Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
lupinica romer baby safe + kateri vozicek 12.5.2005 10:46:29
|
|
|
|
Urška*
|
Ojla! Mislim, da ta lupinica ne gre na noben voziček. Jaz imam voziček od firme Hoco, pa Romerjeva lupinica fajn paše noter. Samo jaz tega tak ne uporablajm tako. LP:)
|
|
|
|
lupinica romer baby safe + kateri vozicek 12.5.2005 20:31:24
|
|
|
|
Jani-1
|
Teutonia
|
|
|
|
lupinica romer baby safe + kateri vozicek 13.5.2005 11:32:50
|
|
|
|
smeja2
|
Kje pa se dobi tele Teutonia vozičke? In a so pr 'ta dragih'? Ma katera kakšne izkušnje s temi vozički! Jaz bi rada tak voziček z velikimi napihljivimi kolesi, ker bomo velik off-road! Tak zgleda samo model Primus, sam jaz ne znam tok nemško, da bi vidla, ča se da lupinco gor namontirat! LP smeja
|
|
|
|
lupinica romer baby safe + kateri vozicek 13.5.2005 12:44:42
|
|
|
|
Errai
|
Sem gledala na njihovi strani in pri vozičkih Pixxel Sports, Spirit in Siolano piše, da gre Roemer Baby Safe Plus lupinica gor. Pri Primusu nič ne piše, tako da po mojem ne gre. Sicer pa gre ta lupinica tudi na Hartane, če dokupiš adapter.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
katero ime?diana3katero ime naj izbereva?niki (
34%)
nicol (
11%)
ališa (
11%)
kiara (
44%)
Število vseh glasov: 311Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!