Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje se še dobijo rožice 4.5.2009 20:08:28
|
|
|
|
Splišni
|
Pa saj imajo še v čisto vseh vrtnarijah rože. Jaz sem danes kupila karibske (ali kakšne že ) nageljčke za v eno korito (+ eno viseče zelenje) in portulak za v drugo korito (+ okrasna trava - kot 2 gejzirčka) in je ful lepo. So mi kar tam nasadili in zdaj je že na balkonu.
|
|
|
|
RE: Kje se še dobijo rožice 4.5.2009 21:12:46
|
|
|
|
alička
|
Koliko pa računajo za tak nasad?
|
|
|
|
RE: Kje se še dobijo rožice 4.5.2009 21:17:56
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Koliko pa računajo za tak nasad? A to misliš za nasaditev, torej za delo, ali koliko je stalloo vse skupaj? Dela mi niso nič računali, sem šla zdaj na račun gledat. So pa računali zemljo, to pa itak. In sicer po 2,75 eur za vsako korito.
|
|
|
|
RE: Kje se še dobijo rožice 4.5.2009 22:25:38
|
|
|
|
TIA22
|
jaz sem mamici v nedeljo na bolšjem sejmu v mariboru kupila za na balkon slovenke-zelo lepe....60centov ena
|
|
|
|
RE: Kje se še dobijo rožice 4.5.2009 22:39:05
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Hvala vam vsem. Sem šla dopoldne v bauhaus in kupila bršlinke po 0.75€ Če jih še kdo rabi jih imajo še veliko. Gininega nasvet pa vseeno žal nisi upoštevala... Najslabše je rože kupovat v raznih Hoferjih, Baumaxih, Bauhausih ipd., Res je, da so cenejše kot v vrtnarijah, ampak tudi hitro crknejo, staknejo kakšne uši ali pa se ne razrastejo lepo. V vrtnarijah se ukvarjajo z vzgojo rastlin in posledično dobiš tudi kvalitetnejše sadike.
|
|
RE: Kje se še dobijo rožice 5.5.2009 9:04:26
|
|
|
|
Korina1
|
Žal ga res nisem, ker meni se je šlo da jih dobim po čimnižji ceni.
|
|
|
|
RE: Kje se še dobijo rožice 5.5.2009 9:35:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Hvala vam vsem. Sem šla dopoldne v bauhaus in kupila bršlinke po 0.75€ Če jih še kdo rabi jih imajo še veliko. Gininega nasvet pa vseeno žal nisi upoštevala... Najslabše je rože kupovat v raznih Hoferjih, Baumaxih, Bauhausih ipd., Res je, da so cenejše kot v vrtnarijah, ampak tudi hitro crknejo, staknejo kakšne uši ali pa se ne razrastejo lepo. V vrtnarijah se ukvarjajo z vzgojo rastlin in posledično dobiš tudi kvalitetnejše sadike. Jaz imam z lončnicami iz Hoferja izredno dobre izkušnje
|
|
|
|
RE: Kje se še dobijo rožice 5.5.2009 15:28:03
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Hvala vam vsem. Sem šla dopoldne v bauhaus in kupila bršlinke po 0.75€ Če jih še kdo rabi jih imajo še veliko. Gininega nasvet pa vseeno žal nisi upoštevala... Najslabše je rože kupovat v raznih Hoferjih, Baumaxih, Bauhausih ipd., Res je, da so cenejše kot v vrtnarijah, ampak tudi hitro crknejo, staknejo kakšne uši ali pa se ne razrastejo lepo. V vrtnarijah se ukvarjajo z vzgojo rastlin in posledično dobiš tudi kvalitetnejše sadike. Jaz imam z lončnicami iz Hoferja izredno dobre izkušnje Maš srečo
|
|
RE: Kje se še dobijo rožice 5.5.2009 15:33:04
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: alička Koliko pa računajo za tak nasad? A to misliš za nasaditev, torej za delo, ali koliko je stalloo vse skupaj? Dela mi niso nič računali, sem šla zdaj na račun gledat. So pa računali zemljo, to pa itak. In sicer po 2,75 eur za vsako korito. Ugodno, sem mi zdi, pa še rok ne umažeš . Kje?
|
|
|
|
RE: Kje se še dobijo rožice 5.5.2009 15:34:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Hvala vam vsem. Sem šla dopoldne v bauhaus in kupila bršlinke po 0.75€ Če jih še kdo rabi jih imajo še veliko. Gininega nasvet pa vseeno žal nisi upoštevala... Najslabše je rože kupovat v raznih Hoferjih, Baumaxih, Bauhausih ipd., Res je, da so cenejše kot v vrtnarijah, ampak tudi hitro crknejo, staknejo kakšne uši ali pa se ne razrastejo lepo. V vrtnarijah se ukvarjajo z vzgojo rastlin in posledično dobiš tudi kvalitetnejše sadike. Jaz imam z lončnicami iz Hoferja izredno dobre izkušnje Maš srečo Ej, glede na to, da meni običajno vse rože po hitrem postopku crknejo, imam s temi očitno res srečo So zelo trpežne Še celo božični kaktusi, ki sem jih predlani kupila po 50 centov za komad (so bili mini-tini), so zdaj pravi lepotci in pozimi cvetijo kot nori.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?