|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:03:31   
Eva***
Naša pupa bo te dni dopolnila prvo leto. Babice in dedki bi ji radi kupili darilo, in sicer igrače. Zanima me, predvsem s kakšnimi igračami se igrajo vaši ena- do dveletniki.
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:05:13   
viv_
Ključi (najraje avtomobilski), copati, žlica za čevlje obuvat pa takle ... :)-:)-

Sicer ima pa noro rada vrtno orodje (ta malo - za otroke), pa žoge vseh vrst in kocke!

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:05:55   
Anonimen
Lahko začnete z duplo kockami, naš je za eno leto dobil poganjača, ki ga uporablja še pri treh letih. Sicer pa kakšna knjiga, s tem nikoli ne zgrešiš. Ali pa kakšen čolniček za na morje.

(odgovor članu Eva***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:09:27   
kofetek2010
peskovnik, lopatko, grabljice, posodice, ajperček 8)

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:13:14   
ZARA
oj...zara ima Duplo kocke,tovornjak,psa ki laja,lesene kocke...drgač pa kabli rulajo-vseh vrst!!!

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:24:18   
bskrle
Lego kocke, poganjač, gugalnica, čoln

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:33:04   
kimi
Jaz pa sem svoje prosila naj mi raje kupijo kaj uporabnega saj se naš 1 letnik nič ne igra kot so omenili že preje ga zanimajo samo ključi, telefoni,...tako da sem jih prosila če bi lahko kupili obleke tako da smo od vseh povabljenih dobili obleke. Svojim sem povedala želje ostali pa imajo sami otroke tako da so sami od sebe kupili oblačila

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:35:09   
puncica
Naša bo stara eno leto čez 3 tedne in se igra z:
- ključi
- mobitel
- žlica za copate
- mikroskopske smeti
- kamenčki
- mačka
- rožice
- prazne škatle
- prazne plastenke
- papir, časopis, revije rulajo
- robčki še bolj
- wc papir najbolj
- predali (odpiranje in vse ven zmetat kar je noter)

No pa še neki otroških igrač :)- :
- duda :)-
- gugalnica (ful rada se gunca)
- tricikl, ko ga tišiš, uživa tako da je čist tih tud eno uro, sam da okol vidi
- knjigice Živali, ful rada lista in jih oponaša
- pena za po tleh, vedno jo razmeče
- lopatka, grabljice in kanglca
- ksilofon, ful tolče po njem
- a ja lutke, ki jih mami oponaša

No če se še kaj spomnim sporočim

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:40:32   
Anonimen
Filip ima najraje tiste lončke, ki se sestavijo v stolpec. Z njimi ima toliko dela, da grem včasih prav pogledat, kaj tolk časa počne. :)-

Poleg lončkov ima zelo rad knjigice, duplo kocke in pa žogice...vseh vrst.

(odgovor članu Eva***)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:49:29   
Anonimen
Naša 14-mesečnica se rada igra s kockami (najraje ima Clementoni), ki so iz mehke gume, kartonke in večino tistih Fisher-Price igračk, kamor se lahko vstavlja kakšne modelčke, se jih razdira, sestavlja, seveda pa je najboljše vse tisto kar je prepovedano.

(odgovor članu Eva***)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:49:30   
puncica
Ja žogo sem pozabla, tud to naša obožuje a kaj ko je ne more brcat, kr stopi na njo:)-

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   igrače za enoletnika
12.5.2005 20:51:02   
cmokec
Meni je všeč, če dobi poleg igrače še zobno ščetko in izkaznico za knjižnico - saj je že velik/a.

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   igrače za enoletnika
13.5.2005 7:53:00   
Žirafca Helena1
Naj ji kupijo kakšne didaktične igrače, ko vstavlja otrok like, pa na lopatko, vdrček in grabljice naj ne pozabijo, ker se bo poleti rada igrala v peskovniku.

Pa prijetno igro, Helena,:miska:

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?