Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zobobol v pozni nosečnosti 2.5.2009 17:16:14
|
|
|
|
Ploha
|
odvisno za kaj gre, al je bil zob že kdaj zdravlen, al te je že kdaj bolel, kakšna je ta bolečina,... jst sm bla 1 tedn pred rokom ko me je začel bolet, pa sem šla do svojega zobozdravnika, samo je bil zob že neštetokrat zdravljen, brez živca in je rekla, glede na bolečino ki jo imam da mine, d anaj počakam kakšen dan, ker drugače bi bilo treba zob pulit, kar mi seveda ni dišalo,...in je res še isti dan nehalo bolet,...to je moja izkušnja, več pa ne vem,...
|
|
|
|
RE: zobobol v pozni nosečnosti 2.5.2009 20:12:30
|
|
|
|
dany82
|
Probaj pisat Pušenjaku na med over net, on ti bo iz prve roke vedel svetovati da boš lahko bolj mirna Jaz sem imela hude težave z modrostnim zobom med 11 in 16 tednom in sem lahko vzela naprosin, za kasneje pa ne vem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?