|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček?
5.6.2009 7:18:14   
cukr07
Meni se je začel trebušček poznat krog 14-ega tedna, sem pa tudi bolj suhica.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.6.2009 21:06:55   
uršula83
Ko sem bla noseča, se mi je zdelo, da imam v 21. tednu že malo trebuščka (prej niti ne), ampak ko sedaj gledam slike za nazaj, se mi ni nič poznalo še takrat. Mislim da po 24. tednu se pa je malo začenjalo poznat. Moram pa še povedati, da sem imela bolj mali trebuh tudi na koncu. Če sem bila v bundi/jakni ni noben opazu, da sem noseča user posted image . Ampak poznam pa nekaj punc, ki so imele že v 20. tednu kar velik trebuh. To je pomoje čist različno.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.6.2009 22:04:32   
sashy
Približno 16, 17t

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.6.2009 8:24:34   
zmajči25
V prvi nosečnosti šele nekje v 5. mesecu (da so opazili tudi mimoidoči), v 2. nosečnosti pa sem v 11. tednu in se že malček pozna trebušček (kot bi se fajn najedla, ker drugače imam čisto raven trebuh). To so mi potrdile tudi druge mamice, da se v drugo hitreje "razlezeš".

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.6.2009 12:39:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25

V prvi nosečnosti šele nekje v 5. mesecu (da so opazili tudi mimoidoči), v 2. nosečnosti pa sem v 11. tednu in se že malček pozna trebušček (kot bi se fajn najedla, ker drugače imam čisto raven trebuh). To so mi potrdile tudi druge mamice, da se v drugo hitreje "razlezeš".

Ja je telo navajeno in se kar pripravi user posted image

(odgovor članu zmajči25)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
8.6.2009 17:34:28   
slovenka
Meni tam na začetku 6. meseca skoraj nihče ni opazil trebuščka, razen tistih, ki so me poznali in so vedeli, kak trebuh sem imela prej. V bistvu se je šele, ko sem že nastopila porodniško, zares povečal, prej je bilo pa zmeraj presenečenje, da sem že toliko noseča - čeprav videlo se je, normalno. Se je pa dalo še v 8. mesecu tako obleči, da sem normalno delala v službi, ne da bi bila debata samo o trebuhu. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.6.2009 23:46:09   
tea85
jaz sem v 20 t pa se mi pozna tolko da si mislijo da sem se le zredilauser posted image
dobro tisti ko so vedli kaka sem bla pred tem vejo oz opaZijo.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?