|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razdalja
17.4.2009 14:24:20   
Mami26
Punce, prosim vas za pomoč. Vprašanje sem postavila Pušenjaku (čakam odgovor), ampak so mi vaše izkušnje dobrodošle.
Danes sem imela pregled in mi je G kot ponavadi imeril razdaljo med popkom in začetkom nožnice.
Noseča sem 32t 1/7, vendar mi je nameril samo 30cm. Nekje sem prebrala, da mora biti ta razdalja enaka tednom nosečnosti. Kako je pri vas?
A to pomeni, da sem kasneje zanosila, ....
Otroka nosim nizko - morda je to razlog.
Pa še to, a ste morda tiste, ki vam je razdalja kazala manj kot tedni rodile kasneje ali prej?

Hvala

Lepo sončno popoldne
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razdalja
17.4.2009 14:28:54   
piko12
Meni je vsakič UZ delala, ker sem imela čist premajhen trebuh. Razdalje se ne spomnim, ampak je bila vedno premajhna. Porod so mi brez nekega razloga sprožili 10dni po PDP in se je končal s CR. Menda je bil mali nekam zadaj. Imel pa je skor 4kg. Ne sekiraj se pa rajši ignoriraj te cifre, ker potem jih je še več in če ne bo v povprečju, te bo skoz neki skrbelo...

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2009 15:35:48   
Anonimen
razdalja je čisto vredi

(odgovor članu piko12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2009 16:11:42   
Blueeyes
jp, razdalja je čist cool... jz sem jo mela v 28t 22, v 35t 30 in v 37t 32

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2009 16:18:42   
Hope2
+/- 2 tedna. pri meni je bilo 3 minusa ali celo 4, pa je bilo vse okuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2009 16:27:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

+/- 2 tedna. pri meni je bilo 3 minusa ali celo 4, pa je bilo vse okuser posted image

jz nimam sicer tko k si ti napisala, ampak pravi moja G da mi lepo vzhaja trebušček user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2009 19:35:03   
TomTaylor
kakšna razdalja WTF? Pred 3-emi leti niso meni nič merili...joj groza, da se potem še za vsak cm sekirate...ajoj...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2009 19:41:23   
salcka
jaz mam v 31t razdaljo 27. pa ni G nič rekel, da bi naj bilo kaj premalo.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2009 19:50:53   
Lidy
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

kakšna razdalja WTF? Pred 3-emi leti niso meni nič merili...joj groza, da se potem še za vsak cm sekirate...ajoj...

Jaz se tudi ne spomnim, da bi prej kaj to merili (4 leta nazaj) ali pa ni bilo toliko poudarka na tem.

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2009 7:53:35   
Mami26
Blueeyes in Hope zanima me, če sta zaradi manjše razdalje od tednov rodile prej ali kasnej.

Hvala
lp

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2009 8:56:24   
bjondi
Tud jz nimam pojma ne za 1user posted image  ne zdej za drugo ,da bi mi kdaj zmerli to razdaljo...

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2009 19:21:50   
daisyb
ojla,

meni trebuha G še nikoli ni merila..sem v 30 tednu, pa mam tud zelo majhnega, da me včasih mal skrbi. kaj se drugače ne meri trebuh od konca sramne kosti do vrha maternice in ne do popka?

kot pa sem slišala od drugih res ni odvisno kakšen trebuh imaš..zato se ne obremenjuj preveč.

lp

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2009 19:34:50   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Podpis.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2009 7:54:51   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Mami26

Blueeyes in Hope zanima me, če sta zaradi manjše razdalje od tednov rodile prej ali kasnej.

Hvala
lp

rodila 2 tedna prej, pa sigurno ne zaradi razdalje. Odpirat sem se začela

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?