Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
najbolj ugoden stanovanjski kredit 12.5.2005 21:04:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
v levem spodnjem kotu so Orodja -- Išči po Ringaraji, malo prebrskaj, bo zihr kaj uporabnega in aktualnega ven vrglo 8)
|
|
|
|
najbolj ugoden stanovanjski kredit 12.5.2005 21:50:37
|
|
|
|
Zea
|
Ja sem že iskala po iskalniku, pa je bilo informacij kar veliko (oz. preveč) in nisem uspela najti točno te informacije. Jana - če veš morda za ustrezen link ga prosim napiši! Hvala.:bravo: Se opravičujem, da to sprašujem, ko je bilo že toliko govora o tem na forumu, vendar želim le kratek odgovor (torej katera banka ima trenutno najbolj ugoden kredit), če je kdo to zadnje čase ugotovil! Res bom zelo hvaležna!:bravo:
|
|
|
|
najbolj ugoden stanovanjski kredit 12.5.2005 21:57:28
|
|
|
|
daisy
|
zea, ena njina sošolka je nekaj časa delala za banko "Rajfajzen" (ne vem kako se napiše)- ravno inf. o kreditih je dajala. Drugač se pa tukajle moj oglaša, da majo naj hipotekarne kredite avstrijske banke in menda tudi Abanka. (?)-pozanimaj se lp
|
|
|
|
najbolj ugoden stanovanjski kredit 12.5.2005 22:14:30
|
|
|
|
Zea
|
Ja saj letam po bankah kolikor pač mi čas dopušča v teh dneh, ampak saj veste kako težko je to z dojenčkom (oz. bolje rečeno nemogoče). Zato me zanima, če je kdo naredil domačno nalogo še namesto mene? Bom jutri vprašala še v Abanki in Krekovi banki (saj je to ta Raiffeison?). Daisy hvala! ps daj poglej v svoj nabiralnik.
|
|
|
|
najbolj ugoden stanovanjski kredit 12.5.2005 22:29:29
|
|
|
|
daisy
|
ne, krekova in rajfajzen ni isto - mislim da ne :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?