|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   od avgusta 04
12.5.2005 13:01:36   
Linda25
Sončen pozdravček vsem skupaj.

Vaše debate prebiram že od avgusta 04, od takrat se namreč s partnerjem trudiva in delava na :duda:. Zaenkrat še ni želenih rezultatov.

Danes in ta trenutek sem zbrala pogum in se odločila za intenzivno sodelovanje na tem forumu z vami skupaj. seveda če boste za to.

Vidim, da se soočamo z istimi ali vsaj podobnimi problemi. Veliko mi pomeni, ko klepetam z nekom, ki me ne samo posluša, ampak tudi razume.

Želim vam lep in sončen dan še naprej. Vreme nam čez vikend ne bo ravno naklonjeno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   od avgusta 04
12.5.2005 13:04:30   
Skorpija
Pozdravljena Linda!!!

Ugotovila si že najbrž, da nas je kar nekaj tu, ki se trudimo od avgusta 04 - lahko že ustanovimo klub! Dobrodošla in upam, da bomo veliko čvekale!:rozica:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   od avgusta 04
12.5.2005 13:10:19   
LANA37
Lep pozdrav!
Tudi jaz spadam med tiste, ki se trudijo od avgusta 2004. Vsak mesec znova mislim, da zdaj pa je, potem pa pride ta nesrečna :hudicek:. Včasih sem tako na dnu in obupana, da več ne vem kaj bi. Potem pa preberem kaj na RR in vidim, da tudi druge še upate in se trudite in mi je vsaj malo lažje, čeprav je to bolj slaba tolažba.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   od avgusta 04
12.5.2005 13:18:34   
baguSka
Welcome in upam da nas čimprej zapustiš.;):)-

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   od avgusta 04
12.5.2005 13:19:25   
Linda25
Kako zakomplicirano je življenje. Danes se je enostavno težko boriti in obstati.
Rekla sem, če ne bo šlo po naravni poti, potem po umetni. Če pa še to, pa posvojim kakšnega otročička. Potem pa oddaja o posvojitvah. Navedli so statistiko, kako dolgotrajni so ti procesi pri nas in koliko parov čaka na posvojitev.
Skratka dologtrajni procesi in dolga čakalna lista....

Ne razumem. Zakaj se tako mladi borimo s takimi problemi. Po zgodah naših babic in prababic in seveda po literaturi, se včasih ženske niso borile s takimi problemi. Ravno obratno je bilo.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   od avgusta 04
12.5.2005 13:26:23   
Skorpija
Linda, sploh še ni čas, da bi razmišljala tako črnogledo. Tudi jaz kdaj pomislim tako, priznam, ampak vedi, da 9 mesecev še ni tako huda doba. Ja, če bi nam uspelo v prvem poizkusu, bi bile zdajle že mamice, ampak nam ni... Kolikim pa? Pa vse punce tukaj, ki se še dlje trudijo - ne obupajo! Misli na to, da bo kmalu prišel tudi naš čas, je že tako obdobje da ne gre, mogoče je pa za kaj tudi to dobro, ob pravem trenutku bo pa dete prišlo, brez skrbi!!!!

Posvojitve, rejništva... Tudi midva sva o tem razmišljala, a ne misli na to, kot nadomestilo za tvoje lastno dete - to bo prišlo, brez skrbi, najbrž kar naravno, drugače pa z medicinsko pomočjo in danes je možnosti toliko!!!! Ne bomo kar čez noč dobile to, kar si želimo, ampak ravno zaradi tega bo sreča še večja!!! Ali kot pravi moja babica: potrpljenje je božja mast, al neki tacga:ups:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   od avgusta 04
12.5.2005 13:41:11   
Linda25
Skorpija,

hvala ti. Vem, da nisem edina. Samo vsak mesec sem tako polna optimizma in upanja in kaj na koncu, pricurlja ta M:hudicek: in sem čisto sesuta.

Vsak mesec ista zgodba. Kot bi vrtela eno in isto kaseto, ko pride do konca, spet na začetek.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   od avgusta 04
12.5.2005 13:42:18   
kajča
Pozdravljena Linda25, dobrodošla med nami:)

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   od avgusta 04
12.5.2005 13:43:34   
Kris
oj,

dobrodošla.

Optimizma ni nikoli preveč in je vedno dobrodošel. Upanje umre zadnje...

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   od avgusta 04
12.5.2005 13:45:24   
Skorpija
saj vem Linda, tako je pa z vsemi - iščeš znake, upaš, šteješ, sanjaš kako boš to povedala drugim, pa o trebuščku pa lepih trenutkim, pol pa ŠPLJAC :hudicek: in, kot si napisala - jovo na novo...

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   od avgusta 04
12.5.2005 13:51:36   
Sulfinija
Ojla!!!!

Oh,ne obupat tako hitro kajti midva z mojim možem se že trudima od maja 2003,pa še vedno nisma obupala in sem že dala marsikaj skozi tole trnovo pot.
Za mano sta tudi dva neuspešna IUI jutri imam še en uz pred tretjim uz in,če bo šlo vse po sreči ga bom imela v ponedelejk in sploh ti ne znam povedati kako sem polna upanja,da bom končno dobila svojo :duda:.
Če pa ne sedaj pa sigurno drugič.
Če te še kaj zanima se samo oglasi in držim pesti,da boš tudi ti hitro svojo :duda:,ki si jo najbrž zelo želiš kot vse me katere sodelujemo na tem forumu.
Velik šopek zate Linda :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: naj te čuvajo :angel::angel::angel::angel: in,da ne pozabim dobrodošla med nami!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   od avgusta 04
12.5.2005 13:54:45   
Skye
Dobrodošla Linda:bravo:

Če bo kdo razumel tvoje težave bomo me sigurno.....in s skupnimi močmi in medsebojnim bodrenjem bomo vse enkrat prišle na zadani cilj, ki je v našem primeru:duda:

:rozica:
Skye

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   od avgusta 04
12.5.2005 14:25:14   
Linda25
Hvala punce,

hvala za podporo. Resnično upam, da nam bo uspelo.

Veselim se druženja z vami na forumu.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   od avgusta 04
12.5.2005 20:22:31   
tinkamiška
Pozdravljena Linda:rozica: čimprej:modri::roza: ti želim:rozica:

Tinka

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   od avgusta 04
12.5.2005 22:16:25   
Nyah*
:bravo::bravo::bravo::bravo: nova RR prijateljica!

Tudi jaz se od avgusta trudim za :duda:, tako, pa se nisem obupala, kje pa, :bravo::bravo::bravo:!

Cimveckrat se oglasi, cimvec klepetaj z nami, ker tukaj nas nove :nosecka: presenecajo vsak dan!

Mogoce se pa kaj nalezemo :)-:)-:)-:)-!

LP,

Nyah:metulj:.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   od avgusta 04
13.5.2005 10:07:06   
girly
ojla in dobrodošla linda! :bravo:

ja, kr neki se nas trdi že precej časa (midva od julija 2004), ampak to ni nič, v primerjavi z dekleti, ki se trudijo že po več let :(

no, kot so že punce napisale, ne obupaj tako hitro, ne razmišljaj o tem. poskušajta "ne delat" otrok, ampak naj bo :sloncek:, samo to: :sloncek: in ne delanje otrok. ne razmišljaj preveč, sprosti se, uživaj...

ko bo čas, bomo tud me mamice, jst v to trdno verjamem :)-

seveda pa ti želim, da nas čimprej zapustiš 9nebesa in se seliš višje (prvič noseča :)- )

srečno :rozica:

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?