|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   britje
12.5.2005 16:17:00   
dejčka2
Naslednji teden bom imela CR in me zanima če ti za poseg obrijejo celotno spolovilo?:ups:
Jaz bi to raje sama uredila doma.

:nosecka:še samo 1 teden
Neposredna povezava do sporočila: 1
   britje
12.5.2005 16:19:55   
Annny
Ojla,
glede CR ne vem..
Jaz sem to uredila sama doma;)
Lp

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   britje
12.5.2005 16:28:52   
rozi81
Pa kako vam rata. Jaz sem zadnjič skoraj rodila doma preden mi je ratal. Ne vidm več čez moj trebuh in pol ko v ogledalo gledam mi gre pa vse narobe:zmeden::ups::zmeden:.

Tko da sm rekla da ko bom šla čez cca 1 mesec rodit bom rekla :love: da me sfrizira oz. vsaj malo pomaga, če bo seveda dovolj časa za to. Če ne bojo pa pol v porodnišnici zrihtal:ups:.

LP S

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   britje
12.5.2005 16:29:44   
S78
oj,
pri meni je bila možnost CR in so me zato pobrili po celem spolovilu, je pa tako v KR porodnišnici za drugje pa ne vem.

lp

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   britje
12.5.2005 16:39:16   
Lana_s
Lahko se sama obriješ, zakaj ne, še njim prihraniš delo. Mene že par mesecev moj:love:, ker sama že dolgo ne vidim preko trebuha. Še v ogledalu se težko vidim, tak da ne vem kak vam uspeva.

Lp:rozica:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   britje
12.5.2005 16:45:46   
dejčka2
No saj se jaz tudi sama nebi mogla, bi malo možek pomagal:ups::bravo:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   britje
12.5.2005 18:13:34   
Anonimen
V MB ti baje zrihtajo samo spodnji del, zgoraj pa pustijo. No, mene je moj :love: že doma prej zrihtal, tako da ni bilo teh težav.;)

(odgovor članu dejčka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   britje
12.5.2005 19:25:01   
SOONka
Nekaj mi ni cisto jsano...
A drugace se pa ne brijete?
Jaz bi znorela - ze ko pustim da raste 3 dni, me motijo male pikice... Ce bi pa pustila "goscavo" bi se mi pa zmesalo od vrocine, srbenja,.... :grrr:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   britje
12.5.2005 20:00:41   
Žani
Do 5. meseca sem se lahko še sama, pol pa ni več šlo...Zdaj pa si moj :love: z veseljem vzame čas in me lepo spodaj sfrizira. Zadnjič je rekel, da me je tko lepo sfriziral, da če bi ginekologinja vidla, bi se še ona hotla pri njemu najavit!:)-:)-:)-

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   britje
12.5.2005 20:14:32   
Mina1
Ja, pri CR te obrijejo do golega:)-, ampak jaz sem vedno urejena spodaj, tako da je bilo malo dela;).

Sicer je proti koncu ena samo matranje glede britja zaradi trebuščka, ampak meni je obakrat to kar fino uspelo.

Za CR pa to morajno narediti in tako.

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   britje
12.5.2005 20:44:29   
Anonimen
Ne bo držalo, meni so obrili samo zgornjih nekaj cm, samo okoli reza oz. poznejšega šiva.

(odgovor članu dejčka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   britje
12.5.2005 20:44:57   
cleopatra
Sej če maš prakso, te trebuh nič ne moti; vsaj mene ni. Še dve uri preden sem rodila, sem to lepo sama uredila doma, tako kot vsak dan.

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   britje
13.5.2005 8:45:42   
Lana_s
Jaz se brijem že 6-7 let, pa mi zdaj sami ne uspeva več. Čisto nič ne vidim. Še dobro, da imam :love:, ker bi mi bila največja muka it na pregled neurejena - bi si verjetno dala vrečko na glavo.:duda:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   britje
13.5.2005 8:57:58   
dory
Jest sem si sama radikalno postimala..drugace te tud pri cr pobrijejo...sam ne vem...jest sem se odlocla da si zadevo uredim ne glede na to kaksen porod bo :)

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   britje
13.5.2005 9:02:32   
pravljica
odvisno tudi s čim se brijete...men ni problema na slepo z baterijskim brivnikov, za zgoraj pa vzamem električnega z nastavkom...nimaš kej falit

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?