Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: moram deliti z vami - poseg na dojkah 30.4.2009 16:42:55
|
|
|
|
čebelica01
|
IN kakšen poseg je bil to točno!!!! In seveda čestitam , če si zadovoljna saj kar pokaš od sreče
< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 30.4.2009 16:43:12 >
|
|
RE: moram deliti z vami - poseg na dojkah 30.4.2009 16:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
aaa, verjetno takrat, ko sem imela prvi poseg nisi prebirala še foruma. skratka, takrat mi je en dohtar, katerega sedaj ne smem omenjati, ker je zadeva v višjih vodah napravil katastrofo od katastrofe. namreč, prvotno sem želela le dvig dojk z zmanjšanjem kolobarjev. dal mi je vsadke, dojke sploh niso bile dvignjene, kolobarji nič zmanjšani. rezultat je bil, da sem imela ceglaste dojke. nekatere punce so videle moje dojke in so bile zgrožene takrat. en vsadek je nato kar "spuščal". imela sem moralni padec, čustveni, fizični, psihični in še finančni. dr. testen je na tej strani, kjer je bil "spuščan" vsadek ugotovil, da sem imela kar luknjo in je moral najprej šivati tkivo. isuse. sedaj je vzel vsadke ven, kolobarčke zmanjšal, malo pomanjšal tudi dojki in sta krasni. res. najraje bi se slekla in celemu svetu pokazala od sreče rezultat da ne rečem, po prvem posegu sem imela bolečine še po petih mesecih, na boku nisem mogla spat, da bi razmišljala, da bi se ulegla na trebuh - ni šans. sedaj me je po posegu bolelo dan do dva in so bolečine izginile, pa še te niso bile hude za dol past, kot po prvem posegu. hvala čbelca
< Sporočilo je popravil Melodie -- 30.4.2009 16:59:18 >
|
|
|
|
RE: moram deliti z vami - poseg na dojkah 30.4.2009 17:02:24
|
|
|
|
čebelica01
|
Res nisem čitala . No če je pa tako pa le pokaži , ponosno svoji dojki celemu svetu . Super da si zadovoljna in doktorju ki ti je opravil ta poseg. Sam , da si srečna zdaj
|
|
RE: moram deliti z vami - poseg na dojkah 30.4.2009 19:17:37
|
|
|
|
hmm...
|
Čestitke! Samo da ti je všeč!
|
|
RE: moram deliti z vami - poseg na dojkah 30.4.2009 20:04:45
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Čestitke! Samo da ti je všeč! se pridružujem
|
|
|
|
RE: moram deliti z vami - poseg na dojkah 1.5.2009 0:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Kako ste dojile?endrinasprva leže, potem sede (
48%)
sprva sede, potem leže (
11%)
samo leže (
15%)
samo sede (
17%)
nisem splpoh dojila (
8%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!