Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spet...priljubljen Miha Brejc 12.5.2005 19:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam, nisem vidla faksa od znotraj še nikoli :)-
|
|
|
|
Spet...priljubljen Miha Brejc 12.5.2005 20:01:51
|
|
|
|
viv_
|
Mišo99 vprašej... ona je iz tistega faksa. Sicer gre pa meni ta tip tooooooooooooook na živce!
|
|
|
|
Spet...priljubljen Miha Brejc 12.5.2005 20:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom mal povprašala naše študente, koliko naj bi bili stari ti zapiski...A ti Viv praviš, da ti gre na živce?? Ma kaj jaz vem, zna biti zoprn kot :hudicek:, včasih pa prijazen kot :angel:, ampak sedaj ga tako ali tako vidim 1x na leto... Viv, kaj pa :kava:? Drugi teden upam, da bo mal bolj zatišje...
|
|
|
|
Spet...priljubljen Miha Brejc 12.5.2005 20:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi iz tega faksa, pa ga tudi že nekaj let nisem videla od znotraj. Brejca sem sicer že naredila, čakajo me še drugi. Me je pa Brejc vrgel na seminarski nalogi, lopov. Zapiske pa sem ravno prejšnji teden vrgla proč.:zmeden2:
|
|
|
|
Spet...priljubljen Miha Brejc 12.5.2005 20:31:48
|
|
|
|
Annny
|
Gremo ustanovit Brejc fan club tukaj na RR:)
|
|
|
|
Spet...priljubljen Miha Brejc 12.5.2005 21:12:42
|
|
|
|
zi&mm
|
Ojla, no ti povem jaz, ki sem iz FU oz. tik pred diplomo; pri njemu je najbolje, da se kr po njegovi knjigi uči; torej lepo na faks v knjižnico sposodit knjigo in se lotit učenja, če ne pa v kakšno drugo knjižnico. Naj pa pogleda na http://www.fu-student.com/ in si poišče zapiske oziroma vsaj vprašanja ki jih rad daje. Knjigo je pa izdal lani, če se ne motim oziroma jo lahko kupi v fotokopirnici pri faksu - Fora. Jaz sem lani delala izpit pri njemu, se učila 2tedna po knjigi in nardila sicer s 7 ampak važno da je šlo v prvo glede na to, da zna res bit :hudicek: Srečno, Lp, Mili
|
|
|
|
Spet...priljubljen Miha Brejc 12.5.2005 21:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ZI&MM, kaj ti študiraš redno ali izredno?
|
|
|
|
Spet...priljubljen Miha Brejc 12.5.2005 22:11:37
|
|
|
|
zi&mm
|
Jaz sem študirala izredno; sedaj moram dodelat le diplomo in jo poslat profesorju ampak glede na to da ima do PDP le še 6dni ne bom utegnila.... Zakaj? A ti tudi študiraš na FU?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?