|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plače v šolstvu
13.5.2005 22:25:28   
lijalija
A mi lahko poveste kakšne plače so v šolstvu? Če lahko napišete še kaj poučujete (slovenščina, razredni pouk, PB...). Hvala! :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   plače v šolstvu
13.5.2005 22:37:55   
ZARJA
Zakaj te pa to zanima? :zmeden2:

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   plače v šolstvu
13.5.2005 22:39:53   
Iren@
180.000 RP

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   plače v šolstvu
13.5.2005 22:40:58   
Gina
Ne. Ne povem.:((
Lahko ti pa povem, da je plača odvisna od tega, koliko nazivov in plačilnih razredov si dosegel, pa kakšen obseg ur imaš, aja pa od stopnje izobrazbe, sicer je pa enaka (če si dosegel enako, seveda), ne glede na to, kaj učiš (govorim za OŠ in vrtce), ker smo plačani po isti plačilni lestvici.

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   plače v šolstvu
13.5.2005 23:06:55   
ZARJA
jst bi pa povedala, če bi vedla, zakaj te to zanima... ;)

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   plače v šolstvu
13.5.2005 23:13:43   
lijalija
ker tudi jaz delam v šoli. sedaj sem pa prišla nazaj in sem ugotovila, da je moja porodniška bila zadnja dva meseca višja od polne plače. in to za celih 12 ooo sit. za mesec april sem dobila 189 000 sit :(( :(( :(( . Kolegica ki poučuje v razredu pa celi 30 000 ali 40 000 sit več. zato me zanima kako je kaj po sloveniji. Pa še to ali ste plačani po sistemizaciji ali po realizaciji ur. Mi smo po sistemizaciji in se mi sploh ne zdi pošteno Saj je skoraj kot uravnilovka.

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   plače v šolstvu
14.5.2005 0:33:14   
ZARJA
Jst ti v bistvu tezko kej pomagam s svojimi podatki, ker sem imela pred porodnisko vec kot 100 % obvezo, ker sem imela se 1 x na teden po 3 ure podaljsano bivanje. Drgac sem pa RP. Pa brez naziva, nulti placilni razred, letos bo tri leta, kar delam... 190.000 neto.
Porodniska je pa vsem (vsaj zdi se mi tko) visja, ker ti manj trgajo od bruta, ce si v porodniski... Jst jo mam tut visjo za 17.000.
A ima kolegica že kak naziv al pa višji plačilni razred?

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   plače v šolstvu
14.5.2005 7:38:24   
Skabi
Gina, jaz sem pa mislila, da smo v OŠ in SŠ plačani po isti plačilni lestvici. Kolikor se pogovarjam z vzgojiteljicami, imajo višjo plačo, pa njihovo plačo krije občina in je potem tudi od občine odvisna višina. Kaj je zdaj res??:ups:

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   plače v šolstvu
14.5.2005 8:38:59   
Anonimen
Za vrtce ne vem, Oš in Sš učitelji so plačani enako, če imajo enak koeficient, ki je seveda odvisen od izobrazbe, napredovanj v naziv in plačilni razred, učne obveznosti, razredništva, posebnih pogojev dela, dodatne izobrazbe, ki ni pogoj za delo,...

(odgovor članu lijalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.5.2005 9:21:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lijalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   plače v šolstvu
14.5.2005 13:14:49   
Blanka77
Jaz sem v najnižjem razredu brez naziva, ker še nimam dovolj delovne dobe za napredovanje in sem pred nastopom porodniške s povečano obveznostjo za dve uri in pol ter z dodatkom za težke delovne razmere (delo na treh šolah) zaslužila 190.000, kar se mi zdi zelo malo. Sedaj pa še nisem prejela prve plače po porodniški, tako da ne vem, kakšna bo.
Zakaj bi ble pa to previsoke plače, Alja? A ja, sej res, učitlce itak nč ne delamo, pa še ob 12. uri gremo že domov, pa še polet mamo 2 mesca počitnice?

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   plače v šolstvu
14.5.2005 13:53:08   
mtd
a ne da, Blanka tele učitlce so pa res, pa se še pritožujejo, saj jim ni hudega, pa še v šole v naravo lahko grejo, pa dežurajo, pa ko je akcija drek pa smeti s froci skup pobirajo, pa šlihtajo divjake, ki jim grozijo, pa froci jim s sekirami buče česajo narazn, ehhhhh zakaj bi jim sploh kaj plačali, a? veseli naj bojo, da smejo delat z otroki, ki so naše največje bogastvo
a? sm se razkurla, da pa kdo ne znori, sem tud jaz učitlca, tak da vem, kaj se to pravi, "učit"
lp

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   plače v šolstvu
14.5.2005 17:19:19   
lenika
Mtd :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Drugače pa sem RP, 185.000 plače, nulti plačilni razred, brez naziva, letos bom imela 3 leta delovne dobe.

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   plače v šolstvu
14.5.2005 19:37:21   
Skabi
:bravo: za Mtd!
5 let, 1 plačilni razred, mentorica, SŠ, razredništvo, maturitetni predmet cca. 205. 000 neto pred porodniško

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   plače v šolstvu
14.5.2005 22:15:42   
Gina
Ja, mamita, saj ti je že selena odgovorila, pozabila sem dodati sš! Vrtci, OŠ in SŠ so v enakih plačilnih lestvicah. Razlika je v tem, da ima manj vzg. visoko šolo, pa da lažje prilezejo do nazivov. Občina pa ima večje obveznosti do vrtcev kot do šol. To je pa res. Vendar niso zato v vrtcih nič drugače plačani, kot v šolah. Ja no, v vrtcu dobiš lažje kak dodatek k plači (če si vodja skupine, ali kako že rečejo, sem malo ven iz tega trenutno, in podobno..., drugega pa ne).

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   plače v šolstvu
15.5.2005 0:06:37   
lijalija
Najlepša hvala vsem za odgovore in odprtost pogovora! Se priporočam še pri katerem reševanju problema. HVALA! :rozica:

(odgovor članu lijalija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......