Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Splošna anastezija v nosečnosti 24.4.2009 22:53:08
|
|
|
|
dejzi
|
Po moje vpliva. A drugače pa ne gre?
|
|
RE: Splošna anastezija v nosečnosti 25.4.2009 20:57:08
|
|
|
|
zarjica
|
Jaz sem v 14. tednu imela splošno anastezijo, vendar zelo kratek čas - poseg je trajal 15 min. Z mojo punčko pa je vse v redu.
|
|
|
|
RE: Splošna anastezija v nosečnosti 25.4.2009 21:23:11
|
|
|
|
jakaracman
|
Pa ja bodo zdravniki presodili kaj je nujno zate in ne RR.Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Splošna anastezija v nosečnosti 25.4.2009 21:51:27
|
|
|
|
Bojana82
|
Ja, ampak RR je zato da si delimo izkušnje in mnenja.....ali pač ne ?! Zdravniki so že za marsikoga odločili tako, da bo zanj dobro....in kako se je že mnogokrat končalo....mislim da mi ni treba pisati, ker vsi vemo??!!
|
|
|
|
RE: Splošna anastezija v nosečnosti 26.4.2009 12:41:37
|
|
|
|
aromaja
|
Pravilno se piše anEstezija. Če je operacija nujna, se izbor anestetikov prilagodi nosečnosti in je anestezija varna. Ravno tako kot jemanje zdravil med nosečnostjo. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Splošna anastezija v nosečnosti 26.4.2009 17:46:52
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82 Ja, ampak RR je zato da si delimo izkušnje in mnenja.....ali pač ne ?! Zdravniki so že za marsikoga odločili tako, da bo zanj dobro....in kako se je že mnogokrat končalo....mislim da mi ni treba pisati, ker vsi vemo??!! Ja samo je razlika pri vprašanjih.Recimo nekaj lahko svetuješ,recimo ali daš otroku že jabolček ali ne.Nekaj pa je svetovati brez zdr znanja in diagnostike.Sicer pa je pri operativnih posegih vedno lahko kaj narobe , pa če je bilo pred tem 98 OK.Enako je z zdravili in to je nesmiselno spraševati.Če se ti bo med nosečnostjo razlil slepič te bodo operirali, pa če ti to želiš ali ne.Ravno tako dobiš AB.In res ne vem zakaj misliš, da dr komaj čakajo da bodo nosečnico zgrabili in OP.Če to potrebuješ bodo, če ne bodo počakali. Ja in tudi moj odgovor prvi in drugi je samo mnenje in izkušnja, še veliko jih imam, saj sem v zdr.Delim pa jih z veseljem tam kjer lahko in čeprav niso vedno po uporabnikovem okusu.
< Sporočilo je popravil jakaracman -- 26.4.2009 17:50:05 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?