|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim nasvet! Ni srčka, plod pa je zrasel
13.4.2009 14:16:34   
MalaRoža
Lep pozdrav vsem!

Nujno rabim nasvet, ker sem jutri naročena na abrazijo, pa ne vem če grem, ali še malo počakam..
Namreč prvi pregled sem imela 3.4, ko naj bi bila noseča blizu 8 t., ginekologinja je rekla da je vse uredu, ampak da sem verjetno kakšen teden pa pol manj noseča. Plod je bil velik 7mm, pa tudi utrip naj bi bil prisoten. 9.4 pa sem dobila roza sluzast izcedek. Seveda sva takoj odhitela na urgenco, kjer so mi rekli, da ne vidijo več srčnega utripa in da je plod velik 8.7mm in da bo treba na čiščenje in so me naročili za 11.4. ( V izvidu je pisalo: V nožnici ni sveže krvavitve, cerviks ohranjen, zaprt. Uz: v ut. je 1GV, v njej 1 plod, TT 8.7mm, PSU -?)

11.4 zjutraj pred naročeno abrazijo sem imela še en pregled. Kjer so mi ugotovili da imam neko vnetje v nožnici in da bom mogla počakat do 14.04. Dobila sem recept za Canesten1. Na izvidu pa je pisalo: Cpw 8t., missed ab. ? CRL 10.3 mm PSU (+-)

Zdaj pa jutri spet grem na urgenco...pa sploh ne vem kaj se dogaja! Po prvem pregledu na urgenci so mi rekli, da je plod umrl kmalu po prvem pregledu pri gin., ampak kako je pol mogoče da je ztasel na 10.3 mm? Ali je mogoče da utrip je, ampak ga ne vidijo?
Se opravičujem, za ta vprašanja iz obupa, ampak je mogoče že katera imela podobno izkušnjo...
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rabim nasvet! Ni srčka, plod pa je zrasel
13.4.2009 14:59:31   
bskrle
Žal s tem nimam izkušenj in verjamem, da te zelo skrbi.
Če si  v dvomih počakaj še par dni, bo izvid morda bolj jasen.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2009 15:13:10   
Petr_a
Mogoče so se pa zmotili??
jaz bi definitivno počakala še par dni .Izgubit nimaš kaj!!
Pa tudi mislim da plod ne bi zrastel nič,če srčka ne bi bilo oz. več ne bi bil user posted image

lahko je pa tudi da so se zmotili v merah-se tudi to dogaja

Moje mnenje je: počakaj še par dni.čez kakšen teden se naroči do svoje G ,pa še enkrat poglejta

Stiskam pesti,da bo vse ok!!!user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2009 15:28:14   
rija
Mala roža, jaz mislim, da je žal res gotovouser posted image  ker je še najbolj verjetno, da so pri tako velikem plodu 3 merili različno. pri osmih ali devetih tednih je srček super viden, pri meni se ga je videlo že 5 tedenuser posted image

Drži se.

...vox populi...

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2009 15:29:39   
Anonimen
ne upaj prevec.....verjetno imajo prav...
ampak vseeno---->POČAKAJ!!!!!nimas kaj zgubit, ce pocakas se kak teden. ce gres pa na abrazijo pa....user posted image
u glavnem pocakaj se malo....kar je je.

(odgovor članu Petr_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2009 15:32:54   
Anonimen
Jaz bi definitivno počakala vsaj do 12. tedna. Moji kolegici se je zgodilo nekaj podobnega, ampak ji je nekaj v njej govorilo da ne sme na splav in je čakala do 12. tedna, potem pa je bilo vse ok-njena G pa seveda v šoku.
Nočem dajati lažnih upov, ampak sama še ne bi šla zdaj na čiščenje.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2009 21:31:17   
Nika v službi
Počakaj! Imamo svežo, čudežno zgodbico ene RR-jevke, kjer je tudi plod kao odmrl, ni bilo več utripa, predvidena za abrazijo, ko pa se tik pred zdajci delali še enkrat UZ, pa zaslišijo utrip! Da ti gredo kocine pokonci!

Ne upaj preveč, ampak vseeno ne OBUPAJ! In absolutno počakaj! SREČNO!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2009 16:03:31   
Taddy78
Ker je podobnih primerov kar nekaj, bi jaz tudi šla še po eno mnenje kar na samoplačniški UZ...seveda ni dobro dajati lažnih upov, ampak nikoli se ne ve, pa ne vem če bi lahko mirno spala...

Poznam pa en žal res žalosten primer. Kolegici so v 5.mesecu ugotovili, da je sinek brez možganov, bil pa normalno razvit za svojo "starost" user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2009 16:14:13   
Taddy78
Evo sem našla 2 mamici, ki sta imeli podoben primer in srečen konec....

Tudi pri moji mali štručki niso zaznali srčka , rasla in razvijala se je pa normalono. Sreča se je vse isteklo v najlepšem redu in kmalu za tem smo dobili še eno štručko tako imam zdaj dva.

in...

Tudi meni so rekli: Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ne bo nič, ker srček ne bije." Pa še krvavela sem. In so hoteli da grem na čiščenje. Nisem šla, jokala sem kot dež in iz trme ostala jokajoča doma, še naslednji teden sem se pred vrsto čakajočih obrnila in šla domov, še kar jokala od hudega - še sreča! - zmotili so se. Rodil se je zdrav otrok.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?