|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 10:49:12   
Skorpija
Pozdravljene punce, čveke vseh čvek!

Končno je prišel petek 13. in vsem vam želim krasno popoldne v MB, tiste, ki pa ne gremo, se bomo pa kaj tule srečale, a ne!?

Torej, včeraj, ko sem prišla domov sem si resnično vzela čas, zabubila sem se v razmišljujoči kotek in pustila vse misli, da so pobezljale. Punce, nisem noseča, niti slučajno in veste kaj - tole je prvi mesec, da me zaradi tega ni obšla žalost in brezup. Pač nisem! A bom drug mesec?:zmeden2: NE VEM IN PO PRAVICI POVEDANO ME TA TRENUTEK TO NITI NE ZANIMA!!!!!!!! Sori, ker sem povzdignila glas punce :ups:

V najinem domu bodo otroci, v to sploh ni več nobenega dvoma. Midva sva za to ustvarjena, za dajanje sreče in za otroški smeh! Toliko časa pa že tlačim tole zemljo, da vem da sem dober človek, da živim in pustim živeti in da se mi dogajajo najlepši čudeži ko pride čas in tudi za ta čudež bo čas prišel! Do takrat pa... Do takrat bom pa srečna, ker je življenje lepo, ker znam odpreti oči, da to lahko vidim in ker ga znam narediti lepega tudi drugim. Živim z moškim, s katerim sva si že davno prisegla v dobrem in slabem, s katerim ni vsak dan samo sonce ampak je kdaj tudi dež in za katerega vem, da bi šel na konec sveta zame! In vse kar je še pred nama...

Vse fosilke in vse ostale, občudujem nas, ker je to kar si tako močno želimo zapisano v naših srcih in na to smo pripravljene pa naj bo karkoli. In tiste poti, ki jih vodi srce so najtežje in najlepše...

Tako, zdaj sem to nekako sklobasila semle gor in hvala tistim, ki ste se čez tole klobaso prebile!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 10:53:06   
pika74
TOOOOOOO!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Drž se:rozica::miska::rozica:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 10:54:06   
biba77
Lepo. :)
Se strinjam s tabo in sama imam pac obdobja, ko sem cisto apaticna in mi je vseeno, ce je ali ni. Zdaj sem pac v fazi veselega pricakovanja in upanja.
Po pravici povedano, mi je ljubse, da sem taksna kot brezvoljna. me bolj potre, ko :hudicek: pride, samo, imam pa tako vec volje za vse stvari in ljudi okoli sebe... vec volje do zivljenja.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za tvoje misli...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 10:56:07   
Skye
tako je treba...pozitivno misliti.....vse nas čaka ta sreča.....sam dosti potrpljenja in pozitivnih misli je treba imeti in bo:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 10:57:32   
manja11
take klobase so vedno dobrodošle:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 11:06:56   
simonas
:rozica::rozica::rozica:

Simona

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 11:10:05   
lucika
skorpija, kako te razumem.
vceraj je moja :hudicek:spet prisla, pa taaaako se bila prepricana, da je ne bo! navadno sem po tem par dni zalostna, pol mi je kak dan vseeno, pol zacnemo spet veselo :sloncek::sloncek::sloncek:, potem pa spet vsa v pricakovanju, in potem spet jovo na novo.

mislim, pa ko ne uspe, je to zame se en neuspeh v zivljenju. pa se ne pustim vec! ne. dosti lepega je v zivljenju, da bi sami iskali stvari, ki ne uspejo. in se pol sekiramo, kot da je konec sveta. pa kak nam v zivljenju ne gre po maslu. in, taraaaam, se en problem vec. pa to ni, je samo v glavi.

ce se res vse poslihta, ko pride dojencek, samo od sebe; to pomeni tudi to, da pride, ko je pravi čas, da se bo res vse pošlihtalo, ne. torej, če to ni zdaj, so z mano verjetno še kakšni načtti, kaj vse mi še do takrat mora uspet.

no, to je danes. cez dva tedna me vprasajte, kak bom razmisljala. ce bi se dalo, bi si blokirala tale rr, ce bi to pomagalo mal pozabit. samo, ste take super bejbe tu, da bi blo skoda. pa vseeno mi je fuuuul lep obcutek, tako lep, da mi kar solze stopijo v oči, ko katera objavi dve črtice, še bolj pa ko kera dobi svojga dojenčka.

verjetno se se beremo, a zaenkrat obljubljam, da ta svoj namisljen problem brisem z seznama in zacnem uživat.

lp

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 11:12:11   
pika74
klobase ja :pujs::pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 11:21:34   
Lili2
Skorpija to si pa tako lepo napisala, se strinjam s teboj, imaš čudovitega moškega ob sebi, ceni ga, ljubi ga in tudi vajin čudež se bo zgodil.
Držim pesti:miska:
LP R

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 11:33:38   
ElaM
Skorpi, ti si faca :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 11:36:31   
Skorpija
Irmy hvala :ups: Piškotki pa, ko pridejo, bodo sladki ko hudič!!!!!!!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 12:19:38   
Linda25
Dobro napisano, Skorpija.

Popolnoma se strinjam s teboj in seveda tudi z ostalimi puncami.

Držimo skupaj in stvari se bodo same od sebe začele obračat.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 12:41:15   
ElaM
Ja, kukiji bojo definitivno :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 13:12:32   
Špelka
Uh, mam solzice v očeh!

Tako se govori, čeprou včsih klonemo, smo prou face, ker nikoli ne klonemo do konca! Punce fosilke - juriš naprej! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 13:26:34   
lumpy
SKORPIJA,
super, kako mi je to všeč, ker lahko tako vse zlijemo na te strani. Zelo lepo si napisala.
Moraš biti pa zlo korajžna, energična punca, ki nikoli ne obupa. In tako je prav.

Drži se, prav tako tvoj :love: in prišel bo tudi vajin čas, ki bo še posebej sladek.

Lep pozdrav vsem, pa držim pesti da boste čimprej:nosecka:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 13:29:43   
Anitka
Skorpija - seveda :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Vse bomo :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: in ponosne mamice :duda::duda::duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 13:31:34   
Skorpija
Pozdravljena Lumpy!

Hvala... Žal mi je, da ne bova skupaj trebuščkov božali, se pa lahko javiš za velikega učitelja - upam, da čimprej;)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 14:08:30   
PiaM
:bravo: To mi delaj, Skorpija; to!:bravo:
Mene tud včasih prime da bi tu gor na RR napisala, kar si ti danes.:bravo:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 16:11:34   
SašaR
Danes je tudi pri meni prišla :hudicek:, trenutno jo je tako malo, da upanje je še vedno!
Skorpija, to si prov zame! Kot da bi brala moje misli. Upam da bomo kmalu tudi me na drugem forumu!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   DA RAZBLINIMO DVOME!
13.5.2005 16:27:53   
Skorpija
Brez skrbi da bomo, pa še znale bomo bit res srečne:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (64%)

Ne (28%)

Občasno (8%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!