Teya
|
ejla, punce.... lih kar sem prisopihala domov...če bo šlo tako naprej, ne bom več dvignila riti s kavča...čist sem adijo...pa, da ne boste mislile, da sem prehodila kak maraton....mogoče je bilo vsega skupaj pol urce hoje...nevem...slabe dneve imam...ponoči full slabo spim...krči me grabijo v obe nogi...tišči me pod rebrami in še diham težko, tako, da res nevem več v kakšno pozo se namestit, da bi utekla vsaj kakšni tegobi...:zmeden2: naš :duda: brca full drugače, kot je pred dnevi...prej so bile brce full sunkovite, zdaj pa čutim cela valovanja in full bolj počasne gibe, ampak pa bolj dolge oz. dalj trajajoče.....se kateri sanja od kje sprememba? ah, ne zamerit, ma danes bom samo stokala...baje, da imam povišan sladkor...še 1x me bodo poslali na presajalni test z glukozo, do takrat pa naj se izogibam sladkega, maščob, riža, testenin, krompirja in preveč sadja :zmeden::zmeden: čist sem zmedena in že 1 mesec nevem kaj jesti....vse kar mi paše, je prepovedano! ta mesec se nisem zredila niti 0,5 kg, a je to kaj panika? sem pa do zdaj vseeno že +6,5 kg... veste, da bi lahko še jamrala, pa se bom raje malo zadržla in se drugič javila, ko bom imela boljši dan.... jutri imam G....kako bi si želela tako, ki bi vsakič naredila UZ.....do zdaj sem imela le 2....in se bojim, da bo pri tem tudi ostalo :zmeden: bodite v :rozica::rozica::rozica:! :nosecka:&:duda:
|