Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec in mama študentka 2.5.2009 9:55:20
|
|
|
|
hokejistka
|
Občina??? Če si iz LJ- imaš torej stalno prebivališče v LJ, ti status štdenta ne prinese NOBENE dodatne točke. LP
|
|
|
|
RE: vrtec in mama študentka 2.5.2009 19:40:35
|
|
|
|
Taula
|
To je res ja. Če pa živiš začasno v Lj-kot študentka, in nimaš stalnega naslova tu, pa dobiš za status 11 pik. Ampak to je malo, ker stalni naslov v Lj ti da od 45 do 50 pik.
|
|
RE: vrtec in mama študentka 3.5.2009 19:17:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Zakaj pa kaka prednost? Jaz sem zaposlena, imam 2 otroka ter študiram, pa potrebujem vrtec zaradi službe, ne zaradi študija.
|
|
RE: vrtec in mama študentka 7.5.2009 13:39:59
|
|
|
|
KatjaD
|
Ja, mene tudi to vsakič znova zanima... Da ima študent prednost pred zaposlenimi starši - pa kaj naj starši službo pustijo, če ne dobijo vrtca in ni druge alternative. Se mi zdi, da je lažje študentki pavzirati eno leto, če smo že natančni... Tudi sama sem bila študentka, ko sem zanosila in rodila, pa sem, ko nisem dobila vrtca, pač pavzirala eno leto - nič mi ni bilo groznega - vmes sem delala tistih par izpitov, ki so mi ostali za nazaj, potem pa sem se zaposlila, ker nisem dobila vrtca niti drugo leto. Ko sem potem dobila vrtec pa sem šla poleg službe še naprej študirat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Imelenca8Ime za punčkoAlexa (
33%)
Fiona (
44%)
Lety (
23%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!