|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija
13.4.2009 18:14:33   
j6
Ali je morda katera zanosila med menstruacijo, da je imela odnos med M in potem  nič  in je bila noseča. Vem da je to tepretično možno, če imaš zelo kratke ciluse, zanima pa me če se je kateri od vas to tudi zgodilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija
14.4.2009 0:38:13   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: j6

Ali je morda katera zanosila med menstruacijo, da je imela odnos med M in potem  nič  in je bila noseča. Vem da je to tepretično možno, če imaš zelo kratke ciluse, zanima pa me če se je kateri od vas to tudi zgodilo?

te verzije še nisem slišala...sem pa brala o tem, da so dekleta zanosila in so potem še imela blage M, kljub temu, da so bile user posted image . mislile pa so, da niso zaradi M.

Med M tudi teoretično ni mogoče zanositi, ker ni ovulacije. Res pa je, da ovulacija ni nujno na 12 do 16 dan, da je odvisna od dolžine cikla, predvsem pa od ženske do ženske. Res pa je, da je lahko ovulacija par dni po končani M. Brala pa sem tudi da pri ženskah z dolgimi cikli je možno, da pride do ovulacije pozno. Tako, da je možno zanositi tudi bolj pozno v ciklu ne pa 2 dni pred M.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2009 10:31:03   
j6
Hvala, najbrž sem jaz kaj pomešala, imaš prav sej tako tudi logično. 

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2009 11:33:20   
TomTaylor
hja, jz ne vem kako je bilo z mojo O. ko sem prvič zanosila. Menustruacije sem imela itak razštelane - na 14 dni in take - Vem, da sva edini nezaščiten odnos (zmanjkal kondomov, ****tiš) imela na nekako zadnji ali predzadnji dan menstruacije, potem pa spolnih odnosov nekaj časa sploh nisva imela (****tniš no, ni blo cajta user posted image )...no in ekola, naslednje menstre (čez 14 dni) ni bilo, pa potem naslednje čez naslednjih 14 dni tudi ne...Ko je CB pokazal + ni bilo nobenega dvoma več, da sem zanosila ravno na zadnji dan M.

Če je to v nasprotju s teorijo ovulacije ne vem. Jz imam doma 3-letni dokaz, da lohk na zadnji dan M zanosiš 100% user posted image user posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2009 11:45:16   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

hja, jz ne vem kako je bilo z mojo O. ko sem prvič zanosila. Menustruacije sem imela itak razštelane - na 14 dni in take - Vem, da sva edini nezaščiten odnos (zmanjkal kondomov, ****tiš) imela na nekako zadnji ali predzadnji dan menstruacije, potem pa spolnih odnosov nekaj časa sploh nisva imela (****tniš no, ni blo cajta user posted image )...no in ekola, naslednje menstre (čez 14 dni) ni bilo, pa potem naslednje čez naslednjih 14 dni tudi ne...Ko je CB pokazal + ni bilo nobenega dvoma več, da sem zanosila ravno na zadnji dan M.

Če je to v nasprotju s teorijo ovulacije ne vem. Jz imam doma 3-letni dokaz, da lohk na zadnji dan M zanosiš 100% user posted image user posted image

t si imela najbrž M in potem vmesne krvavitve.....tvoj primer spada bolj v posebno kategorijo. Itak pa sem tudi sama sprašujem koliko nas je takih ki je spadamo v tisto enačbo, ki jo ginekologi tako zvesto ponavljajo. Pomoje kar nekaj. In pol se dekleta sekirajo ker imajo čisto drugačne cikle in izkušnje...kot nej bi blo "normalno"

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......