Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krema za samoporjavitev 11.5.2005 22:07:24
|
|
|
|
kofetek2010
|
sem se enkrat pred leti namazala in sem bila cela flekasta, še najboljše barve sem imela dlani :(
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 11.5.2005 22:09:54
|
|
|
|
Pupica
|
jaz imam čez zimo od Garnier-ja. Men je super, sem drugače čisto bledolična:ups:
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 11.5.2005 22:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
:zmeden:kako dolgo ti pa drži,da ne gre dol,mislim a se hitro izpira?
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 11.5.2005 22:11:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
kak mesec, dva - če se ne umivaš :)-
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 11.5.2005 22:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 11.5.2005 22:15:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupica, a ti se po obrazu mažeš? To se pa jaz še nikoli nisem. Si nisem upala. Po nogah pa. Uf, kolikokrat sem ležala nepremično na postelji s privzdignjenimi nogami. Skupaj.
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 11.5.2005 22:15:58
|
|
|
|
Tanyya
|
jaz sem bila tudi čisto flekasta,sploh nisem šla nikamor ven dokler jo nisem dol spraskala:) pa te kreme meni tolk smrdijo,ko začnejo učinkovat,pa po tem vonj tudi ostane,fujj
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 11.5.2005 22:20:11
|
|
|
|
Pupica
|
Jaz sem jo mela samo samo za obraz:zmeden: Sem pa tkole naredila. Obraz temeljito očistiš, namažeš(lase spete) in sem pustila kake par urc gor, pol pa spereš in si obarvan:) Ena kolegica je imela pa suho kožo, je pa prej namazala obaz s kremo, popivnala z robčkom, nanesla kremo, in je bila rjava.Prje ko si je pa umila obraz je bila pa flekasta(tam kjer je bila suha koža je bila bolj rjava). Ta krema ni smrdeča, je pa v bistvu na sprej, diši pa po marelicah. Aja paziit je treba an roke. Če si jih ne umiješ imaš rjave:zmeden:ja itak a ne?kva mn pa je:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 11.5.2005 23:15:44
|
|
|
|
Skabi
|
Jaz sem se s to kremo prvič namazala po nogah za eno poroko. Obleko sem imela kratko in oprijeto in sploh sem se počutila fuls seksi, dokler nisem videla svojih nog. BIla sem progasta kot kaka zebra!!!:)-
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 12.5.2005 0:23:10
|
|
|
|
Tanyya
|
a nista za telo in obraz različne kreme?
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 12.5.2005 1:11:23
|
|
|
|
ribica.
|
Jaz uporabljam Oriflame - še nikol nisem imela nobenih flekov.
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 12.5.2005 6:46:01
|
|
|
|
dory
|
Mazala sem se samo ene parkrat...jaz sem bolj pri vztrajnih namrec....mela sem tud kreme razlicnih proizvajalcev...od bolj poceni do najdrazjih...rezultat vedno isti...flekasta za ****...
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 12.5.2005 7:14:02
|
|
|
|
Kadija
|
Že dolgo uporabljam od Orflame-a.Imaš za obraz in za telo posebej.Glede flekov pa moraš biti zelo pazljiva.Najbolje je, da kožo najprej dobro očistiš, fino je tudi kakšen piling naredit, vsaj prvič, ni pa nujno, jaz sem ga samo enkrat.Potem se moraš zelo temeljito posušit, niti vlažne kože ne smeš imet.Potem pa v zelo tanki plasti enakomerno porazdelit kremo po koži.Ko končaš pa pod nujno nekajkrat roke umit z milom, da se krema odstrani iz dlani, ker je drugače res katastrofa.Nima seti kaj zgodit, le enakomerno si nanašaj kremo.Jaz še nikoli nisem bila flekasta, pa jo res že dolgo uporabljam, ker v solarij več ne grem, sem tam postala flekasta in to po obrazu.Nikoli več!!! Poskusi, nič bat:) LP:rozica:
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 12.5.2005 7:40:31
|
|
|
|
india
|
Tako kot pravi Kadija, tudi jaz uporabljam od Oriflame in se mi ninše nikoli nič prog poznalo. Res je fajn najprej nardit piling, pa potem kožo dobro osušit, pa ne tako po nanašanju it ven na sonce, da se koža ne spoti takoj. Obstaja krema posebej za obraz inposebej za telo. Meni držita obe kar nekaj časa.
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 12.5.2005 8:37:21
|
|
|
|
Čiračara
|
Jaz sem se enkrat namazala in to po celem telesu:)-:)-:)-. Potem pa gor nov bel modrc, ki sem ga lahko tud takoj v smeti vrgla:(....Skratka jaz sem imela slabo izkušnjo, nikoli več. LP
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 12.5.2005 8:37:58
|
|
|
|
Annny
|
Jz sem pa enkrat dobila v dar kremo Artistry od Amwaya in nisem bila čisto nič flekasta..videti sem bila prav 'pristno rjava':)- Na žalost se te kreme nikjer več ne dobi:((
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 12.5.2005 8:38:14
|
|
|
|
Lenny
|
Jaz sem imela lani Niveo. O.K., brez flekov, vonj pa ni ravno ne vem kako privlačen. Za "čiste" roke pa pomagajo tiste "ginekološke" rokavice (tako jim pravi moj v.d.). Rokavičke gor pa lepo mazati.
|
|
|
|
krema za samoporjavitev 12.5.2005 9:00:54
|
|
|
|
Pupica
|
Ja jaz tut ne grem več v solarij. Sem mela fleke, ki so mi šele čez 2 leti izginili(kot male opekline so bile:grrr::grrr::grrr:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?