|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
13.5.2005 7:59:56   
Dari

Dobro jutro drage moje!

Sem že zadnjič pisala, da imam en izcedek iz nožnice, pa da ne vem točno ali je povečan beli tok, ali imam kakšno vnetje ali pa mi odteka plodovnica :zmeden2:. Zato sem zjutraj klicala k G in se grem še danes dopoldne pokazat. Vam napišem kaj je bilo.
Sicer pa pri nas nič kaj novega. Kuhinje še vedno nimam, ker belimo z apnom in to traja že 14 dni, pa zgleda da bo še kakšen teden. Sem kar malo huda na :love: ker noče popustit, da bi prebelila z jupolom pa bi to že zdavnaj bilo narejeno. Ampak ima ene fiksne ideje in ga ne moreš premaknt niti za mm :grrr:.

Danes pride pa še parket rihtat. Pa bom spet imela delavce po hiši. Pojma nimate kako težko že čakam, da začnem pospravljat, da zbrišem prah z vseh omar, pospravim zimsko garderobo, pomijem okna, po tleh, povornh spucam tepihe... Zdaj se vse to ne splača, ker je takoj spet vse isto :(

Sicer pa naš :duda: pridno brca. In danes sem čutila, ko me je boksal nekje res čist tam dol, pri sramni kosti. Pa mi ja ne misli kaj prej ven uit :zmeden:

LP :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
13.5.2005 8:33:38   
julija*
Dobro jutro?

Dari verjamem, da tvoj izcedek ni nič posebnega. Bolje je pa res, da se greš malo pokazat h G in da te pomirijo, da je vse ok.

Moja bebica pa me je eno dva dni ful brcala, tako da sem imela buške po trebuhu. Kako fini občutek, sem se vedno ko sem začutila bulico kar smejala in jo pobožala. Zdaj pa je eno par dni ful mirna. Premikanje čutim čisto nežno, tu pa tam kako malo bolj močno brciko. Upam, da je vse vredu. Dragi mi pavi, daje mala pridna punčka. Trebuh mi tudi nič več ne raste - za enkrat.

Želim vam veselo skakanje v vaših baušekih.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
13.5.2005 8:55:45   
Meceno
:zaspan: dobro jutro , sem malo boljše danes , ker včeraj zvečer je bil bauhi trd kot kamen , preveč se sekiram okoli malih stvari , potem pa :((:((:((, kot dež , nakoncu pa še :duda: faše krče.
Tako da, če izpit naredim , ga bom , drugače pa naslednič , pa upam da bom lahko kmalu šla kaj po nakupih za :duda: , ker se mi mudi ,.... pa sobico pobelit,....:kuza:

Dari , moj oče je tudi celo hišo z apnom pobelil , kesneje smo potem končno prišli na jupol , sam imamo pa problem , ker sedaj odstopa , pokajo stene :zmeden:
V glavnem odpada , mami pa pravi da to zaradi tega , ker je spodaj apno in tako bi mogli tisi apen ščohat dol , pa jupol gor . A tvoj :love: ve kaj o tem oz potem je pač več dela , moje mnenje.

No, grem na belo :kava: , se pa slišimo zvečer po izpitu , da vam povem kak je šlo .

Lp Meceno

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
13.5.2005 8:56:09   
anckabancka
Jutro! :zaspan:

Tudi moj :duda: ma razveseljuje že celo jutro. Ko je ob 6.20 šel moj :love: v službo je zanalašč potrkal po trebuščku, ga stisnil in bil glasen okrog njega... pol pa ni blo več miru. Bom drugič tega mojga možka za ušesa! Že tko podnevi :duda: nič ne spi, pa mi ga gre zbudit ob pol sedmih! Pa so v materinski rekli, da naj bi spal pri tej starosti 90% časa. Moj že ne. Po moje 90% brca in se preteguje!
Včasih mi je kar neprijetno ob njegovih gibih, ker so tako močni, da mi kar trebuh razteguje na vse konce. In takrat se sploh ne morem skoncentrirat na nobeno stvar.

Dons grem pa v akcijo, da si zrihtam dopust, kar mi G ni podaljšala bolniške. Upam, da ne bojo preveč kompliciral, ker so mi že, ko sem bla na bolniški rekli, da kao, če prekinem bolniško ne bom mogla dopusta koristit. :grrr: Men se pa v osmem mesecu res ne gre delat v vrtec, med otroke. :zmeden:

Tko, da sem ful živčna in nervozna in napeta... Bom poročala...

Anči :muca:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
13.5.2005 9:00:48   
pixel
Živjo,

jaz sem danes prvi dan doma in sicer na dopustu, pol pa porodniška (PDP 2.7.). Pa mi je že tok dolgčas... A je še katera doma? Na srečanjih sem že dala predlog za kavo pa nič...
Drugače pa bejbika brca ko nora, spola še ne vemo(se skriva, barabica). Naslednjo soboto greva še v Toysa po posteljico, če jo katera rabi jih imajo po 110 EUR z jogijem in baldahinom!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
13.5.2005 10:30:41   
Vrtnica1
Evo, jaz sem tudi že doma na dopustu in mi je ful čudno. Vstanem zjutraj, kot da bi šla v službo, in potem kar neki po mestu bluzim, no, saj opravkov imam res cel kup. Sem šla že danes na CSD in dobila tisti pok papirjev. Se jih bom popoldne lotila, da vidim, kaj je to čudo.
Naš :modri: tudi tako brca, da mi občasno kar sapo zapre. Je v taki pozi, da me direkt v rebra brca. Ima glavco že pri "izhodu" :)-, rito na levi strani in noge pod rebrami. Samo da brca, pa sem čisto srečna.
Kar ne morem verjeti, s kakšno hitrostjo se približuje dan D.
Pridne bodite, julijke, in se beremo vsak dan.
V. :rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
13.5.2005 12:30:27   
Dari

Pa sem od ginekologinje. Imam eno zoprno vnetje, ki pa se na srečo :bravo: še ni razširilo na maternični vrat ali posteljico, ker če bi se, bi mogla it kar rodit. A si predstavljate?!?!? :zmeden:. Še dobro da sem šla, ker sem kar malo oklevala. No, zdaj pa sem dobila eno kremo, ki si jo moram iztiskat v nožnico. Naj bi blo bolje v parih dneh. Pa :sloncek: ne smemo te dni :(. Se bomo pa samo cartali.

Zdajle sem pa na obisku pri mojih, me :love: pobere ko bo šel iz službe, pa še na kosilu bova tule, mi danes ne bo treba kuhat :). Tako da imam zdajle čas se it malo pred TV zleknit (midva TV nimava) ;).

LP :metulj:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
13.5.2005 13:08:09   
petraCBU
Ojla julijke!
Sam, da smo spet mal sončka dočakale :) !
Ej, mene zadnje dni že kar resno dajejo lažni popadki, al kaj pa vem! Predvsem popoldan mi otrdeva in zateguje trebuh, pa prav nič dobro se ne počutim :( Na srečo imam čez en teden redni pregled pri G - pa naj mal pove; kako in kaj!

PIXEL: Kje je ta trgovina s posteljicami po 110 Evrov?!

Mal sem depresivna :( , ker je šel :love: službeno na pot za nekaj dni, pa na srečo mi pride kar nekaj obiskov čas krajšat :)

LP
P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
13.5.2005 13:32:16   
Romcka
ojla....mene tudi tale izcedek malo skrbi...posebaj zjutraj ko vstanem, ga je fulll...ta teden imam G, pa bom malo povedala kva dogaja...ceprav moja draga G nima rada problemov - samo da je vse na hitro in blablablabla:) pa tile lazni popadki so vcasih popoldne prav mucni...pa nc ne delam, samo lezim ponavadi ob vecerih in busi otrdeva :( bogi mali bejbi, ko jo skiska:) veste kaj sem opazila? žko delam Keglove vaje, da mi potem busi pogosto utrdi..pa ne vem a mogoc kej prevec stiskam in narobe delam..pojma nimam...
jutri me caka piknik pri moji sestrici, pa bom malo necake carkljala....in tale soncek tok pomaga pri pocutju:)
uzivajte...

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
13.5.2005 14:39:23   
pixel
PetraCBU, posteljice imajo v Toys'r'us v Celovcu.
Je pa tudi na njihovi strani na netu slikca in opis.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
13.5.2005 14:45:56   
malika
Dari kako pa izgleda ta tvoj izcedek? A te zraven še srbi, ali samo malo bolj teče? Jaz imam občasno kar neke majnše kepe rumene sluzi na hlačkah, pa ne vem ali naj bi šlo za vnetje??? Pa tu in tam se mi tudi vlije neka prozorna tekočina, nič pa nima vonja, pa srbi tudi nič ne.

Jaz sem pa danes ponovno besna. Do danes nisem verjela v petek 13. Zjutraj se vstanem, grem v laboratorij, dat kri; čakam uro in pol med vsemi kašljajočimi v seveda hermetično zaprtem prostoru, potem me končno pokličejo in vprašajo, če sem tešča. Seveda mi nihče ni rekel, da moram bit, tudi tista ženska v sprejemni me ni vprašala in tako sem lahko veselo odpeketala domov. Pa še na CSDju sem zvedela, da ne dobim porodniške ampak samo starševskega in tako imam res vsega že preko glave.

Kdaj bo bolje? Julija?:)

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
13.5.2005 16:37:45   
bobek05
Dari, mene tudi zanima ta tvoj izcedek... Jaz ga imam sicer že celo nosečnost, ampak se mi zdi, da je vedno močnejši... Je pa tak belkasto-rumene barve in včasih prav čutim, ko mi ga malo več priteče :( Moj G mi ves čas zatrjuje, da je vse to normalno - dokler ne srbi ali peče (to me pa ne), tako da ne vem :zmeden:

Krči pa tudi mene čisto zdelujejo... Včeraj so me tako mantrali, da sem že mislila, da bom rodila.. (joj, pravljica nočem te spet prestrašit)... Pa sem klicala G in je rekel, da če ne bo bolje, da kar v bolnico.. Proti večeru se je stanje končno umirilo, tako da v bolnico ni bilo treba, ampak prestrašila sem se pa vseeno.. Ker je veliko prehitro (še 7t do roka!!)..

Danes pa kot da nič ni blo.. :zmeden: - sem se počutila čist OK (še v Avstriji sva bila z mojim :love: )..

Punce, grem malo počivat, ker danes še nisem nekaj dosti... Pa v želodcu mi že kruli :pujs:

Lp

:nosecka: v 33t

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?