|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lažni popadki že v 21. tednu??
21.4.2009 12:52:26   
TomTaylor
No, takole je: sem v 21. tednu, pa zadnji teden, večkrat na dan (2x-3x) v spodnjem delu trebuha začutim kot da bi mi otrdel trebuh (ampak samo spodnji del) in sočasno bolečino podobno menstrualni in občutek, kot da se mi bo zdaj zdaj ulilo. Zdaj pa nisem sigurna ali so to že t.i. lažni (imajo posebno ime,pa se ne spomnim iz glave) popadki ali očiten alarm, da bi morala počivat? (kar pa pri službi, gradnji in majhnem otroku ne pride v poštev, sploh user posted image )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lažni popadki že v 21. tednu??
21.4.2009 13:38:33   
eternety
Sem prav tako v 21. tednu, sicer nimam takih simptomov, ampak proti krčem naj bi pomagale šumeče tablete magnesol in počitek seveda. Mogoče ne bi bilo slabo, da se oglasiš pri G ali pa vsaj pokličeš in vprašaš. Pa srečnouser posted image .

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2009 13:40:32   
Anja24
malo hitro je še za te popadke...drugače pa pomaga magnesol in POČITEK

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2009 14:07:13   
EMILY 3
se mi je tud zgodlo,sem bla 2 dni v bolnici.sem bla na ctg,pa niso to pravi popadki.pa dobla sem tale magnezol.pa počitek.ki pri meni tud ni blo možno polek gradnje.tako da te čist razumem kako ti je.pa men še je ena sesrta rekla v bolnici da naj pijem donat,ki sem ga tud pila.hm pomagalo je nekaj ampak ne kaj dosti.ko se zgrabla kateri dan,ali popodne da sem lahko počivala je blo zeloo bolj.ampak nažalost to ni šlo.mi pa se je to dogajalo vse do poroda.HB je na konci vse blo vredi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .   upam da bo tudi tebiuser posted image ..lp

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2009 14:12:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anja24

malo hitro je še za te popadke...drugače pa pomaga magnesol in POČITEK

Ne, ni prehitro. Veliko je takih, ki imajo težave z otrdevanjem trebuha.Jaz sem imela otrdevanje trebuha noč in dan od 20 tedna naprej. Pač ene imajo rizično nosečnost. Moja sestra je npr. imela 14 dni nazaj tolk trd trebuh čez cel dan, da ji nikakor ni popustilo, je odšla v P in dobila injekcijo za razvoj pljučk, čez 24 ur še eno.Pa je bila v 26 tednu. Ctg je pokazal popadke, prave popadke.

(odgovor članu Anja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2009 14:23:41   
Naja31
Ja, seveda je možno.
Ne glede na gradnjo,majhnega otroka in vse obveznosti, boš morala več počivati.
Počitek, počitek, magnesol 2x na dan, pejt do G,mogoče ti predpiše Buscopan. Ne se hecat.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2009 14:26:20   
nebo
Sama sem noseča 25 t in imam trd trebuh oz. otrdevanje že vse tam od 17 t naprej...tudi v prvi nosečnosti sem ga imela. Se mi včasih zgodi, da je trd tudi tako nasplošno, napr. če sem kaj takega pojedla in sem napihnjena, in po vrhu še slaba prebava, sploh takrat imam občutek, da imam nonstop trd trebuh.

Drugače pa kar nekajkrat čez dan, čutim kako mi začne otrdevat, ker me začne bolet, traja par sekund in konec.

To sem imela v prvi nosečnosti in sedaj tudi, pa je in bo vse o.k.
Pijem pa magnesol in donat. Tudi če počivam, zvečer ali pa ko imam poln mehur, mi otrdeva, ali pa naprimer ko ležim na hrbtu.

Tudi sama delam še 8 ur, pa doma še eno malo in nimam časa počivat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bo vse OK.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2009 15:59:04   
daisyb
ojla,

jaz sem v 31 tednu pa mi trebuh tudi otrdeva že od 20 tedna non stop. G mi je rekla samo naj jemljem magnesol vsakih 12 ur, ki pa se mi zdi, da mi veliko ne pomaga. Včasih mam trd trebuh tudi več časa skupaj...po navadi mi pa otrdi, kadar veliko hodim ali sem pod stresom in napeta....pomaga samo, če se vležem na hrbet in pokrčim noge. Na pregledu pa je bilo vse ok in vredu zaprto....pa mam zdaj občutek, ko sem doma na dopustu, da ni več tako pogostega otrdevanja. Drugače pa res počitek pomaga zagotovo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2009 16:11:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

No, takole je: sem v 21. tednu, pa zadnji teden, večkrat na dan (2x-3x) v spodnjem delu trebuha začutim kot da bi mi otrdel trebuh (ampak samo spodnji del) in sočasno bolečino podobno menstrualni in občutek, kot da se mi bo zdaj zdaj ulilo. Zdaj pa nisem sigurna ali so to že t.i. lažni (imajo posebno ime,pa se ne spomnim iz glave) popadki ali očiten alarm, da bi morala počivat? (kar pa pri službi, gradnji in majhnem otroku ne pride v poštev, sploh user posted image )

jz ti svetujem da greš na pregled k svojemu G. moja kolegica je splavlauser posted image user posted image v 22tednu ker ni posvečala večje pozornosti zarad takih bolečinuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2009 21:42:23   
bjondi
Tud jaz jih imam od 19 tedna naprej,pomaga počitek,magnesol.Treba pa je pazit da se ti ne stopnjujejo v kaj več kot samo lažne popadke.Pa ko te zagrabi popadek predihaj-globoko vdihni skozi nos in spusti zrak počasi čez usta.Men ful pomaga predihavanje.Je pa res ,da stres pa aktivnost vso zadevo samo stopnjujeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?