|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj avtosedež 9-18
12.5.2005 12:31:04   
Anonimen
Naletela sem na težavo... Naš štirimesečnik ima 9 kg in že sam trdo sedi (ob opori - hrbtni) - v lupinico ga že komaj stlačimo - pa me zanima, kdaj ste ve začele uporabljati avtosedež II. Meni se zdi še prehitro...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj avtosedež 9-18
12.5.2005 12:38:30   
niki5
Naš še nima 9 kg, ampak je pa prevelik za lupinico in se mi tudi ne sanja kako bi lahko rešila :zmeden2: Imam pa doma še od prvega sedež od 9 do 18 kg. Pri tako majhnih je sigurno bolje če pride do trka, da gleda nazaj, da ga s hrbtom pritisne, ne pa s prednjim delom. Ampak če je sedež premajhen bo treba zamenjati :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj avtosedež 9-18
12.5.2005 13:03:51   
Pajaca
Mi smo se prestavil v tavelik sedež pr cca 8 mesecih, čeprav še ni bilo 9kg. Bila je zima in v lupino več ni šla, je bila predolga in imela ful skrčene nogice.... pa je že tečnarla not.

Kupli velik sedež, ona vsa zadovoljna, zaspala na relaciji Baby Center-City park (kar nikoli prej ni). Tako da ji je bil očitno zelo všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj avtosedež 9-18
12.5.2005 14:43:37   
lin
Cca.pri dobrem 6. mes. ker je bla Lin tudi ful velika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj avtosedež 9-18
12.5.2005 19:52:02   
Anja167
Še malo vztrajajte pri lupinici. Jaz se moram za jezik ugrizniti, ker sem par mesecev nazaj šimfala Peg Peregovo lupinico, kako majhna je. Zdaj, ko je bolj toplo in mulc ni več v zimskem pajacu, pa vidim, da je daleč največja lupinica od vseh. Našemu še vedno ne gledajo niti noge niti glava čez. Tako da, če si lahko kje sposodite kakšno PP lupinico...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj avtosedež 9-18
12.5.2005 19:57:36   
kofetek2010
naš je šel iz Römer Baby v Römer Kinga pri 4,5 mesecih, ker je bil preobilen za lupinico :)- je že dosegel 9 kg8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj avtosedež 9-18
12.5.2005 20:29:44   
LIALIA
V drugi avtosedež gre dojenček lahko takrat, ko že sam sedi brez opore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj avtosedež 9-18
12.5.2005 22:44:44   
daisy

raho, poglej še tale link, mogoče najdeš kaj koristnega...
lp

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=39662&msg=396150&idk=100

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj avtosedež 9-18
13.5.2005 12:39:34   
Anonimen
Hvala punce! Zlate ste... Je pa res, da našemu nogice že kar "čez visijo", zato bomo morali najverjetneje prešaltati kar na avtosedež... Saj veste, kako je to. Sicer pa že sedi sam, tako, da upam, da ne bo prevelikega šoka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj avtosedež 9-18
14.5.2005 19:22:57   
KIRA
pri 9 mesecih, oz. malo prej. ima pa 8100 g., velika je pa 70 cm, tako da glih super notri paše. mam pa storchenmühle starlight SP, ki ima vstavek za dojenčke. pol ko zrase, ga vzamš ven. super je zadovoljna z njim. zdaj več ven vidi, pa spančak tud lepo notri. lepo ga je sprejela.
sam je pa kar drag. so pač morali babice in dedeki dat dinarčke, midva nisva uspela skup spravit. sva jim zelo hvaležna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?