarnih" trgovin oziroma oddelkov v trgovskih centrih.:kuza:
LP,
Sibil

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.5.2005 23:20:22   
Gina
Knjige...ne morem iti v knjigarno, pa izstopiti brez knjige.:zmeden2:
Pa PC, to se pa vidi, ne?

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.5.2005 23:29:13   
CatJa
Lepa posteljnina.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.5.2005 20:01:20   
Leni72
knjige - se skušam kontrolirat,
CD-ji - zadnje čase jih največ presnemavam,
kaktusi - jih nimam kam dat, sploh bo zdaj, ko imamo malo pupo, to en problem.
joj, pa telefon ... madona, me znajo računi udarit po žepu, pol mam pa jezikovo župo :)-

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?