|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mat.šola
11.5.2005 20:32:01   
Udb
Sicer imam še kar nekaj časa za odločanje, pa vas vseeno že zdaj vprašam.

Rok imam 15.10.2005. V materinsko šolo sem nameravala avgusta, zdaj pa sem izvedela, da zaradi dopustov v avgustu odpade! Se pravi mi preostane julij ali pa september. Kdaj bi šle na mojem mestu??? Ker za sep. nisem sigurna...kaj če me kaj prehiti? Julij je pa tako daleč od oktobra...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mat.šola
11.5.2005 20:35:32   
NINA78
Ha ... tudi jaz se sprašujem o tem. Rok imam 9. 10. Ampak, ker je v našem kraju predavanje le 3x na leto (sedaj bo potekalo v maju in juniju in potem druga runda šele v septembru in oktobru) se ga bom jaz morala verjetno udeležiti kar že zdaj. Tudi sama mislim, da je prezgodaj ... ampak kaj hočem ... brez te materinske šole pa res ne bi rada ostala.
No pa sporoči kako se boš ti odločila.
Pozdravček, Nina. :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mat.šola
11.5.2005 20:43:54   
žlička
hojla udb, o tem sem tudi jaz studirala, ker bi mi zaradi dela bolj odgovarjalo v avgustu, ne vem pa ali je v Ljubljani ali Domzalah sola avgusta, ce je ne bo, bom sla pa raje julija

kako si drugace?

lp:metulj:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mat.šola
11.5.2005 21:07:55   
Anonimen
Jaz bi šla najbrž kar julija. Ker s tistim velikim trebuhom (vsaj moj je bil ogroooooomen) težko tam sediš po dve uri ali koliko že traja.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   mat.šola
12.5.2005 6:36:29   
Udb
Žlička, mislim, da imajo avgusta več ali manj vsi dopust! ;) Drugače sem pa super!! Imam pa občutek, da mi je trebuh v zdanjih parih dneh kar narastel!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mat.šola
12.5.2005 6:37:16   
Udb
Spljišni, saj o tem sem tudi jaz razmišljala....sm, julij....to je še celo večnost stran od poroda! ;) Ni kaj - tako bo treba!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mat.šola
12.5.2005 8:31:46   
balaena
žlička,
za Ljubljano ti lahko jaz povem. so nam rekli v šoli za starše na tečaju za zgodnjo nosečnost, da je poleti malo spremenjen režim in sicer:

namesto da bi hodil enkrat na teden imajo zaradi dopustov prva dva tedna (v juliju IN avgustu) vsak dan predavanja, druga dva tedna pa prosto. na tecaj pa si izberes, ali gres dva tedna avg. ali dva tedna jul. ker pac v dveh tednih vse opravis. meni se zdi tako se boljse, kot da hodis na tistih deset predavanj vsak ponedeljek. to je potem deset ponedeljkov!

lpb

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mat.šola
12.5.2005 9:23:40   
chips
Ali mogoče katera ve za materinsko šolo v Celju???

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mat.šola
12.5.2005 12:15:20   
iva01
Po mojem ti bo bolš da greš septembra ker od julija pa do oktobra velik pozabiš, če je vse ok in ni nobenih bojazni da bi prej rodila bi jaz šla septembra

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mat.šola
12.5.2005 12:46:46   
Pia67
Živjo!

Rok imam šele v začetku septembra, ampak bom šla na materinsko zdaj v maju-Domžale. Za LJ mam sicer nalepke, morda bom kaj kombinirala v juniju, če se bo dal, drugače pa, poletje odpadlo, vročina, buši, dopusti. Kaj prida ne morem pozabit, na netu so zapiski, pa knjige, tako, da ni panike.
Če ne drugega, se lahko obrnem na ta forum, kjer vedno najdem pameten nasvet.

Pia

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mat.šola
12.5.2005 21:08:54   
Ančika
jaz sem ravno na zadnjem pregledu vprašala, kako je z materinsko šolo v Celju. Mi je sestra povedala, da jo imajo v Zdravstvenem domu in naj se tam pozanimam. Ampak se še nisem, se pa vsekakor bom v kratkem.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?