ninocka
|
1. nosecnost: Moji: sva prisla na obisk in rekla, da sva tist dan sla pogledat novega druzinskega clana (mela 1. pregled pri G). Moja dva sta reagirala: Ja, a se enga macka si bosta nabavla, a nimata 2 ze dost Ko sva pokazala slikico UZ, sta bila ful vesela, smo se s sampanjcem nazdravili. Njegovi: isto sva rekla, da sva sla pogledat novega druzinskega clana in sta reagirala enako kot moji: A se enga macka bosta mela? Potem so bili veseli, se mi zdi, da je bil tast mal custveno pretresen, ker bo njegov misko zdaj mel svojega miskota 2. nosecnost: Moji: lovila sem jih po celem stanovanju in ju nisem mogla skup zbrat, dokler se nisem razjezila in jima rekla, ce se lahko za 5 min usedeta, da jima nekaj povem. Potem sta bila vesela, moja mami pa je rekla Sej se mi je zdel, ker si tolk za burek tezila (prej sem ji 1 uro utrujala, ce res nima nobenega bureka v skrinji in ce mi ga ne bi mogla spect ) Njegovi: smo bli pri njih na obisku in sva isto cel dan iskala priloznost, da jima poveva, ko sva pa koncno povedala, pa mi rece tasca Sej se mi je zdelo, ker nisi hotla kave (je mal prej kavo kuhala in sem rekla, da je ne bom). So bili veseli. 3. nosecnost: moji: najprej poveva, da se bova letos porocila in reakcija mami je bila A zdej si bom mogla pa nov plasc kupit (poroka je novembra) A ne bi blo boljs poleti? Ko sva povedala, da poleti ne gre, ker bom takrat rodila, sta bila pa obadva vesela, ampak zaskrbljena. Med 2 nosecnostjo (rodila s CR) in tretjo je samo 11 mesecev. Na koncu mi je se rekla, da je moja teta vedno govorila, da sem ji jst enkrat rekla, da bom mela isto 3 otroke kot ona In da mi je ze zadnjic rekla, da sem noseca, ker mi je blo slabo, ko smo prisli na vikend (od ovinkov, takrat se sama vedla za nosecnost ) njegovi: isto poveva za poroko (nobene reakcije, OK, ce ze hocta), potem pa zakaj ne poleti? Ko poveva, da takrat dobimo se enega dojencka, sta bla ful vesela, tasca me je ful objemala, tast je bil pa cist paf, ker sploh ni pricakoval, da bova imela 3 otroke. Tasca je rekla, da je vedla, ker sem skoz govorila, da bomo meli se enega, ampak je mislila, da malce kasnje.