|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boli me trebuh na otip
18.4.2009 20:15:57   
Anonimen
Sem v 39. tednu in me boli trebuh na otip. Prav grozen občutek je, posebno na enem delu trebuha. Ali ima katera podobno izkušnjo? Ali je to samo zaradi napete kože, ali bi lahko bilo kaj drugega? Otročka čutim normalno.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boli me trebuh na otip
18.4.2009 21:05:39   
anika87
Nikoli še nisem bila v 39. t, ampak na tvojem mestu bi poklicala na tvoj lokalni porodni oddelek in vprašala. Boš bolj brez skrbi spala...
Držim pesti, da je vse ok in, da bolečine čimprej minejo.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2009 21:10:25   
Splišni
Men ej tudi, ampak mene je celo nosečnost. Nisem prenesla elastike od spodnjih hlač, nisme prenesla dotika, tudi svojega ne.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2009 21:16:13   
Anonimen
Mene je tudi tako bolelo. Pri CR mi je zdravnica povedala, da imam varice (krčne žile) v trebuhu.

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2009 21:25:09   
Anonimen
Oooooouser posted image  Prvič slišim, da jih imaš lahko tudi v trebuhuuser posted image  Jaz jih namreč imam na nogah. Mislim, da bom kar Pušenjaka vprašala, ker je bolečina res kar močna. Že ob samem premikanju jo čutim, dotaknit se trebuha vsaj na enem mestu sploh ne smem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2009 21:36:49   
Anonimen
Ja jaz sem tud prvič slišala za to. Pri CR sem bila budna in sem bila še bolj presenečena, ko sem slišala komentar zdravnice. Na viziti sem zdravnico vprašala o tem in mi je potrdila, da je možno da me je zaradi tega trebuh bolel. Nagnjenost h krčnim žilam je pa itak podedovana. Jaz jih na nogah sicer še nimam, jih ima pa moja mami.
Kar se pa bolečine tiče, mene je bolelo na sredini spredaj, prav tako na dotik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!