|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moram deliti z vami - poseg na dojkah
30.4.2009 15:02:45   
Anonimen
tole moram podeliti z vami od vsega veselja, kjer so me končno srečale solze sreče. user posted image
pred časom sem imela neuspel poseg na dojkah in vam moram sporočiti, da sem končno zajokala in skakala od sreče.
v začetku meseca sem opravila ponovni poseg pri dr. Testenu. opravil je več kot odlično delo glede na stanje, ki sem ga imela. nimam pripomb ne glede njegove strokovnosti in izkušenosti, niti do njegovega odnosa. je zelo zelo realen, poda ključne informacije, odgovori še na tako mala vprašanja in naredi rezultat, s katerim je človek že takoj zadovoljen. tudi sestram oz. celotnemu osebju gre pohvala.
jest imam skratka sedaj joškice, ob katerih hodim ponosno ko največji pav po svetu hehehehe. kapo dol dr. testenu. če je popravil to moje, bo še marsikaj težjega oz. lažjega opravil z levo roko.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moram deliti z vami - poseg na dojkah
30.4.2009 16:42:55   
čebelica01
IN kakšen poseg je bil to točno!!!! In seveda čestitam , če si zadovoljna saj kar pokaš od srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 30.4.2009 16:43:12 >

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2009 16:58:29   
Anonimen
aaa, verjetno takrat, ko sem imela prvi poseg nisi prebirala še foruma. skratka, takrat mi je en dohtar, katerega sedaj ne smem omenjati, ker je zadeva v višjih vodah napravil katastrofo od katastrofe. namreč, prvotno sem želela le dvig dojk z zmanjšanjem kolobarjev. dal mi je vsadke, dojke sploh niso  bile dvignjene, kolobarji nič zmanjšani. rezultat je bil, da sem imela ceglaste dojke. nekatere punce so videle moje dojke in so bile zgrožene takrat. en vsadek je nato kar "spuščal". imela sem moralni padec, čustveni, fizični, psihični in še finančni.
dr. testen je na tej strani, kjer je bil "spuščan" vsadek ugotovil, da sem imela kar luknjo in je moral najprej šivati tkivo. isuse. sedaj je vzel vsadke ven, kolobarčke zmanjšal, malo pomanjšal tudi dojki in sta krasni. res. najraje bi se slekla in celemu svetu pokazala od sreče rezultat user posted image user posted image user posted image
da ne rečem, po prvem posegu sem imela bolečine še po petih mesecih, na boku nisem mogla spat, da bi razmišljala, da bi se ulegla na trebuh - ni šans. sedaj me je po posegu bolelo dan do dva in so bolečine izginile, pa še te niso bile hude za dol past, kot po prvem posegu.

hvala čbelca user posted image

< Sporočilo je popravil Melodie -- 30.4.2009 16:59:18 >

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2009 17:02:24   
čebelica01
Res nisem čitala . No če je pa tako pa le pokaži , ponosno svoji dojki celemu svetu . Super da si zadovoljna in user posted image user posted image user posted image  doktorju ki ti je opravil ta poseg. Sam , da si srečna zdaj user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2009 19:17:37   
hmm...
Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo da ti je všeč!user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2009 20:04:45   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo da ti je všeč!user posted image user posted image

se pridružujem

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2009 0:43:12   
Anonimen
hvala user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.5.2009 18:55:17   
špelin@
Sem prebrala, kakšno agonijo si dala čez... user posted image Saj drugače se na to temo niti ne bi oglašala.

Upam, da bo zdaj res vse ok in boš z rezultatom še dolgo zadovoljna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kako ste dojile?
endrina

sprva leže, potem sede (48%)

sprva sede, potem leže (11%)

samo leže (15%)

samo sede (17%)

nisem splpoh dojila (8%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!