|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STRAH ME JE....
20.4.2009 8:20:07   
polho3006
Pred petimi min. me j epoklicala sestra iz gin. ambulante...trikrat zapored imam že pap 2 in tudi bris za HPV je bil pozitiven. STRAH ME JE!!! Stara sem 34.... s partnerjem sva se pred štirimi meseci odločila za otroka...Čez tri tedne sem spet naročena da mi še enkrat vzame bris...punce povejte mi svoje izkušnje...za koliko časa bo treba odložiti user posted image , kaj pomeni pozitiven HPV za zanositev??? STRAH ME JE!!! Solze mi kar tečejo...POMAGAJTE...POMIRITE ME S SVOJIMI IZKUŠNJAMI!!! PROSIM!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STRAH ME JE....
20.4.2009 8:27:40   
*zabica*
HPV ne vpliva na zanositev, povzroca pa spremembe na maternicnem vratu, ki jih je potrebno spremlajti...spremembe se odstranijo z majhnim posegom (letzz), pri hujsih spremebah pa z konizacijo....pomembno je predvsem da hodis redno na preglede...
tudi sama sem imela pred kratkih "probleme" s HPV, po letzz-u cakam na pregled...
predlagam da malo posrfas po netu kjer bos nasla ogromno informacij na to temo :)
Srecno user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2009 8:32:11   
anci banci
pomiri se... vse bo ok
jaz sem imela enake težave in so mi 1. delali letzz(so odščipnili tkivo na materničnem vratu), nato so mi delali še koonizacijo in zadeva se uredila.
Kakor vem ta zadeva na vpliva na znositev
kakor ti je povedala zabica malo posfraj po netu in bos res nasla veliko informacij
želim ti obilo sreče in čimprejšnjo zanositev

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2009 8:46:29   
Anonimen
Tudi jaz sem imela PAP 3 in CIN 1-2 pred tremi leti. Šla sem na odstranitev z LETZZ zanko. Od takrat je bil bris vedno v redu. Se pa lahko to rado ponavlja in zato je najbolje, če imaš čimprej otroka. Počakaj na odstranitev, potem pa mesec, dva, da se dobro zaceli (zaceli se že prej), potem pa kr delat otročička.
No, meni še ni uspelo zanosit, samo je vzrok drugje.

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2009 8:50:41   
špelin@
Kar pogumno, tule najdeš veliko informacij, lahko pa tudi sama vprašaš: http://www.kala.si/index.php?id=35&no_cache=1
user posted image user posted image user posted image

Pa še moja zgodba:
http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dnost_ob_slabem_PAP_brisu/m_2570086/tm.htm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2009 10:14:11   
sončekm
Oj! No, jaz s tem hvala bogu nimam izkušenj, ampak ti pišem samo zato, da boš vedela da držim pesti zate in pa user posted image user posted image user posted image  ! Upam, da se ti čimprej uredi, ker vem kako hudo je že, ko ne moreš zanosit, ko pa ti še kaj takega ugotovijo je pa groza! Samo bodi močna in glavo pokonci! (čeprav vem, da ni lahko)!
Držim pestke...!!!!! user posted image user posted image user posted image  

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?