|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julijke
14.5.2005 7:29:15   
CIPRESA
No jaz sem spet tako zgodna. Moram še kakšno stvar narediti, ker bo imel nečak danes popoldne neke vrste zabavo za njegov 1 roj. dan:bravo::bravo::bravo:
Pa me je njegova mamica poprosila naj malo popazim nanj, pa še delavci spet pridejo in bo bolj malo časa.

Vidim Dari da imaš tudi izcedek, tudi jaz sem zadnjič dala vodo in sem imela povečane nevem že kaj - uglavnem prevod moje ginekologinje po telefonu je bil da imam povečan izcedek pa ga po pravici povedano še čutila nisem, dva dni nazaj pa ga res čutim in včasih prav čutim ko mi malo priteče ven. Pa mi je rekla da če ni pekoč ali srbeč, da pol ni panike, če bi pa ratal pa moram po svečke. Tko da upa da ni plodovnica, pa saj ona že ve.
Pregled imam šele 26.05. šele čez 10 dni pa upam da bo takrat vse v redu, drugače pa moj:duda: brca včasih kot nor, včasih pa se tudi tako umiri da me že kar malo zaskrbi. Tiste gibe pa nimam pojma kdaj moramo pričeti s štetjem (da moraš čutiti otročka 10X na dan), mi moja G še ni nič rekla.

Komaj čakam JULIJ pa mislim da bom zadnja izmed vas dočakala našo pikico ker sem bolj pozna julijka, pa še ginekologinja mi je rekla da se glede na velikost ploda lahko zavleče v avgust - oh ja samo še to se je manjkalo da bom pisala koliko sem že čez rok. Prestavila mi pa datuma poroda ni ker je rekla da sem tudi sama bolj švohcane postave in da je bebika lahko po meni tako milo bitijce. Bomo videli!!!!

Lep sončen pozdrav pa se pišemo. Sedaj pa :kava:

LP CIPRESA:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julijke
14.5.2005 9:39:12   
petraCBU
Uh, Cipresa - blagor tebi, k nimaš problemov z zgodnjo uro! Jaz bi se šele opoldne odvlekla s spalnice :zaspan::zaspan::zaspan: , če ne bi pri sosedih že violine začeli žagat :grrr:

Tud jaz grem skuhat :kava: , pol pa mal informativno do Baby centra - včeraj sta bodoča dedek in babica mal dinčkov sponzorirala :) , pa grem lahko mal zapravljat! :bravo:

Kako je s tistimi gibi po 10x na dan - tudi jaz nimam pojma :zmeden: , ker jih čutim zagotovo 50x, ampak res ne vem točno al od :modri: al od :roza: To me mal nervira :zmeden2:

P.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julijke
14.5.2005 10:09:50   
pixel
G. mi je rekel, da naj bi gibe štele od 36 tedna naprej.
Koliko ste se kej zredile? Jaz sem se za 8 kg (33t) in mi vsi pravijo, da je to premalo in da mam ful majhen trebuh. Na UZ mi je G. premeril otoka in je normalno velik. Že prej sem imela bolj malo kil (172-50) zato so vsi pričakovali, da bom hajala.:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julijke
14.5.2005 10:41:25   
petraCBU
Hej Pixel, sem ti včeraj že na privat pošto težila s tistim linkom za katalog! Men se v iskalniku namreč le katalog z igračami pokaže :( , pohištva pa nikjer ne najdem! :zmeden: Bodi dobra... :rozica:
P.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julijke
14.5.2005 11:38:00   
Jessy
Jaz nisem julijka, pa upam, da ne boste hude, če se malce vtaknem v vašo debato (morda pa le bom navsezadnje julijka).
Hočem reči nekaj glede velikosti trebuščka.
Včeraj sem bila na predavanju, kjer je bila tudi ena nosečka, ki je bilo po velikosti trebuščka tam nekje, kot jaz - morda je bil za spoznanje večji (kake 14 dni, morda 3 tedne). Pol pa čez čas pove, da ima čez 10 dni rok!!!! :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Uživejte!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julijke
14.5.2005 12:12:48   
Anonimen
Pozravljene.
Pri nas doma so se pa počasi tačela dela z našo hišo.Moj je bil danes v akciji in je malo nakupoval materijal za streho ker naslednji vikend pokrivamo in sedaj komaj čakam, da mu bom lahko pomagala barvat les. To mi je nekaj najlepšega, a kajko ne morem dolgo stat na nogah ker sem hitro utrujena. dobro da imam zlato mamo ketera nam še vedno kuha, včasih sploh nevem kaj bi brez nje.
Mene skrbi ker grejo moji kg za dol. Do dedaj sem se zredila +5,5kg-6kg. Imela sem jih že +8kg. G. mi ni nič rekel glede tega.A bi morala biti v skrbeh kaj zaradi tega, sloh nevem.
Lep sončen vikend vam želim.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   julijke
14.5.2005 12:25:42   
malika
ja tole s velikostjo trebuščka je res zanimivo in po eni strani smešno.
Meni je do 6 meseca rastel s turbo hitrostjo. Spomnim se, da sem konec 6 meseca po dolgem času srečala kolegico in ji rekla, midve bova pa skupaj rodili a ne. Pa je rekla a ti imaš tudi jutri rok :)- Mislim!!!

Zdaj pa se je moj buši malo ustavil in ne raste več tako hitro. Kaj pa vam ostalim? Saj ne vem, če je to OK?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   julijke
14.5.2005 13:03:06   
Anonimen
Dan, Julije :rozica:
Je tko fajn, ker moj :love: barva kuhinjo, jaz pa tukaj za računalnikom :)-

Skratka, kar se trebuščka tiče, mislim, da moramo bit zdej pripravljene na hitro povečanje. Sej v končni fazi, če logično pomisliš...v 33T ima otrok malo več kot kilo in pol, v naslednjih 6T more pridet do 3kile pa pol. Logično, da se more tud nekam dat v trebuhu :)-

Kar se pa tiče štetja brc je pa tkole.
Jaz sem dobila eno tabelo, kamor moram vpisovat brce/premike malega.
In sicer začneš, ko se zbudiš. In ko tadesetič začutiš otroka (lahko je to že ob 11ih, 12ih al pa 14ih) pol je okej za tisti dan. Jasno moraš bit pozorna, da se ti tud popoldne in zvečer kej dogaja v buhiju 9nebesa
Če pa tadeseto brco čutiš šele ob devetih zvečer, moraš pa naslednji dan nujno na CTG.

Tko so meni povedali, ker naš mali zadnjič 14ur ni dal nič od sebe...zdej ga mormo pa kontrolirat.

Danes grem pa riža metat eni naši Juliji :rozica:

Lep dan!
Tinka

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   julijke
15.5.2005 9:17:53   
pixel
PetraCBU, oprosti ker nisem odgovorila na mail, ampak je služben, jaz sem pa že na dopustu.
Link sem našla na RR, poizkusi z iskalnikom ali pa na www.toysrus.at.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   julijke
15.5.2005 20:49:47   
Anonimen
Jaz nisem več julijka, sem pa bila lani. In zdaj,ko berem vaše poste o trebuščkih, mi delate skomine... Ravno lani v tem času sva tudi midva opremljala stanovanje in urejala kuhinjo... Joj, kako je bilo luštno! Vsakega obiska pri ginekologinji sem se tako veselila, da je bilo mojemu že prav smešno. Če pa sem takrat videla mojega malega Davida...

Kar se tiče trebuščkov, so me v začetku junija spraševale, če sem noseča. Baje se mi ni vidlo, zgledalo je pač, kot da sem se samo fejst zredila v rit in boke (sicer sem tudi prej bila precej močne postave). Po porodu so mi povedali, da je bila posteljica na zadnji steni... Kljub temu pa sem imela po celem trebuhu strije :( in te so še danes fejst vidne.

Sama sem dobila rezpredelnico za štetje gibov že v 28. tednu in jo imam še zdaj nalepljeno na vratih najine spalnice. Lep spomin mi je. Večkrat se spomnim, kako nervozna sem bila nekega dne, ko je mali samo 2x pobrcal. Hotela sem že it v bolnico, potem pa ga je moj :love: pobožal in mi dal lupčka na trebušček ter mu rekel, naj že enkrat vstane - in mali je začel skakat, kot da se je zmešalo. 9nebesa

Naj vam še to povem - ker ste tako nestrpne (in vas popolnoma razumem, saj sem tudi jaz bila!) - 2 uri po porodu sem že povedala svojemu porodničarju, da komaj čakam, da bom prišla rodit naslednjega otroka. Moj porod je bil nekaj najlepšega v mojem življenju. Videla sem svoje detece, prvič sem ga vzela v naročje in pocartala, pa še dojila sva se v porodni sobi. Ampak kljub temu me je pa prvi mesec po porodu dajala depresija, ker nisem več bila noseča. Tega ne morem razložit, ampak v avgustu nisem mogla pogledat nosečnice brez da bi se razjokala. :)- Ampak tudi to je minilo in - kaj pa veš, mogoče bom tudi drugo leto spet - julijka!

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   julijke
15.5.2005 22:58:28   
Meceno
Sem bila spet nekaj bolj lena na RR :ups: , samo imam res gužvo , tako da sem malo počivala , do zdajle ko spet se vam oglašam :bravo:

Skutici želim čim prej da bo :nosecka: in seveda da ji v novič rata na julij 9nebesa
Drugo leto bomo pa me :(, ko boš ti :nosecka: , tako da ;)

No , jutri ob osmih moram biti pri G. , tako da upam da se je kri kaj izboljšala, bi pa imela UZ , samo mislim da ne bo nič :(

:zaspan: bova pa z :duda: šla pančkat , samo ne vem kako me bo ravno ubogal/la , ker je ratalo nekako živahno 9nebesa , udarci so bolj nežni :bravo:

Lahko noč vsem , se jutri spet pišemo

Meceno & :duda: 30.teden + 5dni

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?