Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nuhalna svetlina-koroška 14.4.2009 14:45:43
|
|
|
|
pipi1
|
Zdravo Korošica. Js imam ravno danes zvečer nuhalno v MB pri dr. Pelkičevi. Poročam jutri. lp, korošica pipika
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina-koroška 14.4.2009 16:26:03
|
|
|
|
tanja1980
|
Krištofelc v ZD RAVNE ima licenco. Pregled traja pol ure, je ful prijazn, stane mislim da 50 al pa 55eur, dobiš slikice. Jaz sem sicer dobla samo 2d, ampak je fajn za spomin. Sej nuhalna je itak zaradi tega, da se prepričaš, da ni kakšne genetske napake, da izveš verjetnost pravzaprav...
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina-koroška 14.4.2009 16:27:45
|
|
|
|
tanja1980
|
AJa mislim, da 4d nima...če hočeš imet CD je treba imet 4d ultrazvok, na 3d se samo slika vidi ne pa tudi premikanje... Ti povem, da je slikica cist kul, mogoče se ti kasneje za morfologijo splača it na 4d
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina-koroška 14.4.2009 17:00:24
|
|
|
|
ROŽICI
|
ne vem a se morem že zdaj naročit, ker po nekod imajo ful gužvo? pipi1 poročaj mi kako in kaj. hvala za odgovore.
|
|
RE: Nuhalna svetlina-koroška 14.4.2009 21:44:09
|
|
|
|
dmavrel
|
Jaz sem bila predlanskem pri dr. Lužniku v Slovenj Gradcu - dela v Slovenj Graški bolnišnici- porodnišnici! Plačala sem 50eur za dvojčka! Dela pa na 4d UZ!
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina-koroška 15.4.2009 8:23:27
|
|
|
|
ROŽICI
|
dmavrel a maš mogoče od lužnika tel.številko?a dobila si tudi na cd?al moraš še to posebej plačat? hvala.
|
|
RE: Nuhalna svetlina-koroška 15.4.2009 12:25:27
|
|
|
|
dmavrel
|
Tel. št.: 041-430-508 Dr. Lužnik Za cd je pa najbolje vprašat kar dr. Lužnika! Jaz ga takrat nisem imela!
|
|
|
|
RE: Nuhalna svetlina-koroška 15.4.2009 19:40:16
|
|
|
|
ROŽICI
|
hvala za informacije.bom poklicala in vprašala.hvala
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?