|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v prvem tromesečju???
12.5.2005 19:22:22   
Minka Pobalinka
Živjo!

Zanima me, če so se tudi pri vas pojavljale bolečine v spodnjem delu rebuha in kaj naj bi to poemnilo?
Sem v 11. tednu, bolečina je pa v spodnjem delu trebuha, precej močna, podobna kot pri menstruaciji.. Kaj naj bi bilo to? Razstezanje maternice mogoče?? To se mi pojavi občasno, drži nekaj ur in mine...

Lp, M
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.5.2005 19:27:27   
Jessy
Zna biti res raztezanje maternice. Praviš, da te nekaj časa drži, potem pa mine - morda imaš pa krče. Če so krči, potem bo treba piti Magnesol.
Ti bodo še druge svetovale.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2005 19:28:33   
SOONka
Najbrz raztezanje maternice..
Vsaj meni so tako govorili..., ceprav sem imela potem SS... Kaj pa vem. Najbrz ni nic, saj tukaj nosecke velikokrat potozijo glede tega...

Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2005 20:42:03   
Nannn
ijojjj punce jest sem mislila da je to raztezanje maternice...mene pa zdej mal skrbi...sem namrec kar dosti zaprta in pijem donat gledam da jem veliko sadja in pojem veliko hrane z balastnimi snovmi...zdej pa res ne vem od cesa me tako zvija...na momente me zelo zvija in potem popusti...a mislite da bi to bilo lahko zaradi zaprtja?Boli me tudi kriz in izcedek imam rahlo rumenkasto bel....upam da je z mano vse v redu saj imam prvi pregled sele 23.05.05....

Prosim ce mi svetujete....:zmeden:

Nannn

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2005 20:52:46   
SOONka
Namoči tampon v navaden jogurt in si ga daj noter za pol ure. Ce vnetje ne preneha ( belo rumenkast izcedek ), potem pojdi prej do ginekologa...

Jaz sem bila tudi zelo zaprta pa tko... ne vem.
Takrat sem mislila, da je to normalno in nato (kot sem ze napisala) imela SS...
Saj taki problemcki najbrz so normalni... Bom povedala, ko ponovno zanosim. :)

Nic ne skrbi... Ce se slucajno v izcedku pojavi kri, pojdi TAKOJ k zdravniku. Drugace pa uzivaj do pregleda, pij cim vec vode in se prehranjuj tako kot se.

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2005 8:36:15   
mujcek
Jaz sem noseča nekje 10 tednov in se mi je danes zjutraj pojavila grozna bolečina, ki niti ni bila tako podobna tisti ob M, po nekaj sek. je popustila. Tam nekje od 5-7 tedna pa so bile bolečine podobne tisti ob M; torej tudi sama ne vem kaj je sedaj to :(

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2005 9:56:37   
saba
povečan bel izcedek je v nosečnosti normalen.

Če te spodaj nič ne peče ali srbi ne si dajat nobenih tamponov z jogurtom notri brez veze.

bolečine so pa normalne, mene še dan danes vsake toliko kaj zašpika in boli.

lp
saba 23t

Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2005 10:04:49   
Nannn
ja saba jest mislim da ni pametno da si dajem tampon not...nic me ne srbi in nic me ne pece...cist normalno...in mislim da je moj izcedek res samo zgolj zaradi nosecnosti....ze sedaj se ne morem docakati prvega pregleda....me malo skrbi... :zmeden2:

Hvala

Nannn :kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2005 10:05:40   
mojca*
halo,
jaz pa sem nekje v 5.tednu, pa me tudi boli, kot pred M, samo čakam, kdaj se bo kaj vlilo...
krč prime, boli nekaj min. in nato spusti. po parkrat na dan.
me tudi skrbi, pa imam 1.pregled komaj v zač.junija...

Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2005 10:06:52   
Nannn
ja mojca sej smo skoraj vse na istem...tako pac je...

Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2005 10:09:32   
saba
ne se sekirat, potrpite in mislite pozitivno.
mislim da smo vse nosečke dale skozi te bolečine in strah......to j vse normalno, zato uživajte v nosečnosti in brez skrbi

:bravo::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2005 10:12:34   
soncek&luna
ojla punce...jaz sem danes dopolnila polnih 17t :)...bolecine so tudi pri meni bile mocne...to je normalno, se vedno me spikne kak dan in boli kot pri menstruaciji...pa tudi zaprta sem ze bila in sem sla v lekarno, kupila sirup Portalak, edino kar nosecnice lahko jemljemo proti zaprtosti in je tudi to minilo po nekaj dneh...
ce pa vas prevec skrbi, da bi bilo kaj narobe, mirno lahko poklicete svojega G in mu zaupate svoje tezave...tudi jaz sem ga prve tedne kar pogosto klicala in me je pomiril...
brez skrbi :metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 12
13.5.2005 11:40:31   
tinkamiška
No, mene tudi tu in tam začne malo bolet, pa sem bla včeraj na drugem pregledu in je vse vredu. Vidla srček bit:bravo::bravo::bravo:, pa moj možek je bil lahko zraven:). Pikica je zdej velika 1/2 cm:)

Sem pa misnla, da sem nekje v 7 tednu, glede na zadnjo M, pa je rekla G, da sem nekje med 5. in 6. tednom. Tako, da bom sigurno januarčica.

No glede bolečin pa je rekla G, da naj se nič ne sekiram, dokler ni kake sveže krvi. Razen, če bi ble res nevzdržne.

LP,
Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 13
13.5.2005 11:41:27   
wawa
Čao

Pridružujem se nasvetu soncek&lune, mene je tudi špikalo nekje okrog 10-12t in sem enostavno poklicala G,
večinoma so full prijazni, mi je razložil, da je to raztezanje materinice, po 12t nekje pa se maternica dvigne in špika še bolj.
Če pa bi bolečine postale hujše naj se oglasim kar na urgenci ali pri njemu če bo tam.....torej

punca če te skrbi, pokliči G, bolj kot me te bo pomiril on ali ti povedal da se pridi pokazat.....

Veliko :pujs:!

Wawa

Neposredna povezava do sporočila: 14
13.5.2005 17:44:51   
lumpy
Punce,
tudi pri meni so prisotne te bolečine. Vendar ne tako močne kot pri vas in me ne drži tako dolgo. Malo zašpika , nekaj sekund pa mine, sem pa verjetno nekje v 4. tednu in imam prvi pregled prav tako pozno šele 02.06.2005.

Sem se pa zelo sekiralal, ker se zelo bojim kakšnega ss in vsako krat ko grem na stranišče samo gledam če še ni mogoče krvi od kod. Do sedaj je bilo še vse ok.
Upam da bo tudi naprej.

Vso srečo punce!!!:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?