|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kronična utrujenost v nosečnosti
24.4.2009 8:37:08   
Anonimen
ali je še katera kronično utrujena v nosečnosti
jaz sem šele v 8tednu pa komaj preživim dan

kako ste ve kej??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kronična utrujenost v nosečnosti
24.4.2009 8:50:17   
Hope2
V začetku je to nekaj normalnega. V prvih tednih user posted image sem jaz prvič  v življenju spala čez dan. Kar zmanjakovalo me je, da bi pa kaj naredila doma, pa tudi nisme bila sposobnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2009 9:07:52   
dany82
Saj se bo tudi to s časoma umirilo.

Jaz sem v začetku nosečnosti samo iz službe prišla pa sem že spala, tako da je moral moj user posted image kuhat, prat, likat,....user posted image user posted image

Sedaj, ko pa sem v 35. tednu, pa me ponovo grabi utrujenost - verjetno zaradi precejšnje slabokrvnosti.

..in potem se tolažiš s tem, da je nosečnost res zanimivo obdobje..

Lepo user posted image ti želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2009 9:21:05   
analucija
jaz bi v prvi nosečnosti samo spala in to do konca nosečnosti. po jutrih sem se komaj ustajala. v drugi pa ni bilo krize.

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2009 11:49:52   
bskrle
To je normalno, utrujenost, povečana potreba po spanju, počitku ...
ampak zelo neprijetno. Če imaš možnost, si vzemi dopust ali rosi za teden bolniške.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2009 20:17:28   
gita10
pri meni je bilo na začetku slabosti in utrujenost tam nekje do 10 -12 tedna, potem pa se to umiri. Celo sem nekje od 6 meseca naprej imela neverjetno energije. In delala tudi po 10-12 ur, še doma sem imela tako čisto kot nikoli prej in nikoli kasneje.  

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2009 22:05:07   
čebelca2
utrujenost na začetku nosečnosti ni kronična (kronično=dolgotrajno),verjetno se ti skoz dremlje in si izčrpana, kar je normalno. telo doživlja velike spremembe, hormoni delajo na polno... tudi zidarji ki cel dan zidajo so utrujeni - ti zidaš 24 ur na dan, normalno da si utrujenauser posted image prijetno nosečnost ti želim...

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2009 22:25:16   
Najaa
Haha, moja nosečniška utrujenost je bila kar kronična, ker je bila dolgotrajna. Trajala je namreč vseh 9m. Resno, utrujena sem bila skoz! Ampak res utrujena tako, da bi sam spala!

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2009 22:33:34   
Anonimen
saj se bo smešno slišalo, ampak sprehod na svežem zraku zna pregnati utrujenost. vsaj meni.

to nosečnost si utrujenosti nisem smela privoščiti zaradi prvorojenca, tako da sem jo morala preprosto odmisliti. mi je kar nekako uspelo (z izjemo kakšnega dneva).

mogoče ti "nagaja" pomanjkanje železa? je krvni izvid bp?
če je vse v redu in imaš možnost, si le privošči počitek (mogoče je to kombinirana nosečniška s spomladansko utrujenostjo).
želim ti prijetno nosečnostuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?