Jessy
|
Joj, Žani, ni druge, kot da malce podrozam tudi v naš mesec. Tako hitro bo tu, pa en kup sprememb nas čaka. Se mi zdi prav fino, da se lahko malce pomenimo. Po moje bomo zdaj iz dneva v dan drugačne in po razpoloženju, pa po težavah, tegobah, strahovih, pričakovanjih... Moramo si deliti te stvari, da nam bo lažje. Glede EA bi jaz takole rekla, da neglede kje jo izvajajo, so že toliko izkušeni, da jo prakticirajo. Če bi se jim zdelo, da za to niso usposobljeni, potem se te stvari ne bi lotili v današnjem času, ko so za vsak spodrsljaj na sodiščih ali v medijih. Jaz jim popolnoma zaupam glede EA. V Postojno grem pa zato, ker jo HOČEM dobiti 100% - seveda, če bom s svojim zdravjem zadovoljevala pogojem, ki so za varno uporabo EA potrebni. Sem pa zelo optimistična glede tega, da bo šlo vse lepo in prav! Jaz bom pa z oblekicami še malo počakala. Iskati jih bom šla te dni (k sestri), prala in likala bom pa takoj, ko dobiva omare, da bom lahko spravljala sproti. Imam pa namen jutri nakupiti nekaj izdelkov za nego otroka. Seznam sem si že natisnila (dobila na RR), zdaj bom pa pregledala in kupila le tisto, za kar sem 100%, da rabim, za ostale stvari pa počakam do materinske šole, da mi povedo ali se vse to res rabi ali ne. Se je pa moj :love: že javil, da ima boljši občutek za izpit, kot zadnjič (ko ga ni opravil). Upam, da ga občutek ne moti, ker če je ta izpit naredil, potem ga čaka le še diploma! Če bo prav, bomo imeli kar nekaj stvari za praznovati v bližnji prihodnosti (:duda: rojstni dan, :love: rojstni dan in :love: diplomo)!!! JUPIIII!!!! No, pa sem spet dolga! lep večer
|