Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 5.6.2009 7:18:14
|
|
|
|
cukr07
|
Meni se je začel trebušček poznat krog 14-ega tedna, sem pa tudi bolj suhica.
|
|
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 5.6.2009 21:06:55
|
|
|
|
uršula83
|
Ko sem bla noseča, se mi je zdelo, da imam v 21. tednu že malo trebuščka (prej niti ne), ampak ko sedaj gledam slike za nazaj, se mi ni nič poznalo še takrat. Mislim da po 24. tednu se pa je malo začenjalo poznat. Moram pa še povedati, da sem imela bolj mali trebuh tudi na koncu. Če sem bila v bundi/jakni ni noben opazu, da sem noseča . Ampak poznam pa nekaj punc, ki so imele že v 20. tednu kar velik trebuh. To je pomoje čist različno.
|
|
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 5.6.2009 22:04:32
|
|
|
|
sashy
|
Približno 16, 17t
|
|
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 8.6.2009 8:24:34
|
|
|
|
zmajči25
|
V prvi nosečnosti šele nekje v 5. mesecu (da so opazili tudi mimoidoči), v 2. nosečnosti pa sem v 11. tednu in se že malček pozna trebušček (kot bi se fajn najedla, ker drugače imam čisto raven trebuh). To so mi potrdile tudi druge mamice, da se v drugo hitreje "razlezeš".
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 8.6.2009 12:39:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25 V prvi nosečnosti šele nekje v 5. mesecu (da so opazili tudi mimoidoči), v 2. nosečnosti pa sem v 11. tednu in se že malček pozna trebušček (kot bi se fajn najedla, ker drugače imam čisto raven trebuh). To so mi potrdile tudi druge mamice, da se v drugo hitreje "razlezeš". Ja je telo navajeno in se kar pripravi
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 8.6.2009 17:34:28
|
|
|
|
slovenka
|
Meni tam na začetku 6. meseca skoraj nihče ni opazil trebuščka, razen tistih, ki so me poznali in so vedeli, kak trebuh sem imela prej. V bistvu se je šele, ko sem že nastopila porodniško, zares povečal, prej je bilo pa zmeraj presenečenje, da sem že toliko noseča - čeprav videlo se je, normalno. Se je pa dalo še v 8. mesecu tako obleči, da sem normalno delala v službi, ne da bi bila debata samo o trebuhu.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?