|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj na bioresonanco?
23.4.2009 22:13:55   
mamaemem
Mogoče katera ve, s kolikimi meseci gre lahko dojenček na bioresonanco?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 7:19:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamaemem)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj na bioresonanco?
24.4.2009 9:36:48   
freha
dojenček lahko gre takoj ko se pojavi alergija, v našem primeru AD s 3 meseci.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2009 10:18:24   
lili3
Nam so rekli s 3 meseci.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2009 10:46:15   
Natali07
Jaz sem hčerko peljala na testiranje pri 1 mesecu. Zdravit je  ni želela, šele po 1 letu.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2009 14:55:00   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mamaemem

Mogoče katera ve, s kolikimi meseci gre lahko dojenček na bioresonanco?

Hvala!

Najbolje je direkt vprašati user posted image  Mi smo šli s 6m, včasih tudi manjše vzamejo. Povprašaj tu: www.vedrina.si

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2009 7:26:49   
Tisana
Lahko ga pelješ takoj, vendar se veliko alergij razvije kasneje z izpostavljenostjo organizma alergenom, zato je potrebno testiranja ponavljati.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2009 22:56:00   
soncipunci
Vprašaj dr. Eriko Žagar, ki v Termah Olimia dela bioresonanco in je včasih delala na pediatriji. K njej se vozijo iz cele Slovenije in tudi s Hrvaške, ima dobra priporočila oz. uspehe. Najbolje, da ti o priporočeni starosti pove sama. Je pa po moje odvisno od posameznega primera in od strokovnosti terapevta, pri kakšni starosti si upa lotiti zdravljenja dojenčkov.

Mimogrede - tudi jaz sem z njo zadovoljna, tja hodiva oba z otrokom, vendar moj ni več dojenček.

Aja! Še telefon: 03-582-94-05

srečno!

< Sporočilo je popravil soncipunci -- 5.5.2009 22:58:04 >

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?