|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peti teden nosečnosti???
14.4.2009 12:40:05   
divans1
Pozdravljene! Po enem letu mi je zopet ratalo zanosit in to po drugem ciklusu klomifena. Test mi je včeraj pokazal rahel plusek, danes zjutraj je bil že bolj viden, me je pa zelo strah, ker sem že imela en ss v šestem tednu, zato sem šla danes h G in na uz ni še nič videt, ker je komaj peti teden, nosečnostni hormon pa je pokazal 76. Rekla je, naj čez dva dni pridem spet, meni se pa zdi, da je že vsega konec. Mene je tuk strah, da se bo spet isto ponovilo. A MISLITE, DA JE ŠE KAJ UPANJA??? Hvala za odgovore!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peti teden nosečnosti???
14.4.2009 12:43:33   
Goldy
Seveda je še upanje. Ti kar pozitivno misli in počakaj na naslednji pregled.... Držimo pesti!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2009 14:02:12   
čebelca2
sploh ne misli na to, da bi lohk šlo kaj narobe. jst tud tko delam, ker sem tud nosečka in sem imela že 2x ss tako da te razumem  da te je strah... jst se že kr o imenih pogovarjam (pa sem v 6t), in se še ne morm odločt al čutim da bo fantek ali punčkauser posted image user posted image kr pozitivno razmišljaj, pa mal te čudovite vozičke poglej, pa z bebo se pogovarji pa si mal trebuščka pobožajuser posted image vse to pomaga.

vso srečo ti želimuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2009 14:05:24   
emaa
Zakaj bi bilo pa kar konec, velika verjetnost je, da se vsaj še dva tedna ne bo nič videlo na UZ, čez dva dni pa sigurno ne. 

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2009 14:10:10   
čebelca2
pa še to, plod se ne vidi še tko zgodaj... jst mam drug teden pregled ampak zlo dvomim da se bo kej vidl, bom sicer noseča polnih 7 tednov (od zadnje tečke) ampak plodek bo komaj 4t star (imam daljši cikel)... kako dolgi pa imaš cikel drugače? mal si naračunaj zadeve... mislim da se v 5t starosti ploda vidi utrip, ne vem točno (ker nosečnost zdravniki računajo od zadnje tečke dalje in si lahko tko kot jst skoraj tri tedne manj noseča).

tule je ena stran pa se lahk mal igraš z računanjem user posted image http://babymed.com/Default.aspx (upam da bo to delal)

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2009 16:59:19   
divans1
Jst sm mela zadnjo M 11.3.2009, cikle mam pa dolge nekje od 28 do 32 dni. Kaj pravite? Je bla pa tud ovulacija potrjena z UZ in sicer nekje 16.dan ciklusa.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2009 19:12:46   
divans1
Mi je pa rekla G, da dokler nosečnost ni potrjena v maternici, je jemanje dabrostona nesmiselno, čeprav sm že mela en ss.. Kaj pravite na to??

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2009 20:40:21   
čebelca2
tole glede dabrastona ne vem... morda pa tokrat ne boš podrebovala hormonske podpore...
si pa pomoje premalo časa nosečka da bi se že vidu utrip. sm šla na en program ti mal naračuna (k sm napisala zgoraj), če si imela zadnjo tečko 11.3. in pol ovulacijo 27.3.  pomeni da je tvoja beba dejansko stara 18 dni. no glede na te izračune se bo srček user posted image vidu po 23.4. tako da nč panike. je ena punca tuki na forumu napisala da se je komaj v 9t vidu srček.  

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2009 20:49:48   
divans1
Hvala čebelca2, ampak pri meni se na uz še čisto nič ne vidi, samo zadebeljena sluznica 12 mm??

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2009 21:01:24   
pokica_
Divans, čestitke za user posted image user posted image . Se te spomnim še iz prejšnjega foruma, ko smo čakale da zagledamo pluseke. Sigurno bo vse vredu, nič ne skrbi vnaprej. Hormon bo ziher narastel, pikica bo pa čez kak teden ali dva tud že vidna na UZju! user posted image  Držim pesti!user posted image
Za dobroston pa nevem, ker ga nikoli nisem jemala, žal.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2009 21:10:53   
divans1
Hvala pokica. Naj bog usliši tvoje želje!!!!! Sej danes sem se šla pokazat samo zato, ker me je strah in je za mano že en ss v šestem tednu, vem pa, da večino punc naročijo nekje osmi, deveti teden, ko se res že kej vidi. Evo in sm točno vedla, sam prestrašena bom, ne vem pa nč, na čem sem, ker je še žal prezgodaj! In v četrtek morm spet it...pa še vedno bo prezgodaj...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.4.2009 10:09:58   
pokica_
Seveda bojo uslišane tvoje in moje želje! user posted image  Sigurno je to blo zdaj še prezgodaj, tudi zdaj lahko da bo že viden srček, lahko pa da bo samo še gest.vrečka vidna. Upam, da bo ta prvo. Meni se je srček videl že v 6t/3d, se spomnim kot da bi bilo še včeraj,...nisem se pa 100% nanašala na to, ker pol je razočaranje.
Vem pa kako ti je, ko si že imela ss, jaz sem dala skos že 2 ss in te čisto zastopim, da te je full strah. Ampak ne rabiš bit, sigurno bo vse ok! user posted image
In seveda javi, kako bo naslednjič na UZju! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2009 13:05:33   
Anonimen
Brez skrbi, pri teh tedih se kaj več kot zadebeljena sluznica ne more videt. in brezveze je takoj letet na pregled, ker potem si samo še bolj živčna. Pozitivno razmišljaj in ko bo prišel čas za pregled, bo srček že bil in ne bo skrbi. Js sem bila na enem pregledu (zaradi krvavega izcedka na urgenci) pri polnih 6 tednih in nekaj dni (po M pa en cel teden več!) in je komaj videl utrip in ga vsaj 2 minuti iskal, pa še na koncu se mi ni zdel prepričljiv. Sedaj je pa vse OK.
Aja, pa tudi sama sem prej imela en SS čisto na začetku, ampak sem verjela, da naslednjič ne bo enako.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.4.2009 14:26:00   
fusia
Meni se pri polnih šestih tednih še ni videlo ploda, potem pri osmih pa je že srček veselo utripal. Malo je odvisno tudi, kako kvaliteten je ultrazvok in kako izkušen je ginekolog. Ne vem zakaj te je naročila že čez dva dni, saj se ne more biti še bistvene spremembe, razen če so ti vzeli kri in izmerili ßhcg, ki se mora v dveh dneh podvojiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?