|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako so kaj sprejeli
18.4.2009 10:04:15   
vn1983
Pri nas so bli vsi full veseli, ko sem mela že kar nekaj težav. V službi pa.....vse lepo in prav, dokler jim nisem povedala, takrat sem skor dobila knižico! Živa frka...še zdej ni čist jasn, kaj bo z mano, pa vendar....glavno da septembra v roke dobim zdravega dojenčka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.4.2009 22:12:15   
komarka
Ja pri nama v rpvi nosecnosti so bli tud oboi starsi ful veseli. Moji sploh, ker je bil to prvi vnuk, njegovi pa tud, ker je bil od njunega prvorojenca :-)

Pa vem d abodo tud naslednjič zelo veseli, pri nas ker so imeli grenko izkušnjo izgube otročka v pozni nosečnosti (bratova zena). In zdej se bolj cenijo.

Pr njemu pa so pa tako "pro lafj" naravnani in njegova sestra zdaj pričakuje 4 tega pa so tud ful veseli.

Sam dodatna pozorno, mi bla pa kr odvec. Sem se počutla d aprevec omejuejo mojo svobodo. Čeprav ce ne bi nič vprašali, bi se pa najbrz cudila in bi me prizadelo.

men je takrat to res veliko poemnilo, ker se me je lotila kr ena negotovost, ker kao nisva imela "idelanih pogoje"(sluzbe, faks itd), pri naslednjih vem da bom bolj samozavestna in bom rabla manj potrditev od drugih. Je ap lepo če se še kdo s tabo veseli. user posted image

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.4.2009 23:58:27   
tašy
Ko sem bila 1user posted image so bili moji starši in sestra zelo veseli,še celo moj dedek in oma sta komaj čakala na pravvnuka.Mama me je vsak dan klicala in spraševala kako sem,če mi pride kaj pomagati...Tašča in tast sta tudi bila vesela,samo mi je tašča dvignila pritisk,ko je rekla mojemu:le glej,da se ti ne bo naredilo isto,kot tvojemu bratu-on se je ločil od žene ko sta bili dvojčici stari 2leti,za crknituser posted image .
Za 2user posted image pa sem povedala komaj takrat,ko se je že videlo,moji so bili ful veseli,saj je bil starejši sin star že 6 let in so mislili,da sva z dojenčki že končala.Tašča je bila pa spet pametna,češ da se je nama verjetno ponesrečilo,da sem po tolikem času zopet noseča,me je razkurilo kotuser posted image ,pa sem ji zaprusila,da če bi bilo tako,da vem kam moram iti,od takrat mam pa mir z njenimi pripombamiuser posted image .

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.4.2009 10:33:13   
Snoopyka
moji so bli ful veseli in me res ujčkajo in razvajajouser posted image
tk da nvm kako je če nimaš pozornosti.
moji so prao veseli....vrjetn zato me ujčkajo pa čuvajo, kr naj nebi mogla met otrok....
zdaj pa bomo mel malo nogometno društvouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 20.4.2009 10:38:54 >

(odgovor članu tašy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.4.2009 21:29:20   
tassika
Pri meni so bili moji ful veseli, je le prvi vnuk njihove prvorojeneke, tast in tašča pa sta zgodba zase, ne morem trdit da nista bila vesela, ampak nekega navdušenja pa ni bilo, sevede ima njuna hčerka že tri, je bila pa ona toliko bolj vesela da bo teta in me je že založila z vsem mogočim. Ujčka me pa nobeden kaj preveč, kljub temu da sem na bolniški, nismo sosedje in moram pač sama poskrbet zase, pa saj mi tako bolj ustrezauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.4.2009 22:31:08   
benika
Jaz sem bila v takem filmu ja, pa mi ni čist nič pasalo vsak dan vsej žlahti poročat kolikokrat je brcnil. Moji starši so bili sicer presenečeni, ampak ful veseli. Na srečo niso bili taki, da bi hotli vse skoz vedet, edin mami ni mogla iz trgovine, ne da bi kaj kupla. Itak sem pa šele po 4m povedala, tako da sem polovico firbcanja itak preprečila.

Pri nas je bilo enako.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.4.2009 22:45:50   
Anonimen
Moji so bili ful veseli ... je mami koj očija v hladilnik po šampanjec poslala user posted image ... v.d. tašča in tasta sta bila pa tudi ful vesela ... no mogoče kako stopnjo manj, kot mojadva, saj je po moji strani Neži prva vnukinja, po njegovi pa že tretja. Sta me pa ful presenetili sestri od mojega, ko sta naju kar objemali in sta bili čisto hin. Ma ful sem bila vesela njihovih pozitivnih odzivov. Ni bil pa noben, ne moji ne njegovi tak, da bi me non stop klicail in mi težil kako sem in če kaj brca. Za mojo mami sem itak navajena, da se vsak dan slišiva ... njegovi so me pa povprašali če sem vredu in to ko smo se videli in mi ni bilo problem se malo pohvalit al pa potarnat. Razvajali so me pa vsi po malem in meni je takooo pasalo! user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
29.4.2009 21:23:22   
ThinkPink
Noseča samo enkrat: moji mami se je mešalo od navdušenja - včasih je delovala bolj navdušena kot jaz samauser posted image . Moj fotr je novico sprejel ful čudno, nonstop je govoril o nekih stroških, ko sva pa odšla domov, pa se je baje od sreče razjokal. Ko se je navadil, da sem noseča, pa je bil ful vesel, ko sva prišla na kosilo, me je vedno čakal kakšen home made vitaminski napitek ipd. Od mojega tastari pa so mu rekli: "Dajta počakat, da ona diplomira." Moj pa:"Če pa pravim, da je noseča!!!"  Pa so vztrajali, da naj počakava...na koncu so se sprijaznili, da bo njihov sinko, očka. Sedaj so na tamalo čist nori, pa še pazijo jo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.4.2009 21:44:06   
Anonimen
Je že res, da gre druga nosečnost hitreje skozi čas in čustva. In manj opazno, ker so nekateri postopki že utečeni... nekako vemo, kako bi moralo biti in se zato manj obremenjujemo.

Pri prvi nosečnosti je treščilo med naju, čeprav sva jo načrtovala... a prišla je ravno takrat, ko so šle druge zadeve strmo navzdol.user posted image  Veselja glede otročka nama ni nič pokvarilo, starši so bili navdušeni in z moje in z njegove strani. Glede razvajanja... nisem ravno tip, ki bi se pustil razvajati, a kakšno kosilo sem si pa pustila postreči. Finančno so nama veliko pomagali, saj sva si morala urediti stanovanjsko vprašanje, me je pa motila tašča, ker je stalno prihajala na obisk in sem morala vedno znova in znova preposlušati že znane stavke, kako je ona... tako da sem jo počasi začela oddaljevati od sebe kljub fizični bližini (stanovanja imamo čisto blizu). Nad otročkom seveda vsi navdušeni!

Druga nosečnost je bila tudi načrtovana. Presenetila manj. In naju in ostale. Moji so rekli, da je že bil čas (razlika 3 leta) za drugega. Kaj so rekli njegovi, ne vem, ker jim je povedal partner... a verjetno so novico sprejeli kot nekaj normalnega. Kosil je manj zaradi diete, ki se je moram držati v nosečnosti, vprašanja slonijo predvsem na mojem počutju, pogovori se več ali manj vrtijo okrog prvorojenca, a vseeno vem, da komaj čakajo najinega drugorojenca... takrat bo veselje tako močno kot v prvo!user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
29.4.2009 23:35:35   
Rubin.
V prvo so bili zelo veseli, ker so se kar načakali vnukinje.

V drugo pa skoraj še bolj, sploh ob novici, da bosta dva.

So pa tako moji, kot njegovi bolj zadržane sorte, ampak tašča in svaki/svakinje kar redno sprašujejo kako sem. Pa tudi širša družina nama čestita, tako, da sem kar presenečena nad njimi.

Prav tako so prijatelji veseli, tako da imam same pozitivne izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.4.2009 16:21:30   
noranate
Pri meni je bilo obakrat super sprejeto, tretjič pa so skoraj pomrli od začudenja in skrbi.user posted image Vprašanja, pa kako boš, ste pa pogumni, kaj boste pa jedli,.. so se kar vrstila. Ko pa se je rodil naš tretji sonček, je bil za vse najlepši na svetu. Tako je to pri družinah.user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.5.2009 13:57:41   
ninocka
1. nosecnost:
Moji: sva prisla na obisk in rekla, da sva tist dan sla pogledat novega druzinskega clana (mela 1. pregled pri G). Moja dva sta reagirala: Ja, a se enga macka si bosta nabavla, a nimata 2 ze dost user posted image user posted image Ko sva pokazala slikico UZ, sta bila ful vesela, smo se s sampanjcem nazdravili.
Njegovi: isto sva rekla, da sva sla pogledat novega druzinskega clana in sta reagirala enako kot moji: A se enga macka bosta mela? user posted image Potem so bili veseli, se mi zdi, da je bil tast mal custveno pretresen, ker bo njegov misko zdaj mel svojega miskota user posted image

2. nosecnost:
Moji: lovila sem jih po celem stanovanju in ju nisem mogla skup zbrat, dokler se nisem razjezila in jima rekla, ce se lahko za 5 min usedeta, da jima nekaj povem. Potem sta bila vesela, moja mami pa je rekla Sej se mi je zdel, ker si tolk za burek tezila (prej sem ji 1 uro utrujala, ce res nima nobenega bureka v skrinji in ce mi ga ne bi mogla spect user posted image )
Njegovi: smo bli pri njih na obisku in sva isto cel dan iskala priloznost, da jima poveva, ko sva pa koncno povedala, pa mi rece tasca Sej se mi je zdelo, ker nisi hotla kave (je mal prej kavo kuhala in sem rekla, da je ne bom). So bili veseli.

3. nosecnost:
moji: najprej poveva, da se bova letos porocila in reakcija mami je bila A zdej si bom mogla pa nov plasc kupit (poroka je novembra) user posted image A ne bi blo boljs poleti?  Ko sva povedala, da poleti ne gre, ker bom takrat rodila, sta bila pa obadva vesela, ampak zaskrbljena. Med 2 nosecnostjo (rodila s CR) in tretjo je samo 11 mesecev. Na koncu mi je se rekla, da je moja teta vedno govorila, da sem ji jst enkrat rekla, da bom mela isto 3 otroke kot ona user posted image In da mi je ze zadnjic rekla, da sem noseca, ker mi je blo slabo, ko smo prisli na vikend (od ovinkov, takrat se sama vedla za nosecnost user posted image )
njegovi: isto poveva za poroko (nobene reakcije, OK, ce ze hocta), potem pa zakaj ne poleti? Ko poveva, da takrat dobimo se enega dojencka, sta bla ful vesela, tasca me je ful objemala, tast je bil pa cist paf, ker sploh ni pricakoval, da bova imela 3 otroke. Tasca je rekla, da je vedla, ker sem skoz govorila, da bomo meli se enega, ampak je mislila, da malce kasnje.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?