Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečniške spodnje hlačke 16.4.2009 12:35:18
|
|
|
|
fusia
|
Ne poznam takih hlačk in tudi dvomim, da bi lahko bile dovolj močne za kakšno resno oporo. Jaz sem iz podobnih razlogov nosila nosečniški pas, ki je nekaj časa zelo pomagal, potem ko je bil pa trebuh že zelo velik, pa manj.
|
|
|
|
RE: nosečniške spodnje hlačke 16.4.2009 13:39:42
|
|
|
|
Hope2
|
Enako ko fusia, nosila sem noseččnišški pas. Tele hlačče pa so kar neki
|
|
|
|
RE: nosečniške spodnje hlačke 16.4.2009 13:53:10
|
|
|
|
Monni
|
Kje sta pa nabavili ta pas? Ja saj hlačke bi naj služile za oporo v dosti manjši meri in do takrat ko še ni trebuh zelo velik, ampak je rekla da bolje to kot nič.
|
|
|
|
RE: nosečniške spodnje hlačke 16.4.2009 13:54:39
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz sem ga dobila od sestre, vendar se mi zdi, da ga dobišš v sanolaborju
|
|
|
|
RE: nosečniške spodnje hlačke 16.4.2009 16:05:29
|
|
|
|
brigita23
|
Tudi mene grozno boli sramna kost, tako da se ponoči komaj obračam v postelji. Pa vendar ne uporabljam nosečniških hlačk oz. pasa, saj mi je G to odsvetovala, ker naj bi se kite še bolj raztegnile oz postale bolj lene ...Tko da bomo še malo potrpeli
|
|
RE: nosečniške spodnje hlačke 17.4.2009 9:50:08
|
|
|
|
anika87
|
Poglej tukaj: http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-c-259_262.php Samo ne vem, jaz pa glih ne verjamem, da bi to ne vem kolk držalo... No, če druge pravijo, da je dober, potem pa probaj.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: nosečniške spodnje hlačke 17.4.2009 10:10:47
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 Poglej tukaj: http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-c-259_262.php Samo ne vem, jaz pa glih ne verjamem, da bi to ne vem kolk držalo... No, če druge pravijo, da je dober, potem pa probaj. Ti so zelo lepi, kak so praktični pa ne vem. Jaz sem imela tako 10cm belo elastiko, niti približek ni tej estetiki
|
|
|
|
RE: nosečniške spodnje hlačke 17.4.2009 10:13:17
|
|
|
|
anika87
|
Saj verjamem hope, da bi verjetno moralo bit kaj drugačnega (nekaj podobnega stezniku za oblikovanje postave, le prilagojeno nosečnici - po moji predstavi, ker tisto je čvrsto). Ker to je po moje res samo šminka... Jaz sem poguglala in prilepila prvi link, ki sem ga našla... A se da tvojega oz. podobnega kje videt?
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?