Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
depilacija v nosečnosti 12.5.2005 21:42:57
|
|
|
|
total
|
Prvič slišim:zmeden:
|
|
|
|
depilacija v nosečnosti 12.5.2005 21:48:50
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne vem, kaj bi lahko škodilo, edino hrbtu, ker moraš biti sklonjena:). Jaz sem si v nosečnosti privoščila voskanje pri kozmetičarki, da se nisem preveč matrala.
|
|
|
|
depilacija v nosečnosti 12.5.2005 21:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko, če le zmoreš.:)-:)-
|
|
|
|
depilacija v nosečnosti 12.5.2005 22:41:31
|
|
|
|
Moyca_
|
ja lahko će zmoreš:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- jaz se, bila na koncu pač ko pračlovečkica:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
depilacija v nosečnosti 12.5.2005 22:47:08
|
|
|
|
Mina1
|
Ni važno, noseča ali nenosečka: pri meni je bilo isto: - pazduha: z žiletko (pa še to je una čisto najcenejša boljša od npr. Gilette Venus, kjer se samo porežeš) - bikini cona: z lady brivnikom - noge: epilator (sicer boli, pa se navadiš in z leti imaš res čisto redke in tako - pa itak ne drži, da imaš potem lahko 4 tedne pauze in tako, ker vseeno prej zrastejo:)-) Drugače pa bog ne daj si briti bikini cono z epilatorjem - zna biti HUDO!!! A bo;) pa-pa Mina1:)
|
|
|
|
depilacija v nosečnosti 13.5.2005 7:06:04
|
|
|
|
dory
|
a? odvisno kje se depiliras in s cim...zdej tam dol res ni primerno kake kemije uporabljat,drgac pa res ni ovir :)
|
|
|
|
depilacija v nosečnosti 13.5.2005 7:40:01
|
|
|
|
rozi81
|
Joj jst sm se tut s to mašinco dokler nisem ugotovila da mi je lažje če se pobrijem.:( Pri tistem si kar nekaj časa sklonjen oz. pritiskaš na trebuh z nogo in zna bit zelo neudobno.:grrr::grrr: Raje pejt h kozmetičarki če hočeš da se populiš. Pa še nekaj meni se je s tem epilatorje ali depilatorjem karkoli že je to taka štala naredila da ne vem če ga bom še uporabljala.:grrr: In sicer zarasle so se mi kocine in zdej mam čist pikaste noge ker nočjo vn pogledat. Tko da sem se začela brit da mi vsaj do poleja to zgine ker je grdo kot :hudicek::grrr::grrr::grrr: Sm si kupila neko tekočino pri kozmetičarki za uraščanje kocin, sem prišla domov se namazala in pol sem prebrala da je ni fino uporabljati v nosečnosti, ker je aspirin notr.:zmeden::zmeden: Tko da spet nič. Pa draga kot :hudicek:. Mah bo že. Lp S
|
|
|
|
depilacija v nosečnosti 13.5.2005 8:49:46
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz pa prisegam na Weet. Uporabljam ga že kar nekaj let, lepo namažeš, pustiš tri minute in spereš z vodo. Meni je super. Dlake pa so sčasoma dosti mehkejše kot če si briješ z britvico in na nogah postajajo redkejše.:bravo:
|
|
|
|
depilacija v nosečnosti 13.5.2005 10:46:21
|
|
|
|
smrka
|
jaz sem se depilirala dokler sem se lahko, zdaj nevidim niti svoje tamale kaj sele bikini predela. Uporabljala sem pa elektricni depilator, nic ne skodi ne skrbi. Dokler se lahko se depiliraj. Meni je zdaj kar vseeno, naj bom kosmata, saj se se oblecem tesko. :kuza: smrka
|
|
|
|
depilacija v nosečnosti 13.5.2005 11:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Weet pa je zame taki shit, da je groza. Sem poskusila, pa sploh ni bilo nobenega učinka. Sem kar vrgla v kanto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......