Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Končno objava subvencije za mlade družine 22.4.2009 8:53:09
|
|
|
|
Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Mi trenutno še brez, pa smo itak državljani žnj stopnje, kajne? Ne bi rekla, da je tako. S tem hočejo vspodbudit državljane k izobrazbi. S tem da so te subvencije zelo majhne v primerjavi s hrvaško. Od sestrične mož je podpisal pogodbo, da bo dokotriral do nevem katerega leta, država pa mu je sofinancirala nakup stanovanja. On plačuje kredita 250€ mesečno, drugače pa bi plačeval 500€ 20 let. Čaki... zdej pa ti men tole pojasni Ker se je zavezal, da bo naredil doktorat, so mu subvencionirali nakup stanovanja? Aja, ups... na Hrvaškem, sem šele zdaj videla Sem te hotela vprašat kje se to prijaviš, ker če bi bilo to pri nas, grem takoj delat doktorat. Sam so se znašli - Hrvati glede tega. Pri nas pa ko te j... bolj si izobražen, bolj se te izogibajo. Že res, da je prav, da spodbujajo izobraževanje, sam ne s subvencijami za mlade družine. To je čist mim... Pol pa npr. narediš faks,dobiš subvencijo in se ti zgodi celo, da ne dobiš službe. Ker pardon, ampak pri nas je boljše bit frizer ali pa avtomehanik, kot pa dipl. ing. ali celo kak dr. Kar je sicer velik feler za SLO, ker nas bodo drugi očitno kmalu prehiteli, danes pa je znanje, inovativnost velika vrednost - sam pri nas te zaradi osebnih interesov nekaterih hočejo čim bolj onesposobit, da ja nebi bil kje slučajn boljši od koga...
|
|
|
|
RE: Končno objava subvencije za mlade družine 22.4.2009 9:15:52
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka Že res, da je prav, da spodbujajo izobraževanje, sam ne s subvencijami za mlade družine. To je čist mim... Imaš prav...če je subvencija za mlade družine, naj bo za mlade družine, ne pa da zraven še toliko pogojev postavljajo. Tista subvencija na Hrvaškem, je bila pa izključno za izobrazbo, ker on takrat ni bil poročen, otroka pa še nimata. In to je subvencija v pravem pomenu besede, ne pa pri nas, ko razmišljaš, če se ti sploh splača letat s papirji za tistih par 100€. To je glih tolk, da lahko rečejo, da smo socialna država
< Sporočilo je popravil mika -- 22.4.2009 9:16:24 >
|
|
|
|
RE: Končno objava subvencije za mlade družine 22.4.2009 9:42:19
|
|
|
|
end1
|
torej če si kupil stanovanje pred letom 2006 in plačuješ kredit se lahko obrišeš pod nosom?
|
|
|
|
RE: Končno objava subvencije za mlade družine 23.4.2009 11:44:35
|
|
|
|
pupika
|
end1 točno tako, šteje se samo kar je od 1.3.2006 dalje. Tudi mene je razjezilo to.
|
|
|
|
RE: Končno objava subvencije za mlade družine 23.4.2009 13:47:39
|
|
|
|
end1
|
sicer sem žalostna , ampak hvala vseeeno za inf. se vsaj ne bom sikirala kam z denarjem
|
|
|
|
RE: Končno objava subvencije za mlade družine 12.5.2009 13:34:16
|
|
|
|
romanca9
|
Vprašanje: isponjujeva pogoje, imava otročička, ampak nisva prijavljena na istem naslovu. Ali pripada, če se prijavim začasno?
|
|
|
|
RE: Končno objava subvencije za mlade družine 12.5.2009 13:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
OMG!!!!! mi2 sva kupla 24.2. 2006!!!!!
|
|
|
|
RE: Končno objava subvencije za mlade družine 20.5.2009 11:57:54
|
|
|
|
J.L.
|
tajtaja poslala sem ti ZS.
|
|
|
|
RE: Končno objava subvencije za mlade družine 26.5.2009 22:07:20
|
|
|
|
Ronči
|
če živimo pri partnerejvih starših, s tem, da imam jaz začasno bivanje...lahko dam vlogo ali ne? torej jaz imam diplomo, pratner ne....je to tudi ovira.... ma ne štekam
|
|
RE: Končno objava subvencije za mlade družine 16.7.2009 13:39:08
|
|
|
|
lea23
|
punce kakor sem jst razumela to subvencijo KAR SE TIČE KONČANEGA FAKSA, to s faksom velja samo za najemnino?? če si pa stanovanje kupil oz. ga renoviral, pa ne potrebuješ končanega faksa.. al se motim??
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?