Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menst. ciklus po laparo in histero 25.4.2009 21:43:36
|
|
|
|
čebelca2
|
jst sem imela samo prvo po histeroskopiji zdej sem pa . glede na datum zanositve (točno vem kdaj sem) sem imela cikel po starem dolg približno 32 dni, kot pred operacijo in pred tabletkami pred operacijo (dva cikla sem jih jemala že pred operacija, potem pa še kr brez premora po operaciji 14 dni), sem imela pa že prej kdaj odstopanja po en teden in več. sigurno se bo uredilo, je pa cikel zmešan, mal zaradi hormonske terapije, malo stres...sej veš, vse to vpliva. če čez nekaj dni še ne bo, ti predlagam ponovno test, morda si ga nardila prezgodaj...lahko je pa lažni alarm. a si že bila kdaj noseča al kako da so ti pregrado odkrili?
|
|
|
|
RE: menst. ciklus po laparo in histero 25.4.2009 22:10:51
|
|
|
|
ziva1
|
Hojla. Čestitam . Ne nisem še bila noseča, ker nisem zanosila v enem letu, me je G poslala na laparo in histero, ker je sumila pregrado. No pa so jo res našli, ostalo naj bi bilo vse v redu.
|
|
|
|
RE: menst. ciklus po laparo in histero 26.4.2009 14:04:30
|
|
|
|
čebelca2
|
hvala men je moj ginekolog reku,da sem hitro zanosila in ponavadi v prvem ciklu po operaciji še ne zanosijo. je pa res da jst takoj zanosim, prvič sem zanosila ker sva bla brez zaščite in sva kao pazla, drugič in tretjič pa takoj v prvem poskusu. ampak mislim da je to čist odvisno od osebe, nekatere se trudijo dalj časa, nekatere pač ne in takoj zagrabi. mislim da po treh ciklih od operacije še ni panike in ne še obupat. sprosti se, zdej so odpravli težavo in zdej bo vse ok. vsaj tko se jst tolažim, ker zdej sem že rekord podrla v dolžini moje nosečnosti , je pa še vedno kritično in mam rizično nosečnost... kar se pa tiče, če imaš ta mesec cikel dolgi tako kot prvi mesec je povsem možno da si test prehitro naredila... držim pesti za +
|
|
|
|
RE: menst. ciklus po laparo in histero 26.4.2009 20:53:03
|
|
|
|
tigra11
|
Pozdravljena, tudi sama sem imela histero, zaradi mioma, danes je 13 dan po operaciji, krvavim sicer ne, imam pa rjav minimalen izcedek, zanima me kdaj pa ste ve začele in ali ste počakele do 1 M, da ste začele delat na ? Hvala ziva1 želim ti plusek, tebi čebelica2 pa srečno
|
|
|
|
RE: menst. ciklus po laparo in histero 27.4.2009 11:56:14
|
|
|
|
ziva1
|
Midva sva začela po 14 dneh, vendar sva pazila do prve , potem pa nič več. Srečno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
HujšanjeTeya*D.Ali menite, da je hujšanje težko dosegljiv cilj?DA (
59%)
NE (
16%)
NE VEM (
4%)
NISEM NIKOLI HUJŠAL/A (
14%)
ZAME NE (
7%)
Število vseh glasov: 433Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!