|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniške spodnje hlačke
15.4.2009 20:29:35   
Monni
Zanima me ali katera uporablja spodnje hlačke, ki bi naj nudile oporo trebuščku?
Meni je namreč porodničarka svetovala, da jih nabavim, ker me zelo močno boli sramna kost in je to po vsej verjetnosti posledica pritiska trebuha navzdol. Sicer mi je povedala strokovni izraz za to, pa sem ga pozabila user posted image

Ali ima katera izkušnje s temi hlačkami, ali res vsaj nekoliko nudijo oporo, ter kje jih je najbolje nabavit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniške spodnje hlačke
16.4.2009 12:35:18   
fusia
Ne poznam takih hlačk in tudi dvomim, da bi lahko bile dovolj močne za kakšno resno oporo. Jaz sem iz podobnih razlogov nosila nosečniški pas, ki je nekaj časa zelo pomagal, potem ko je bil pa trebuh že zelo velik, pa manj.

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2009 13:39:42   
Hope2
Enako ko fusia, nosila sem noseččnišški pas. Tele hlačče pa so kar nekiuser posted image

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2009 13:53:10   
Monni
Kje sta pa nabavili ta pas?

Ja saj hlačke bi naj služile za oporo v dosti manjši meri in  do takrat ko še ni trebuh zelo velik, ampak je rekla da bolje to kot nič.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2009 13:54:39   
Hope2
Jaz sem ga dobila od sestre, vendar se mi zdi, da ga dobišš v sanolaborju

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2009 16:05:29   
brigita23
Tudi mene grozno boli sramna kost, tako da se ponoči komaj obračam v postelji. Pa vendar ne uporabljam nosečniških hlačk oz. pasa, saj mi je G to odsvetovala, ker naj bi se kite še bolj raztegnile oz postale bolj leneuser posted image ...Tko da bomo še malo potrpeliuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2009 9:50:08   
anika87
Poglej tukaj:
http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-c-259_262.php

Samo ne vem, jaz pa glih ne verjamem, da bi to ne vem kolk držalo... No, če druge pravijo, da je dober, potem pa probaj.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2009 10:10:47   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Poglej tukaj:
http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-c-259_262.php

Samo ne vem, jaz pa glih ne verjamem, da bi to ne vem kolk držalo... No, če druge pravijo, da je dober, potem pa probaj.

Ti so zelo lepi, kak so praktični pa ne vem. Jaz sem imela tako 10cm belo elastiko, niti približek ni tej estetikiuser posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2009 10:13:17   
anika87
Saj verjamem hope, da bi verjetno moralo bit kaj drugačnega (nekaj podobnega stezniku za oblikovanje postave, le prilagojeno nosečnici - po moji predstavi, ker tisto je čvrsto). Ker to je po moje res samo šminka... Jaz sem poguglala in prilepila prvi link, ki sem ga našla...
A se da tvojega oz. podobnega kje videt?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2009 12:31:55   
marjetica8
Jst sem tud mela nosecniski pas. Mi ga je svetoval ginekolog ko sem delala kot sobarica v enem hotelu in me je grozno bolel kriz. V Sloveniji ga nisem dobila - sem sprasvala vsepovsod, tud v sanolaborju in so rekli da tega pri nas vec ni za dobit. Pol je sou fant na sluzbeno pot na Nizozemsko in mi ga je tam kupil. Se ga pa menda dobi tudi v Italiji in Avstriji. Meni je res ful pomagal za kriz. Sem delala do 6. meseca. Zdej sem v 38. tednu, je pa trebuh ze malo pretezek in ne pomaga vec tolk.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?