|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko ste bile odprte?
23.4.2009 12:32:12   
Anonimen
Zanima me, koliko ste bile odprte, ko ste šle rodit? Jaz sem že 4 cm, pa sem še vedno domauser posted image  Sploh nisem vedla, da je to možno. Ker še ni nastopil rok poroda, me zdravnica ne da naprej. Da naj počakamo, ko bo čas. Mene pa je strah, glede na to da sem že tolk odprta, da bom kar stresla nekje......
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko ste bile odprte?
23.4.2009 12:34:23   
witto
odprta sem bika 2.5.cm, z popadki na 6minut

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2009 12:35:42   
Anonimen
Koliko si odprta nič ne pomeni!!
Saj tako je prav,da te ne da naprej.
Kolik osi odprta ne pomeni da moraš zdaj rodit.
Jaz sme bila odprta že  2 meseca pred porodom 5 cm

To ne gre kar tako da ti bo otrok zdaj padel ven,ker si tako odprta
Se vidi da si prvorodkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2009 12:42:35   
Anonimen
Anonimna, sej ravn zato me bega ta odprtost in me je strah, ker ne grem prvič rodit! Sem že v prvo rodila prej kot v eni uri - in to od začetka do konca (so mi v porodnišnici sprožli porod, ker sem bila že čez rok). Takrat sem šla tja odprta 3 cm, pa sem tako hitro rodila. Zdaj pa mi je zdravnica rekla, da bi blo fajn takoj, ko bom začutila popadke, da grem v porodnišnico. Toda takrat sem vsaj čutila včasih kakšne lažne popadke in bolečine tam spodaj (kot da se razteza), zdaj pa ne čutim NIČ. Sploh ne bi komplicirala, če mi ne bi ravno G. rekla, da naj ne hodim predaleč od doma ali sama, ker je ponavadi v drugo še hitreje. Zdaj pa doma čakam in sem pozorna na vsako bolečino.....Ma res, kot da ne bi vedla, kako je rodituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2009 12:50:11   
Anonimen
Se strinjam z zadnjo anonimno, odprtost ni vedno pokazatelj, da se bo porod začel čez dve minuti user posted image .

Prvič sem bila po 24 urah (šibkih) popadkov odprta 2cm. Do poroda je minilo še 22 ur, v porodnišnico sem prišla 3 ure pred porodom, odprta 4 cm.
Drugič sem bila 14 dni odprta 2cm, na dan poroda zjutraj 3cm, brez popadkov, iz porodnišnice so me poslali domov, šele tisto popoldne so se mi popadki začeli spontano (10 dni čez rok). Še pol ure pred porodom sem bila odprta 3cm (potem je pa res šlo zelooo ekspresno user posted image ).

Če se le da, počakaj na svoje popadke, gin. že ve, zakaj te ne pošlje naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2009 12:56:46   
suzy85
jst sm bla na oddelku in je G ob pregledu ugotovila, da sem 2 cm odprta, z rahlimi popadki, pa me je kar poslala v porodno! ko pa me je še dežurna G pregledla v porodni, me je pa hotla nazaj na oddelek poslat! user posted image  vseeno sem še isti dan rodila, čeprav sem imela same umetne popadke!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2009 13:03:18   
Anonimen
Aha, sem sedaj videla tvoj drugi odgovor.

To pa se strinjam z gin., ja, če si že enkrat rodila, kar pojdi v porodnišnico ob prvih popadkih. Pri meni je bilo sedaj drugič tako, da tudi nisem čutila nobenega raztezanja, še popadki so mi bili na začetku čudno šibki. Mi je pa bilo nenavadno to, da če sem sedela ali ležala, so bili šibki in na 8 minut, takoj ko sem vstala, močni in na 3 minute. To je bilo od osmih zvečer do nekje enajstih, ko sem dobila en šesti čut, da bo treba v porodnišnico. Pa nisem čutila nobenega pritiska, raztezanja ali kaj podobnega, v sprejemni sva se z babico spraševali, če se bodo popadki ustavili, po klistirju (oziroma med user posted image ) je pa šlo zelo hitro naprej. Rodila sem menda pol urice potem, ko sem prišla na oddelek, skoraj da na hodniku.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2009 13:04:08   
danijela in taja
dobila sem popadke ob polnoči.....sem se počasi odpravla v porodnišnico....tja sma pol prišla okoli treh in po vsem čakanju in pregledih ...popadki so bili na ene 5 min....sm bila odprta 3 cm...dali so me takoj v porodno....okoli 6 zjutri so mi dodali umetne....rodila sem 10.23....pa do umetnih ni blo neke sile ...smo se še hecali in tako z babico in mojim....pol od ene pol sedmih pa do kot sem rekle 10.23 pa katasrofa....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2009 16:07:42   
mateyka
eh, ne sekiri se, men je šel čep 1 teden prej ven in nisem šla rodit. pač, dokler te fajn ne zagrab, je vse po "planu". vso srečo user posted image in samo "brez panike" bi rekli v Štoparskem vodniku po galaksiji user posted image

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2009 16:58:00   
šnucika
2 cm,čez dve uri in pol pa sem rodila...v eni uri sem bila že na 8....hitro je šlo....

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2009 16:58:17   
Hope2
Odprta bila 3 cm, brez popadkov. G me je takoj poslala v porodnišnico (ker sem zakrvavela ob pregledu), tam (čez 1 uro) sem bila že 4cm odprta, čez 2 uri pa že v porodni 6cm odprta in končno čutila popadke. 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 17:02:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2009 8:08:05   
spps
prvič sem bila odprta 4cm z popadki na 5min,ko sem prišla v P(5dni čez rok),v drugo sem pa talko dolgo čakala G,da me v P pregleda,da sem lahk šla kar v porodno(9cm,popadki na 2 minuti)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?