Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NUJNO - ODTEKANJE PLODOVNICE 13.5.2005 21:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko odteka po kapljicah, več dni zapored, tako da niti ne opaziš, lahko pa se ulije. Barva - prozorna. Brez vonja.
|
|
|
|
NUJNO - ODTEKANJE PLODOVNICE 13.5.2005 21:44:09
|
|
|
|
Pia73
|
Hitro v porodnišnico,.... :kuza::kuza::kuza: V katerem tednu pa si?
|
|
|
|
NUJNO - ODTEKANJE PLODOVNICE 13.5.2005 21:46:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Šele zdaj mi je kapnilo, da si tista s spodnjega posta o anestezistu. Izklopi računalnik in se odpravi v bolnico pod nujno. Če te nočejo sprejeti, fajn zateži in zagrozi, zahtevaj pisno, da te ne sprejmejo, zahtevaj odgovornega, karkoli!!! ... joj, kaj vse se dogaja in kaj vse si ti zdravniki privoščijo!!!
|
|
|
|
NUJNO - ODTEKANJE PLODOVNICE 13.5.2005 21:48:19
|
|
|
|
daisy
|
količina plodovnice, ki odteče je različna - odvisno od tega, koliko vode je pred otrokovo glavico. moje je bilo najprej toliko, da sem imela precej mokre sp. hlače in pižamo, potem pa je le še kapljalo... barva: prozorna :bravo:ZAČELO se je !!!!najbolje da se čimprej spokaš v porodnišnico .:bravo: :bravo::sloncek:srečno :sloncek::bravo:
|
|
|
|
NUJNO - ODTEKANJE PLODOVNICE 13.5.2005 22:34:02
|
|
|
|
Gina
|
Meni je odtekalo tako, da je malo špricnilo, kadar sem se kaj premikala. Sploh, če sem uporabljala trebušne mišice. Vidiš, da bo! Evo, zdaj ti pa ne bodo mogli reči, da pojdi domov. Pa ne kliči, ker ko sem jaz klicala, da mi odteka po malem, mi je rekla, naj grem lepo spat in pridem zjutraj. Pa nisem nič spala in se bila še bolj utrujena, kot če bi šla rodit zvečer.
|
|
|
|
NUJNO - ODTEKANJE PLODOVNICE 13.5.2005 22:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
V Kranju je tako, da če prideš in rečeš, da ti je malo odtekla voda, te brez vprašanja pošljejo v porodno. Upam, da je drugje tudi tako.
|
|
|
|
NUJNO - ODTEKANJE PLODOVNICE 14.5.2005 21:39:53
|
|
|
|
Ani 2
|
Ja Barbara,hitro spakirat stvari in brž:kuza: v bolnico.Se pa strinjam z dasiy! Lep porod ti želim in zdravega otročička-SREČNO!! LP.Ani2
|
|
|
|
NUJNO - ODTEKANJE PLODOVNICE 14.5.2005 21:43:49
|
|
|
|
Ani 2
|
Joj,nisem videla da se je to dogajalo že sinoči -spregledala sem datum,saj smo danes že 14.5. Upam da se je vse lepo končalo in da že cartaš :duda:. Čao.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?