Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč - zimska vreča za Quinny Freestyle 12.4.2009 18:04:09
|
|
|
|
Pikica76
|
Vse pašejo tudi na Freestyla. Drugače sem pa v BC v Šiški vidla, da imajo prav od freestyla, samo v temno modri in bež barvi, so pa po 40 €. Preverjeno pred 1 mesecem.
|
|
|
|
RE: Pomoč - zimska vreča za Quinny Freestyle 12.4.2009 19:47:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne to vem, da vse pašejo nanj ... samo imam doma od frestyla vrečo pa bi jo prodala, samo zdaj ne vem kaka je cena nove vreče. Se mi pa zdi, da je enkrat prodajalka rekla, da je okrog 80€, samo nisem sigurna ... ker tale cena 40€ se mi zdi rahlo smešna, glede na to da je ta vreča enako dobra, če ne še boljša in večja kot one za Buzza ali Speedyja.
|
|
|
|
RE: Pomoč - zimska vreča za Quinny Freestyle 12.4.2009 19:55:27
|
|
|
|
Pikica76
|
Ne čist zares, mene je tud malo presenetilo, ampak se mi zdi da freestyle ne delajo več (al sem se pa zmotla), zato so vreče cenejše. Pa samo določene barve. Jaz sem tudi hotla kupit rabljeno, pol sem pa vidla da se ne splača.
|
|
|
|
RE: Pomoč - zimska vreča za Quinny Freestyle 12.4.2009 20:14:17
|
|
|
|
barika
|
MEn se zdi, da sem dala za to vrečo nekje 45€, več sigurno ne.
|
|
|
|
RE: Pomoč - zimska vreča za Quinny Freestyle 12.4.2009 20:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
O, hudo! Ja pol bo pa tista punca, ki jo bo kupila dobila ful dobro vrečo, za ful malo denarja .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.