Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 20.4.2009 22:36:34
|
|
|
|
zband
|
upam,da lahko odgovori moški del foruma. ne vem katera krema ampak,moški vas imamr radi zaradi vse kaj drugega kot pa celulit. moj nasvet bodite takšne kot ste po srcu in duši
|
|
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 20.4.2009 22:37:37
|
|
|
|
zband
|
srce in duša sta pomembni ne pa neki celult. moški del foruma
|
|
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 21.4.2009 10:44:27
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: FOCUS13 mene pa zanima katere kreme proti celulitu oz. oblikovanju postave vam je najboljša? Somatoline
|
|
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 21.4.2009 10:48:31
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: FOCUS13 mene pa zanima katere kreme proti celulitu oz. oblikovanju postave vam je najboljša? Pa ja ne misliš da ti bo krema oblikovala postavo??
|
|
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 21.4.2009 10:49:22
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband srce in duša sta pomembni ne pa neki celult. moški del foruma To care, to!!!!!
|
|
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 21.4.2009 12:07:57
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona IZVIRNO SPOROČILO: FOCUS13 mene pa zanima katere kreme proti celulitu oz. oblikovanju postave vam je najboljša? Somatoline in kaj ti krema pomaga? nimaš celulita al oblikuješ postavo? kok stane, kje se kupi in kako hitro pomaga?
< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 21.4.2009 12:08:18 >
|
|
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 21.4.2009 12:56:55
|
|
|
|
FOCUS13
|
da se razumemo...sem namreč tri tedne po porodu, pa se postava mal spremeni ane . seveda bo prišla v poštev rekreacija, za lepši videz napete kože pa tut kšna kremca zraven pomaga. ni tko? zband: hvala za tolažbo pa lepe besede, ampak,če se sam v svoji koži ne počutiš najbolje,te tud drugi ne vidijo prou krasne! jst pa rada najprej seb ugajam pol pa tut drugim. moški pa že morte rečt,da smo lepe tko al pa drugač
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 21.4.2009 12:59:36
|
|
|
|
ona
|
Nisem imela prej časa pisat Torej z redno vadbo in uporabo te kreme,se malček izboljša tonus celulitne kože,ne rečem pa,da bo katerakoli krema čudežno delovala in popravila telo tale somatoline se kupi v lekarni,dobra je nočna krema,ker se zvečer namažeš,stane pa baje okrog 45€.
|
|
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 21.4.2009 14:42:38
|
|
|
|
FOCUS13
|
seveda,sigurno sama krema ne bo delala čudežev . telovadba, prehrana, velik pitja vode, to je najbolš, kremca je pa za zraven , za bolš občutek. vichyevo lipometric tut dost hvaljo...kakšen komentar??
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 21.4.2009 17:34:29
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: FOCUS13 vichyevo lipometric tut dost hvaljo...kakšen komentar?? ni vredna nič
|
|
|
|
RE: kreme za oblikovanje postave 22.4.2009 20:18:24
|
|
|
|
Jelcy
|
S temi kremami je tako, ce imas 100 kg in mislis da bos s kremo kot manekenka, zal ne gre. Ce pa si recimo suha in imas malo odvecna mascobe okoli pasu itd, pa nekatere delujejo. Zelo dobra je od Shiseido Body creator, ko jo naneses, tako mocno hladi, da te kar zebe, zal je zelo draga okoli 50€
|
|
|
| Stran: [1] |
način porodabellamiakako ste rodile svoje otroke?naravno, brez protibolečinskih sredstev (
76%)
s carskim rezom (
18%)
z ultivo (
6%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!