|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še doooooooooooooolgih 6-7 dni....
13.5.2005 7:25:06   
majana
sem prebrala tale naslov in pomislia, "saj jaz nisem pisala tega, pa kako je kdo vedel, kaj je z mano."

koliko nas sploh je takih, ki bomo odštevale te presnete dneve?

Naj vam zaupam svojo zgodbo tega meseca.
diagnoza PCO, zdravljenje z drugimi zdravili, čakajoč M, da začnem s klomifenov.

no, in sem bila na koncu prejšnjega meseca na UZ in ni bilo videti nobenega vodilnega folikla, torej nobene ovulacije - spet. Potem pa se 20 dan ciklusa (nenormalno pozno) BT dvigne in že več kot teden rišem lapo krivuljo, ki potrjuje ovulacijo. Kaj naj zdaj naredim?
Ker imam neredne cikluse sploh ne vem, kdaj naj delam test. Pa sem rekla, 40 dni bo pa ja dovolj. Kaj pravite ve na to? Danes grem po tifol, ker nikoli ne veš.....

Pa ful sem zaspana in zebe me 8pa nisem zmrzljiv tip.

no ja še doooooooolgih 7 dni!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.5.2005 8:15:37   
anadejka
wauuuuu,tole pa men na neki diši...:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.5.2005 8:51:59   
VITA74
Anitka tudi jaz tudi jaz čakam teh groznih 7 dni in upam na najboljši izid namreč lepi plusek ali črtice :)
Jaz bi najreje tako kot ti DANES vedela....ampak bomo skupaj čakale a ne??? Jaz bom naredila test 20. prej ne ker me strah razočaranja
Upam da te :hudicek: M ne bo držim pesti za nas punce :bravo: :bravo: :bravo:
Lp :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.5.2005 8:53:27   
emaa
boga rija, jaz imam hidrosalpinks in nimam svojih O (na to ne bi stavila, sem enkrat zanosila, ampak ss, tudi zaradi hidrosalpinksa, pa še do O ni moglo priti na desni strani, ki je bla opazovana) in se mi obeta poskušanje naravno, junija upam klomifen (če mi ne rata prej), če ne rata do zime, zopet laapro, odstranitev desnega jajcevoda in nato IVF, ampak meni bo ratalo prej.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.5.2005 10:23:15   
Skorpija
Anitka, držim pesti, da bo maj tvoj mesec!!!! :miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.5.2005 13:38:14   
TANTRA
Ojla, lepo je brati, da prihaja invazija novih :nosecka:, sploh dolgočakajočih...
Držim pesti :miska:, da bo drug teden polno :roza::roza::modri::modri::rozica:

No, jaz pa upam, da bo tudi moja :hudicek: kmalu prišla, potem pa klomifenska vzpodbuda...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.