|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Medvode - zavrnjeni
30.4.2009 19:50:00   
Anonimen
Torej, v vrtcu v Medvodah smo se prijavili na razpis za vrtec in seveda gladko pogrnili ter dobili odgovor NI SPREJET. V odločbi je pisalo da so od 226 otrok sprejeli 118 otrok. Torej itak, vsak drugi otrok je bil zavrnjen. Je še katera mamica na tem forumu, ki se bo pritožila ?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 9.5.2009 22:03:08 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VRTEC MEDVODE
7.5.2009 13:30:43   
PikicaStonoga
Tudi jaz sem bila zavrnjena, ampak ker tukej stanujemo začasno, se ne bom pritožila. Sem s epa pritožila tja, kjer imam stalno prebivališče, saj sem bila tudi tam zavrnjena.

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2009 21:36:04   
birdy
Ja, mi tud nismo bli sprejeti. Sam tamala bo šele februarja stara eno leto in smo vedl da bomo odpadl. Pritožbe ne bom pisala ker vem da se ne splača.
Za kok starga otroka si pa ti dubla zavrnjen?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
9.5.2009 22:54:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
9.5.2009 23:20:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2009 16:45:12   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Nimaš se kej pritoževat.....placa je tok kot je in gotovo....pritoži se rajši Smledniški civilni iniciativi, ker ne pusti gradnje vrtca ob šoli, ker me prou zanima, če nam bojo oni otroke merkal, k so tko user posted image pametni.

Jst osebno sm z Medvoškim vrtcem zelo zadovoljna, že 2 leti zapored so odprli dodatne oddelke sredi leta tudi za tiste otroke ki niso rojeni glih spetembra....tko da pričakujem da bo letos isto in da "pademo not" enkrat po novem letu

Tale smledniška civilna iniciativa pa bolj kot ne ni smledniška. Več al manj je kr valburška kot je men znano. No, k nam je pršu smledniški svetnik (al neki podobnega) trkat, naj se tisti ki se strinjamo s tem da bo vrtec ob šoli v čimvečjem številu udeležimo tistega sestanka.
So barabe, vrtec ob šoli bi bil velik boljši, ne pa ta razvalina.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?