|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menst. ciklus po laparo in histero
25.4.2009 21:32:55   
ziva1
Bila sem pred kratkim na laparo in histero, odstranili so mi pregrado. Zdaj pa sem mi je čisto zmešal ciklus. Prvo user posted image  sem dobila na 31 dni, drugo na 22, zdaj pa je 25 dan pa je še ni. Prej sem jo imela dokaj redno na 23-26 dni. Noseča nisem, sem delala test. Kako je bilo z user posted image  pri vas. Se vam je kaj zmešala, ali uredila šele čez nekaj časa. Joj sem mislila, da je mojih težav konec s to operacijo user posted image  in da bom končno zanosila.  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menst. ciklus po laparo in histero
25.4.2009 21:43:36   
čebelca2
jst sem imela samo prvo user posted image po histeroskopiji zdej sem pa user posted image . glede na datum zanositve (točno vem kdaj sem) sem imela cikel po starem dolg približno 32 dni, kot pred operacijo in pred tabletkami pred operacijo (dva cikla sem jih jemala že pred operacija, potem pa še kr brez premora po operaciji 14 dni), sem imela pa že prej kdaj odstopanja po en teden in več. sigurno se bo uredilo, je pa cikel zmešan, mal zaradi hormonske terapije, malo stres...sej veš, vse to vpliva. če čez nekaj dni user posted image še ne bo, ti predlagam ponovno test, morda si ga nardila prezgodaj...lahko je pa lažni alarm. a si že bila kdaj noseča al kako da so ti pregrado odkrili? 

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2009 22:10:51   
ziva1
Hojla. Čestitam user posted image user posted image user posted image . Ne nisem še bila noseča, ker nisem zanosila v enem letu, me je G poslala na laparo in histero, ker je sumila pregrado. No pa so jo res našli, ostalo naj bi bilo vse v redu. 

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2009 14:04:30   
čebelca2
hvalauser posted image

men je moj ginekolog reku,da sem hitro zanosila in ponavadi v prvem ciklu po operaciji še ne zanosijo. je pa res da jst takoj zanosim, prvič sem zanosila ker sva bla brez zaščite in sva kao pazla, drugič in tretjič pa takoj v prvem poskusu. ampak mislim da je to čist odvisno od osebe, nekatere se trudijo dalj časa, nekatere pač ne in takoj zagrabi. mislim da po treh ciklih od operacije še ni panike in ne še obupat. sprosti se, zdej so odpravli težavo in zdej bo vse ok. vsaj tko se jst tolažim, ker zdej sem že rekord podrla v dolžini moje nosečnostiuser posted image , je pa še vedno kritično in mam rizično nosečnost...

kar se pa user posted image tiče, če imaš ta mesec cikel dolgi tako kot prvi mesec je povsem možno da si test prehitro naredila... držim pesti za +

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2009 20:53:03   
tigra11
Pozdravljena,
tudi sama sem imela histero, zaradi mioma, danes je 13 dan po operaciji, krvavim sicer ne, imam pa rjav minimalen izcedek, zanima me kdaj pa ste ve začele user posted image user posted image in ali ste počakele do 1 M, da ste začele delat nauser posted image ? Hvala
ziva1 želim ti plusek, tebi čebelica2 pa srečno user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2009 11:56:14   
ziva1
Midva sva začela user posted image po 14 dneh, vendar sva pazila do prve user posted image , potem pa nič več. Srečno.

(odgovor članu tigra11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2009 15:13:04   
isabeaux
Živjo, men so odstranli septum in placentarni polip s histero....

je pa pršla prvauser posted image  dva dni po posegu, potem za njo takoj že osmi dan o, pa čez deset dni spet user posted image  v glavnem zmešnjava, sedaj pa je bila o 11 dan cikla in čakam že na user posted image , ki bi naj bila 3. 5. ....

Imam pa res sedaj pravo zmešnjavo...glede na to da sem pred histero imela ful redne m, na 26 dni in o na 12 dan cikla...

Začela sva pa user posted image kar takoj po prvi user posted image , kar pomeni 8 dni po poseguuser posted image

Pa še kar upamo na to, da bo pa zdaj ratalauser posted image

lp pa vso srečo...za čimprejšnji user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Hujšanje
Teya*D.

Ali menite, da je hujšanje težko dosegljiv cilj?

DA (59%)

NE (16%)

NE VEM (4%)

NISEM NIKOLI HUJŠAL/A (14%)

ZAME NE (7%)

Število vseh glasov: 433

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!