|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgust bo kmalu tu!! Kje smo?
12.5.2005 16:23:23   
Jessy
Hello!

Sem tako dobre volje, da sem nas mogla spet na plan privleči!!! Prej sem postala tako utrujena, da sem malce zadremuckala na kavču. To se mi je zdaj že parkrat ponovilo. A bomo spet prišle v stadij, ko bomo utrujene, kot v prvih treh mesecih???

Potem pa me iz prijetnega dremeža prebudi še bolj prijetna novička moje sošolke s faksa, ki mi je zaupala, da je nova srečka :nosecka:! Vam povem, da imam usta okrog in okrog glave, tako sem vesela zanjo! :bravo::bravo::bravo:

Moj :love: se ta čas muči na izpitu. Držim pesti, da bo ratalo!!!

Jutri greva na predavanje za EA v Postojno. Upam, da me ne bodo prestrašili s predavanjem, saj sem že od nekdaj trdno odločena za EA.

Kako kaj počutje pri vas?
Jaz sem drugače OK, se pa spet pojavljajo krči v mečah (me je zbudil tak krč ponoči, da sem zvezde štela), pa sape mi zmanjkuje, pa na WC hodim zelo pogosto, včasih me med uriniranjem tudi pošteno speče - ne vem a sem se kje prehladila al kaj??? :zmeden:

O kg raje ne bi, ker niti ne vem kako gredo gor. Me je kar strah, saj mi hrana še vedno zelo paše! Bomo videli čez 3 tedne na pregledu - najbrž bom spet opomnjena, da gredo prehitro gor!!! :( Ne vem, zakaj nas nič ne merijo v višino??? A rastemo pa ne več???:)-:)-:)- Jih naše pridobivanje višine nič ne skrbi???

Na CSD še nisem nič šla, čeprav sem že dobila papirje. Sva se pa kar za denar odločila, saj bova vse ostalo, kar je v paketu, dobila.

Za :duda: imava že skoraj vse - celo sobico smo uspeli pobeliti, zdaj pa samo še pohištvo čakamo in bomo kar sproti sestavljali in postavljali v sobico. To se mi zdi res najlepši čas!!!

Zdaj sem pa že dolga in bom kar nehala! Letim še v trgovino, pol pa pridem malce pokukat, če ste se kje našle, avgustovke!!!

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1
12.5.2005 16:26:11   
Annny
Jessy, ti trenutki so res najlepši...jaz jih kar pogrešam ...uživaj in si dobro odpočij!!:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2005 16:58:54   
urši77
Ja tudi meni se zdi da čas kar beži:(
Po eni strani bi nosečniške trenutke kar malo podaljšala, se mi tako fino zdi ko mali razgrajač-ka malo "pogalami" in četudi je trenutno moj mehur v uporabi namesto trampolina.....jah....Po drugi strani pa komaj čakam da stisnem k sebi malo in tako dolgo pričakovano štručko!

Ravno danes smo v okviru študija imeli vaje na pediatrični kliniki(no, ja že cel teden), ampak danes smo si ogledali tudi intenzivno za nedonošenčke. Pa sem videla luštno črnolaso deklico rojeno v 28.tednu in sem takoj pomislila, da je komaj 5cm večja od moje pikice.Taka luštna štručka je tako nebogljeno ležala v inkubatorju....bi jo kar k sebi stisnila...Kar naprej mislim nanjo in božam svoj trebušček.Tako sem "v živo" videla kako izgleda tudi moj:duda:....ah....

Sicer se počutim dobro in tudi mene se loteva-ponovno-utrujenost.A bo že-izkoristimo še zadnje urice mirnega spanja, saj jih kmalu ne bo več:)

LP in pazite nase:muca:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2005 18:17:13   
hugolina
Pozdravljene!
To je nekaj zame, da sije sonce in je zunaj toplo9nebesa. Kar pokam od energije in resnično komaj čakam poletni čas (zaradi toplega vremena in pa :duda: seveda).
Danes sem šla po posteljico, lupinico, stolček za hranit, cunce, ..... mi je ena kolegica vse fino prpravla, tko da dela bo v naslednjih dneh več kot dovolj. Ja prov fino, da obstajajo take frendice, ki ti olajšajo nekatere stvari.:bravo:
No, ravnokar sem pa prišla iz sprehoda. Sem imela fino družbo: dve mamici z :duda: (3 in 1 mesec) ooohhh, sem se kar topila zraven.9nebesa Te štručke te tako raznežijo, ....
Naš :duda: pridno telovadi, včeraj sem kar poskakovala. Ene parkrat me je fino zadel v rebra, pa čeprav je v petek kazal nogice čisto spodaj nekje. Očitno se še prevrača notri.
Tko, zdej grem pa še na sladoled, pol se bomo pa počasi umirili za danes. Upam, da bo jutri tudi tako lep dan, kot je bil današnji.
Lepo se imejte še naprej in pridno odševajte. Kmalu bomo tudi me na vrsti.:bravo:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2005 19:28:37   
Kety
Ojla!
Jaz imam pa danes bolj slab dan :((. Od jutra sem ze na 100% pogonu in sem ze krepko utrujena, pol ti pa se okolica tezi!:( Ce bi hotela povedat kaj vse me mori, bi lahko napisala cel roman od prijaznih ljudi, ki te obkrozajo in katere smatras za "prijatelje". Bi se najraje fuuuul zjokala, pa vem da potem ne bo nic bolje.

Potolazi me moja :duda:, ko me vsake toliko casa spomni, da je z mano (z brcikami ;))!

LP vsem, Kety

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2005 19:37:40   
Žani
:bravo: Jessy, da si nas spet na plan privlekla! Sem bla že čist fuč danes...Kar naenkrat se mi je začelo vrtet, slabo mi je ratal, pulza sem mela 123. Čist brez volje sem bla.:(( Zdaj je že mal boljše. Se mi zdi, da že ves čas jamram k ena stara mamca, k mam skoz ene težave. Pa sem drgač tko polna energije.:)
Bebi je zelo živahen, ta vikend bomo mal stanovanje preuredil, pa oblekice bom začela prat, likat...Komaj čakam! Moj :love: pa se skoz muči s pisanjem diplomske naloge, ker bi jo rad julija zagovarjal. Upam, da mu bo uspelo.
Jessy, tudi jaz sem se odločila za EA, sam me je mal strah, ker ne vem, kolk izkušenj imajo s tem v novomeški porodnišnici, pa mislm, da tud anastezist ni vedno dosegljiv. Se bom šla mal pozanimat!

Imejte se fajn, uživajte v sončnih dneh in pazite na male bebike.:sloncek:
Žani 27t 4/7

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2005 20:39:19   
Jessy
Joj, Žani, ni druge, kot da malce podrozam tudi v naš mesec. Tako hitro bo tu, pa en kup sprememb nas čaka. Se mi zdi prav fino, da se lahko malce pomenimo. Po moje bomo zdaj iz dneva v dan drugačne in po razpoloženju, pa po težavah, tegobah, strahovih, pričakovanjih... Moramo si deliti te stvari, da nam bo lažje.

Glede EA bi jaz takole rekla, da neglede kje jo izvajajo, so že toliko izkušeni, da jo prakticirajo. Če bi se jim zdelo, da za to niso usposobljeni, potem se te stvari ne bi lotili v današnjem času, ko so za vsak spodrsljaj na sodiščih ali v medijih. Jaz jim popolnoma zaupam glede EA. V Postojno grem pa zato, ker jo HOČEM dobiti 100% - seveda, če bom s svojim zdravjem zadovoljevala pogojem, ki so za varno uporabo EA potrebni. Sem pa zelo optimistična glede tega, da bo šlo vse lepo in prav!

Jaz bom pa z oblekicami še malo počakala. Iskati jih bom šla te dni (k sestri), prala in likala bom pa takoj, ko dobiva omare, da bom lahko spravljala sproti.

Imam pa namen jutri nakupiti nekaj izdelkov za nego otroka. Seznam sem si že natisnila (dobila na RR), zdaj bom pa pregledala in kupila le tisto, za kar sem 100%, da rabim, za ostale stvari pa počakam do materinske šole, da mi povedo ali se vse to res rabi ali ne.
Se je pa moj :love: že javil, da ima boljši občutek za izpit, kot zadnjič (ko ga ni opravil). Upam, da ga občutek ne moti, ker če je ta izpit naredil, potem ga čaka le še diploma! Če bo prav, bomo imeli kar nekaj stvari za praznovati v bližnji prihodnosti (:duda: rojstni dan, :love: rojstni dan in :love: diplomo)!!! JUPIIII!!!!

No, pa sem spet dolga!

lep večer

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2005 21:26:43   
miševi
Zdravo!

Ja danes je bil zopet en lep dan. Kljub občasni utrujenosti in "napadih" lenobe se mi zdi, da v takem vremenu kar zaživim in je vse lažje...:)- Me malo matra, ker moj :love: dela vse druge stvari in so vsi bolj pomembni, jaz bi pa še toliko v stanovanju rada postorila in adaptirala do rojstva naše :duda:. Strah me je, da me ne bi prehitelo, preden bo moj seznam izpopolnjen...:(. Vsaj do konca junija bi rada, da bi bilo vse kolikor toliko tipi-topi, da bi potem samo v miru pričakovali... No, pa dosti jamranja.
Ponoči je naša mala :duda: brcala 1 uro kot zmešana. Sem še mojega :love: zbudila, da je malo bušija pobožal.
Stvari za :duda: dobim nazaj od moje sestrice, ki ima 4 mesečnega dojenčka in sem ji od naše prve bejbe posodila (zadnjič sem jo pol dneva merkala in ponovno doživljala, kako je, če imaš doma dojenčka :bravo:). Čakam samo, da dobi naša punca svojo omaro v sobi, da bom potem previjalno spraznila in dala notri stvari za :duda:. Kupila bom mogoče samo kakšen body, pa kozmetiko, pa kakšno malenkost. Na centru bom vzela kar denar, ker drugo res vse že mamo.
Ja, tudi jaz sem v času ene specializacije videla nedonošenčke v živo. Eden ni bil večji od pirovske flaše. Taki mali :angel: so to...
Tudi jaz bom sedaj, v drugo, poskusila z EA. Če je v tujini to že praksa in če so jih že tolk naredil, ni vrag, da je ne bi še meni (razen seveda, če ne bi bilo možno). Saj včasih pomislim al bi al ne bi :zmeden2:, saj sem tudi težek prvi porod pozabila, pa si mislim, zakaj bi se pa matrala, čeprav se potem vse pozabi...

Ja, sedaj bomo pa zares že odštevat začele. Lepo se imejte!!!:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2005 12:43:38   
N30
Pozdravček vsem "avgustovkam". Tudi jaz sem iz dneva v dan bolj zaspana, kar naprej bi spala in počivala. Nič se mi ne ljubi. Sicer grem vsak dan na dolg sprehod, ampak potem pridem domov tako utrujena, da moram spet počivati.
Sem se pa zredila kar dosti in sem bila malo kregana, čeprav nimam takšnega apetita, kot v prvih mesecih.
Je pa res, da ko začutim svojega otročka, kako brca in kako se premika, pozabim na vso slabo počutje, utrujenost...
Uživajte v preostalih mesecih.
N

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2005 14:26:42   
tea01
Ojla mamice. Jst sm pa danes tako utrujena, da bi šla najrajši domov pa spat. Zadnje par dni me moj:sloncek:zbuja zelo zgodi, že ob 5.30 začne brcat, potem pa kr kinkam do 7.00 ko je treba vstat. Zdaj je zamenjal ritem in je zvečer priden, zjutraj pa rogovili. Jst bom rodila v tujini, ko sem omenila svoji zdravnici, da se bojim bolečine mi je brez pomislekov svetovala EA. Sem pa v službi šla od 3 do 4. nd peš in sem prišla tko zadihana, da ne vem če bom zdržala do avgusta. Ta teden je pa res naporen.

Uživajte vikend.

Tea01

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
14.5.2005 9:36:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?