|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiščanje v trebuhu
28.4.2009 6:43:47   
Anonimen
Pozdravljene

Danes se tačne 5. teden moje nosečnosti. Danes zjutraj sem občutila tiščanje v spodnjem delu trebuha in ker sem noseča prvič me je zelo strah, da ni kaj narobe. A je to normalno, ste mele tudi ve to tiščanje v 5. tednu?

zelo vam hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiščanje v trebuhu
28.4.2009 8:53:21   
čebelca2
mislim da je to kr normalno, mene še zdej pa sem 8t. maternica se razteguje in to mal boli.

lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2009 8:55:34   
ringa raja
pozdravljena anonimen,jaz sem noseča 13 tednov,in me cel cajt tišči v trebuhu,ampak to še ni nč počaki ko otrok začne brcat po bo šele fajn.to ni nč narobe,saj veš da si noseča in to je povsem normalno.veliko srečeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2009 15:12:09   
flora1
Sem slišala, da je to pogost pojav. user posted image

(odgovor članu ringa raja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2009 9:07:13   
Čebel@
mene je skos do konca tiščalo

(odgovor članu flora1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2009 15:47:26   
Anonimen
Mene pa samo nekaj zanima

In sicer jaz sem pa v 5 skoraj že v 6 tednu nosečnosti pa sem se danes malo prehitro vstala iz stola in me je malenkost zašpikalo na levi strani spodnega dela bušija. a je mogoče imela katera isto situacijo in ali je to kaj nevarnega ( sem se malo ustrašila)user posted image

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2009 9:14:36   
tulipancica
Jaz sem tudi noseča nekje 5 ali 6 tednov, pa me non stop špika v jajčnikih, včasih kr mal boli tam kjer je materinca. Upam, da je vse ok. Čeprav danes me zelo manj vse boli - a je vas en dan več špikalo, drug dan manj? Pa zanima me, če ste imele vso nosečnost boleče prsi ali je to samo na začetku? Naslednji teden imam prvi pregled in že komi čakam. Vsem nosečkam želim lepo nosečnost.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2009 10:16:14   
čebelca2
mene tud en dan špika en dan ne... to je vse normalno, hormoni delajo na polno. normalno ni, če se začnejo hude bolečine - krči v trebuhu.

pa tud te slabosti niso men nič normalnegauser posted image user posted image user posted image joj, vsako jutro do 11 poležavam ker mi je slabo...ja, trenutno še ležimuser posted image čakam da slabost mine

(odgovor članu tulipancica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2009 10:32:48   
ROŽICI
no jaz sem v 11tuser posted image pa me ne več tako pogosto špika v jajčnikih..me je pa ful če sem iz počepa hitro vstala,al pa kak hiter gib.
sem povedala svojemu g. in je reko da je čisto normalno...tako da ne rabiš biti v skrbehuser posted image  mam pa še občasne želočne težaveuser posted image upam da čimprej mine.user posted image
lepo nosečnost vsem!user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2009 9:17:17   
tulipancica
Malo sem prebirala forum o IMN. Ker imam šele naslednji teden prvi pregled se mi po glavi plete veliko misli. Pri IMN je tudi značilno špikanje v jajčniku,ane? Kako potem lahko veš, ali imaš IMN, ali je to samo raztezanje maternice oz tipično "dogajanje" v zgodnji nosečnosti..? Mene večino špika samo v levem jajčniku, malo me boli maternica. V nosečnosti moramo uživati, ampak, ko sem prebrala veliko zgodb o IMN, ss,..me je kar malo strah. Je to verjetno normalno?
Še nekaj dni in potem prvi pregled....kako se mi vlečejo ti dnevi!

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2009 11:46:50   
čebelca2
v bolnišnici sem bila skupaj z eno punco k so sumili, da ima IMN. v 5t ploda ni bilo videti nikjer, imela je običajne nosečniške znake. potem je pa kr en dan jo začel na eni strani zeloo bolet, da se je zvijala v krčih in so jo dal na uz ij je bila IMN - zarodek se je zataknil v jajcevodu. imela je že prej eno IMN in jo je isto začel ful bolet na eni strani, je omedlela pa še kri se ji je vlila... torej gre za hudo bolečino na eni strani, in ne špikanje. verjetno pa je lahko tudi kakšen drug občutek, ni nujno bolečina, pomoje ni pri vsaki točno enako. prav zato je pomembno, da se čimprej gre h G. da potrdi da je zarodek v maternici, je pa res da pol ženske velikokrat paniko zaženemo ker se še utrip ne vidi tako zgodaj kot zarodek. 

(odgovor članu tulipancica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2009 11:54:13   
čebelca2
tulipančica, predlagam ti, da ne bereš preveč takih tem na forumu. sama sem imela že 2xss in odkar sem ponovno noseča teh stvari sploh ne berem in o tem ne razmišljam, ker je brezveze. če kaj ni ok, telo samo pokaže ali pa ti pove G, brezveze je pa da se trpinčiš s temi zadevami po nepotrebnem. prav pa je da prisluhneš svojemu telesu, in si pozorna na morebitne spremembe, ki se ti zdijo čudne - za to se lahko obrneš na forum ali pa kr na g. torej če tvoje nosečnosti ne spremlja neka huda bolečina ali krvavitve, je vse ok. špikanje je pa običajno, telo se pripravlja na največjo in hkrati zelo hitro spremembo, nekaj se pa mora občutit da se dogaja, ane?user posted image

kr mirno in sproščeno, vse je vredu.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?