Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 14:55:12
|
|
|
|
kofetek2010
|
a hočeš da sem cela v mehurjih :zmeden2:
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 14:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
špinača... Za na vrt pa je odlično gnojilo, če jih namočiš v vodo in pustič kak mesec.... sam prej nabavi zamaške za nos.:)-:)-
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 14:59:02
|
|
|
|
nejcko
|
Je bila zadnjič v eni oddaji, se mi zdi, da Na vrtu ali pa Ljudje in zemlja, prispevek o koprivah. Se da čuda stvari iz njih naredit - pripraviš jih kot špinačo, iz njih zmiksaš svež sok, lahko jih imaš kot prilogo k ribam, krompirju (namesto blitve) ... Najboljše so pred cvetenjem. Njihov poparek je pa balzm z lase!!!
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 14:59:13
|
|
|
|
Nasy
|
Nabiraš jih itak z rokavicami..pa baje da ne peče cela.. za gnojilo pa vem, ker naša mama to doma prekticira in smrdi ko hudič:)-:)-:)-Pa škropivo narediš proti ušem, če samo 1 san namakaš...mene bolj zanima glede priprave za jest. Sem v soboto gledala Sožitja, pa so delali sok:zmeden2:
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 15:01:09
|
|
|
|
Nasy
|
Nejcko, isto sva gledali, ko so miksali te koprive ja...je že katera probala? Jaz bi..pa ne vem..:)-
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 15:01:19
|
|
|
|
nejcko
|
A Sožitja? No, potem bo pa to to, sem tudi jaz gledala.
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 15:03:14
|
|
|
|
nejcko
|
Moja kolegica dela burek z blitvo, bi bilo pa zanimivo probat s koprivami:zmeden2: Bi jih pa tudi jaz zlo rada probala!
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 15:05:12
|
|
|
|
Nasy
|
Ja to je baje namesto prej Na vrtu
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 17:44:07
|
|
|
|
puri
|
Ja, čaj iz kopriv je zelo zdravilen,.....pomaga proti slabokrvnosti, pa tudi proti bakterijam v urinu! To jaz vem,...verjetno pa bi se našlo še kaj! lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?