|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novica!!!
16.4.2009 16:01:49   
divans1
Punce, dolžna sm vam javit, namreč danes sm šla spet h ginekologu, zjutraj sem dala spet kri, potem pa mi je nardila še uz. Danes je kumi peti teden in dva dni, sluznica je odebeljena, videla pa je danes neko pikico, ampak se še ni upala potrdit, ker je tako zgodaj. Čez eno uro sm poklicala za izvid, in mi je sestra rekla, da je izvid pričakovan, da hormon raste, hvala bogu mi ni povedala številke, ker pol bi se spet samo obremenjevala in je rekla, da se spet vidimo v ponedeljek. Evo, zdj mi je pa lažje!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novica!!!
16.4.2009 16:03:25   
Netopirčy81
Čestitam in srečno user posted image user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2009 16:11:14   
donat
user posted image user posted image user posted image

čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2009 16:15:39   
Andromeda
user posted image user posted image user posted image
Boš videla, da bo vse v redu! Misli pozitivno!

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2009 16:33:14   
čebelca2
čestitamouser posted image user posted image user posted image

vidiš, vse je in bo ok, samo ne prehetro bit panična. tko kot vsaka stvar rabi tud beba čas da zraste in ti pomahauser posted image lepo in predvsem mirno nosečnost ti želim.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2009 20:23:29   
pokica_
Pa sem le imela prav! Sem ti rekla da se nič ne sekirajuser posted image . Hvala bogu! Držita se z pikico!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2009 10:32:16   
fusia
No vidiš user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa le misli pozitivno naprej.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2009 10:44:04   
Hator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in kar mirno, pa srečno naprej

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?